Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam się ogarnąć Dziewczynki i do łóżeczka :)

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeczytalam mezowi post a wlasciwie pytanie Battinki i powiedzial, ze mamy w domu jeszcze leki na naedcisnienie i na padaczke po babci... Powiedzial, ze mozemy przeslac, zeby sie nie zmarnowaly ;)

Battinka - krotko mowiac - to glupi pomysl.

tulipanna, nick nieaktualny, ale.ale lubią tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • ania14 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 01:25

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolko, odpowiedz jest bezbłedna!Usnialam sie po pachy:)

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:
    Anatolko, odpowiedz jest bezbłedna!Usnialam sie po pachy:)

Ucieszyl sie, ze dostal like ;)

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostal, dostal:)Odpalil tak ze dalabyn 100 lajków:)

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale clo jest tez na poprawe pecherzykow, tyle, ze uwazam ze trzeba najpierw skonsultowac z lekarzem, sama biorac Battinka to sie mozesz przestymulowac. I wiecej sobie narobisz szkody.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wie czy pojade dzisiaj na bete nie mam sily przyszła wyplata ale pomimo nocek ( cały miesiąc ) i 2 sobót przyszła wręcz fatalna
    ide wyć
    mam zły dzień zły :(

• KathleenPL Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytam o tych Waszych pracach... Matko, toć to niewolnictwo. Gdzie Wy dziewczyny pracujecie?!

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • Lolcia_81 Ekspertka

Wysłany: 9 października 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja wypłata dzisiaj będzie puszczona....też jestem ciekawa....
    Ale ja za to bardzo lubię swoją pracę :)

XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek :-(
    IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery :-(
    I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25% :-(
    II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 - :( ale 11 mrozaków :)
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus, az sie boje na konto zajrzec...

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • _analiza Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No też Wam dziewczyny nie zazdroszczę tych prac- wiadomo ze stres nie pomaga przy staraniach. Niestety w naszej Polsce mamy pracuj albo głoduj :(
    Ja wczoraj byłam na drugim monitoringu po clo i od gina prawie na skrzydłach wyleciałam :) myślałam że nic już nie będzie ale ładnie mi urosły trzy pęcherzyki prawy ma dwa 17 i 18 a lewy jeden 20. Więc szanse jakby nie było chyba maksymalne z mojej strony ; p

Zaleceniem jest serduszkowanie w piątek i niedzielę-nie wcześniej. Pytałam czemu tak a nie wcześniej - powiedział ze mam przestać zaglądać do internetu i zdać się na jego zalecenia. Powiedział ze plemniki żyją te 48 h i jak jajeczko jest jeszcze nie uwolnione to bez sensu liczyć na cud. No i nie dał w tym cyklu Ovitrelle bo ponoć z tych nie dojrzałych zrobiłby się torbiele...

W przyszłym cyklu mam zakaz CLO bo za dużo puścił tych jajek :)

Śmiałam się dzisiaj z moim M ze teraz to mogą nam się trojaczki przydarzyć :) dostalibyśmy za to 10 kg cukru przynajmniej :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 09:24

<3 19.07.2016 r. Aleksander <3
    dqpri09ktfkq6z2z.png

3jgxgzu3myzlo4jg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja poszłam na monit i sie okazało ze jestem po owulacji, a co najsmiejszniejsze sie nie staralismy bo ja przy moich cyklach miałam zawsze odkad biore Clo tak miedzy 22-25d.c ale taki plus ze wiem ze mi pecherze pekaja. Tak, ze ten cykl stracony z drugiej strony dobrze wiedziec ze trzeba sie wczesniej u mnie starac, blo clo przyspiesza. A i dodam jeszcze ze nic nie kłukło dopiero mnie od wczoraj zaczeło i sie okazalo ze mialam owulacje i nie czulam, a na dodatek ani testy owu ani tempka nie pokazała. Ale juz mnie nie kłuje, takze ze jednak biorac te clo mozna sie zdziwic.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 09:28

• Lolcia_81 Ekspertka

Wysłany: 9 października 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka , wiem co czujesz, ja mam podobnie jak mi owu wyskoczy jak moj m jest w trasie.... frustrujące z lekka :(

A u mnie dziś @ i 1dc.
    Czyli ruszamy od nowa :)

Miłego dnia dziewczyny :)

XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek :-(
    IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery :-(
    I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25% :-(
    II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 - :( ale 11 mrozaków :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolcia_81 wrote:
    aszka , wiem co czujesz, ja mam podobnie jak mi owu wyskoczy jak moj m jest w trasie.... frustrujące z lekka :(

A u mnie dziś @ i 1dc.
    Czyli ruszamy od nowa :)

Miłego dnia dziewczyny :)
    Lolcia wlasnie moj chodził do pracy na popoludnie i sie mijalismy a jak ten tydzien miał na rano to juz po owulacji, trudno, ale i tak dobrze wiedziec co i jak. Wzajemnie miłego :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Kochane,

Ja wstałam, troszkę odespałam wczorajszą pracę, ale dzisiaj też ciężki dzień się zapowiada do 22.30. Jutro będzie luźniej i wolny weekend !
    Od rana czuje piersi, ale inaczej niż co cykl teraz czuję jakby były takie obite po bokach. Czuję też z rana podbrzusze, ciężko opisać jak, ale jakby @ wisiała tuż nad spojeniem łonowym :P
    Mąż mówi "nie rób sobie nadziei, nie nastawiaj się tak", a ja czuję, że jak teraz znowu nie to mam już dość i musi to być ten cykl.

Też czekam na wypłatę i Amus często mam tak jak Ty, haruję a wypłata szkoda słów.. nie wyj, nie smutaj, jestem z Tobą :*

analiza super wieści, może i dla Was ten cykl będzie tym zielonym :) :*

aszka szkoda, że cykl stracony, ale świetnie że pękają i że owulacja jest! Właśnie to jest u Nas minus, staramy się w okolicy owulacji i jesteśmy jej pewne, później czy wcześniej człowiek odpuszcza, a to chyba błąd. Teraz sama się boję, że owulacja była dużo później, a My nie <3.
    Słyszałam wiele historii, że kobiety zaszły w dni, w których nigdy się nie starały bo myślały, że wtedy nie ma szans.
    Także wniosek, chyba trzeba regularnie co 2-3 dni cały cykl i w końcu się uda.

_analiza lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelka na to wychodzi, chociaz sa takie co i przed owu i po owu długo i zaszły -to kwestia tego jaki kto ma organizm. Ale no nic, trudno. Nawet mi tempka nie pokazala, bo cały czas mam niskie i bez skoku a owulacja byla, to dopiero dla mnie dziwne...ale na to wychodzi po raz kolejny ze tylko monit powie na 99% jak bylo. A z ta ciaza, to zrob test bedzie wiadomo. Moze bedzie II. :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 10:09

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka na test za wcześnie, poza tym boję się rozczarowania i załamania :/
    Dzisiaj muszę kupić kolejne opakowania dupka bo mi się skończył. dzisiaj 7 tabletka będzie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 10:15

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    aszka na test za wcześnie, poza tym boję się rozczarowania i załamania :/
    Dzisiaj muszę kupić kolejne opakowania dupka bo mi się skończył. dzisiaj 7 tabletka będzie.
    to odczekaj a ile Ci jeszcze dni zostalo zeby test byl w miare wiarygodny?

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hm..dzisiaj dopiero 23 dc, chociaż wczoraj widziałam wykres Mamuśki, której pozytywny test wyszedł w 24 dc ;)
    No ale ja chciałam robić test po dupku na następny dzień rano czyli w poniedziałek. Bosze jak ja wytrzymam :P chcę już wiedzieć, ale mega się boję :(

‹‹ 540 541 542 543 544 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ