X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam się ogarnąć Dziewczynki i do łóżeczka :)

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeczytalam mezowi post a wlasciwie pytanie Battinki i powiedzial, ze mamy w domu jeszcze leki na naedcisnienie i na padaczke po babci... Powiedzial, ze mozemy przeslac, zeby sie nie zmarnowaly ;)

Battinka - krotko mowiac - to glupi pomysl.

tulipanna, scarllet, ale.ale lubią tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • ania14 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 01:25

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolko, odpowiedz jest bezbłedna!Usnialam sie po pachy:)

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:
    Anatolko, odpowiedz jest bezbłedna!Usnialam sie po pachy:)

Ucieszyl sie, ze dostal like ;)

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostal, dostal:)Odpalil tak ze dalabyn 100 lajków:)

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale clo jest tez na poprawe pecherzykow, tyle, ze uwazam ze trzeba najpierw skonsultowac z lekarzem, sama biorac Battinka to sie mozesz przestymulowac. I wiecej sobie narobisz szkody.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wie czy pojade dzisiaj na bete nie mam sily przyszła wyplata ale pomimo nocek ( cały miesiąc ) i 2 sobót przyszła wręcz fatalna
    ide wyć
    mam zły dzień zły :(

• KathleenPL Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytam o tych Waszych pracach... Matko, toć to niewolnictwo. Gdzie Wy dziewczyny pracujecie?!

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • Lolcia_81 Ekspertka

Wysłany: 9 października 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja wypłata dzisiaj będzie puszczona....też jestem ciekawa....
    Ale ja za to bardzo lubię swoją pracę :)

XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek :-(
    IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery :-(
    I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25% :-(
    II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 - :( ale 11 mrozaków :)
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus, az sie boje na konto zajrzec...

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • _analiza Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No też Wam dziewczyny nie zazdroszczę tych prac- wiadomo ze stres nie pomaga przy staraniach. Niestety w naszej Polsce mamy pracuj albo głoduj :(
    Ja wczoraj byłam na drugim monitoringu po clo i od gina prawie na skrzydłach wyleciałam :) myślałam że nic już nie będzie ale ładnie mi urosły trzy pęcherzyki prawy ma dwa 17 i 18 a lewy jeden 20. Więc szanse jakby nie było chyba maksymalne z mojej strony ; p

Zaleceniem jest serduszkowanie w piątek i niedzielę-nie wcześniej. Pytałam czemu tak a nie wcześniej - powiedział ze mam przestać zaglądać do internetu i zdać się na jego zalecenia. Powiedział ze plemniki żyją te 48 h i jak jajeczko jest jeszcze nie uwolnione to bez sensu liczyć na cud. No i nie dał w tym cyklu Ovitrelle bo ponoć z tych nie dojrzałych zrobiłby się torbiele...

W przyszłym cyklu mam zakaz CLO bo za dużo puścił tych jajek :)

Śmiałam się dzisiaj z moim M ze teraz to mogą nam się trojaczki przydarzyć :) dostalibyśmy za to 10 kg cukru przynajmniej :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 09:24

<3 19.07.2016 r. Aleksander <3
    dqpri09ktfkq6z2z.png

3jgxgzu3myzlo4jg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja poszłam na monit i sie okazało ze jestem po owulacji, a co najsmiejszniejsze sie nie staralismy bo ja przy moich cyklach miałam zawsze odkad biore Clo tak miedzy 22-25d.c ale taki plus ze wiem ze mi pecherze pekaja. Tak, ze ten cykl stracony z drugiej strony dobrze wiedziec ze trzeba sie wczesniej u mnie starac, blo clo przyspiesza. A i dodam jeszcze ze nic nie kłukło dopiero mnie od wczoraj zaczeło i sie okazalo ze mialam owulacje i nie czulam, a na dodatek ani testy owu ani tempka nie pokazała. Ale juz mnie nie kłuje, takze ze jednak biorac te clo mozna sie zdziwic.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 09:28

• Lolcia_81 Ekspertka

Wysłany: 9 października 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka , wiem co czujesz, ja mam podobnie jak mi owu wyskoczy jak moj m jest w trasie.... frustrujące z lekka :(

A u mnie dziś @ i 1dc.
    Czyli ruszamy od nowa :)

Miłego dnia dziewczyny :)

XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek :-(
    IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery :-(
    I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25% :-(
    II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 - :( ale 11 mrozaków :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolcia_81 wrote:
    aszka , wiem co czujesz, ja mam podobnie jak mi owu wyskoczy jak moj m jest w trasie.... frustrujące z lekka :(

A u mnie dziś @ i 1dc.
    Czyli ruszamy od nowa :)

Miłego dnia dziewczyny :)
    Lolcia wlasnie moj chodził do pracy na popoludnie i sie mijalismy a jak ten tydzien miał na rano to juz po owulacji, trudno, ale i tak dobrze wiedziec co i jak. Wzajemnie miłego :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Kochane,

Ja wstałam, troszkę odespałam wczorajszą pracę, ale dzisiaj też ciężki dzień się zapowiada do 22.30. Jutro będzie luźniej i wolny weekend !
    Od rana czuje piersi, ale inaczej niż co cykl teraz czuję jakby były takie obite po bokach. Czuję też z rana podbrzusze, ciężko opisać jak, ale jakby @ wisiała tuż nad spojeniem łonowym :P
    Mąż mówi "nie rób sobie nadziei, nie nastawiaj się tak", a ja czuję, że jak teraz znowu nie to mam już dość i musi to być ten cykl.

Też czekam na wypłatę i Amus często mam tak jak Ty, haruję a wypłata szkoda słów.. nie wyj, nie smutaj, jestem z Tobą :*

analiza super wieści, może i dla Was ten cykl będzie tym zielonym :) :*

aszka szkoda, że cykl stracony, ale świetnie że pękają i że owulacja jest! Właśnie to jest u Nas minus, staramy się w okolicy owulacji i jesteśmy jej pewne, później czy wcześniej człowiek odpuszcza, a to chyba błąd. Teraz sama się boję, że owulacja była dużo później, a My nie <3.
    Słyszałam wiele historii, że kobiety zaszły w dni, w których nigdy się nie starały bo myślały, że wtedy nie ma szans.
    Także wniosek, chyba trzeba regularnie co 2-3 dni cały cykl i w końcu się uda.

_analiza lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelka na to wychodzi, chociaz sa takie co i przed owu i po owu długo i zaszły -to kwestia tego jaki kto ma organizm. Ale no nic, trudno. Nawet mi tempka nie pokazala, bo cały czas mam niskie i bez skoku a owulacja byla, to dopiero dla mnie dziwne...ale na to wychodzi po raz kolejny ze tylko monit powie na 99% jak bylo. A z ta ciaza, to zrob test bedzie wiadomo. Moze bedzie II. :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 10:09

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka na test za wcześnie, poza tym boję się rozczarowania i załamania :/
    Dzisiaj muszę kupić kolejne opakowania dupka bo mi się skończył. dzisiaj 7 tabletka będzie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 10:15

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    aszka na test za wcześnie, poza tym boję się rozczarowania i załamania :/
    Dzisiaj muszę kupić kolejne opakowania dupka bo mi się skończył. dzisiaj 7 tabletka będzie.
    to odczekaj a ile Ci jeszcze dni zostalo zeby test byl w miare wiarygodny?

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hm..dzisiaj dopiero 23 dc, chociaż wczoraj widziałam wykres Mamuśki, której pozytywny test wyszedł w 24 dc ;)
    No ale ja chciałam robić test po dupku na następny dzień rano czyli w poniedziałek. Bosze jak ja wytrzymam :P chcę już wiedzieć, ale mega się boję :(

‹‹ 540 541 542 543 544 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ