CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny!
Chciałam się przywitać rano, ale mąż miał dzisiaj na później, zbajerował mnie ranoi nie mogłam odmówić, bo przecież owu się niby zbliża
I zamiast spokojnej kawy w domu było lecenie pędem do pracy.
Analiza, trzymam kciuki za trojaczkiRaz a dobrze
Aszka, nic a nic Ci nie wyszło na testach owu? Ja je robię czwarty cykl, na początku wyszło mi książkowo, dwa dni pozytyw 14 dni przed @, dwa kolejne miesiące niiic (ale myślałam, że to dlatego, że owu nie ma), i teraz robię i też cały czas negatywne, choć jajniki nieco kłują i pęcherzyk był w poniedziałek. No nic, ważne że Ci same ładnie pękają
Ja bym chciała wiedzieć kiedy owu wreszcie przyjdzie, bo potem znów będą dylematy kiedy wziąć dupka, czy już, czy później…
Tulipanna, a wtedy jak Ci wychodziła owulacja (z usg, jeśli sprawdzałaś), to testy też wychodziły negatywne?Amus87, _analiza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyale.ale wrote:Hej dziewczyny!
Chciałam się przywitać rano, ale mąż miał dzisiaj na później, zbajerował mnie ranoi nie mogłam odmówić, bo przecież owu się niby zbliża
I zamiast spokojnej kawy w domu było lecenie pędem do pracy.
Analiza, trzymam kciuki za trojaczkiRaz a dobrze
Aszka, nic a nic Ci nie wyszło na testach owu? Ja je robię czwarty cykl, na początku wyszło mi książkowo, dwa dni pozytyw 14 dni przed @, dwa kolejne miesiące niiic (ale myślałam, że to dlatego, że owu nie ma), i teraz robię i też cały czas negatywne, choć jajniki nieco kłują i pęcherzyk był w poniedziałek. No nic, ważne że Ci same ładnie pękają
Ja bym chciała wiedzieć kiedy owu wreszcie przyjdzie, bo potem znów będą dylematy kiedy wziąć dupka, czy już, czy później…
Tulipanna, a wtedy jak Ci wychodziła owulacja (z usg, jeśli sprawdzałaś), to testy też wychodziły negatywne? -
Lolcia_81 wrote:ale dodatkowo przepisał mi deksametazon, jak przeczytałam ulotke to zbladłam... ale ufam mu, ma tez specjalizację z endokrynologii i to taki nasz miejscowy autorytet przy problemach z poczęciem
... podobno ten deksametazon ma zapobiegać ew. odrzuceniu jajeczka przez blone macicy, czucus koło tego ( a być może do tego u mnie wlasnie doszło ) ...
Dziewczyny, brała może któras to ? Albo chociaż słyszała ?.
Ja brałam najpierw 1/4 tabletki na wieczór a później 1/2.
Nowy lekarz odstawił mi go, aby zobaczyć co się będzie dziać z organizmem (plus dostałam CLO), ale powiedział że prawdopodobnie znowu będzie trzeba deksamethason włączyć.
Trzymam kciuki za dziewczyny betujące!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 13:12
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya rozumiem
ja wlasnie wstałam pospalam z synem 1,5 h
mam okropne mdłośći jeśłi to nie ciaża to sie chyba poważnie zatrułam non stop mi nie dobrze ;/ w I ciazy mdłości mialam późno jakos po 5 msc i nie te poranne a wieczorne plus koszmar ptzy jeżdżeniu samochodu jak mąż np hamował. także nie wiem co się dzieje
scarlet o ktorej masz wyniki?? 3mam mocno kciuki! ja jechałam dzisiaj bo toxoplazmowe chcialam zrobić a tam tylko w czwartki tak bym pewnie kolo sb jechała:)
andzia ale super wieśći!!!!!
Andzia1984 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWyniki kazali mi odebrac jutro ale ja tam wpadne kolo 17, to moze juz beda.
Od wczoraj mam straszne zawroty glowy. Moze to byc objaw @, choc nigdy tak nie mialam. Albo reakcja na zmiane pogody i wiatrzysko, ktore u nas wieje. A poza tym to nie wiem czy termomentr mi sie nie zepsul. To niemozliwr zebym na 5 pomiarow temp. , 4 mial takie same... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ale.ale wrote:Andzia, fajnie, że jest szansa z pracą!