CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Andzia1984 wrote:Przytulam :-* walczymy walczymy...nastepny cykl dla niejednej z nas będzie TYM cyklem
Musi być w końcu lepiej!
Mam USG jutro, coś mnie dzisiaj jajniki pobolewały. Cycki mnie "swędzą" ale takie uczucie mam od początku brania CLO w zasadzie więc ciężko powiedzieć czy coś się dzieje, czy nie.
-
nick nieaktualnyGrrrrr, beta jednak dopiero jutro po 13.
Ale mam prilaktyne i tsh. No i ladnie. Prolaktyna wynik 21,68 (dwa miesiace temu 39,22), a tsh 2.89 (poprzednio 4.48). Tak ze jestem zadowolona, trzeba sie cieszyc nawet z malych postepow:-)
Boli mnie brzuch, wiec ta beta to formalnoscAnatolka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amus87 wrote:beta negatywna wlasnie dostalam wyniki:(
Amus przytulam :*
A ja dzisiaj mam ogólnego mega wkurwa, nie wiem czy z tytułu @ czy co...
Wkurwia mnie najbardziej praca mojego m, już go nie ma 3 tydzień i miał zjechac dzisiaj... nie zjedzie bo w jakiejś pier@%$@#$@# agencji na szwajcarskiej granicy czegos nie było, nie rozladuje sie dzisiaj, nie załaduje jutro i cholera wie kiedy wróci... a może wróci dopiero za tydzień , na tydzień co z jednej strony byłoby fajnie bo dobry czas na starania, z drugiej mam juz tego dosc, chce normalny dom, normalna rodzine, ja ku!#@$% za kierowcę nie wychodziłam !!!!
Sorry ale musiałam się wykrzyczeć, a oprócz Was nie mam nawet komu
Wrrrrrr, chce mi się wyć dzisiaj.
Dobrze, że moja mała wróci dopiero jutro z wycieczki szkolnej, to sobie w spokoju w domu powyje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 17:15
XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek
IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery
I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25%
II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 -ale 11 mrozaków
-
scarllet wrote:Grrrrr, beta jednak dopiero jutro po 13.
Ale mam prilaktyne i tsh. No i ladnie. Prolaktyna wynik 21,68 (dwa miesiace temu 39,22), a tsh 2.89 (poprzednio 4.48). Tak ze jestem zadowolona, trzeba sie cieszyc nawet z malych postepow:-)
Boli mnie brzuch, wiec ta beta to formalnosca wyniku super!
-
scarllet wrote:Boje sie marzyc
scarllet trzymam kciukiXII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek
II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 -ale 11 mrozaków
-
Lolcia_81 wrote:Amus przytulam :*
Wkurwia mnie najbardziej praca mojego m, już go nie ma 3 tydzień i miał zjechac dzisiaj... nie zjedzie bo w jakiejś pier@%$@#$@# agencji na szwajcarskiej granicy czegos nie było, nie rozladuje sie dzisiaj, nie załaduje jutro i cholera wie kiedy wróci... a może wróci dopiero za tydzień , na tydzień co z jednej strony byłoby fajnie bo dobry czas na starania, z drugiej mam juz tego dosc, chce normalny dom, normalna rodzine, ja ku!#@$% za kierowcę nie wychodziłam !!!!
Dobrze, że moja mała wróci dopiero jutro z wycieczki szkolnej, to sobie w spokoju w domu powyjeMój tez wiecznie nieobecny...w pracy od pon do pt...a weekend albo ja pracuje albo on ciągle cos do zrobienia ma...zycie
A ile Twoja mala ma?
Lolcia_81 lubi tę wiadomość
-
Moja córcia ma 8 lat, chodzi do 3 klasy
KathleenPL lubi tę wiadomość
-
Andzia1984 wrote:Wiem co czujesz
Mój tez wiecznie nieobecny...w pracy od pon do pt...a weekend albo ja pracuje albo on ciągle cos do zrobienia ma...zycie
Mój wcześniej wracał na weekendy to jeszcze nie było tak źle.
Ale od czerwca jeżdzi 3/1 i to już dopiero jest przerąbane
-
Anatolka wrote:Amus, az sie boje na konto zajrzec...
Ja się nie boję zaglądać na konto bo co miesiąc te same marne grosze przychodzą a podwyżki to od 10 lat nie widziałam na oczy. Najgorsze jest to że 1/3 tej pensji wydaję na lekarza i leki a z czego tu żyć????? Marne te nasze losy.
-
scarllet wrote:Amus ja tez dzis poszlam na bete, 33 dzien cyklu, chociaz nie wiem po co, bo leciutko plamie od wczoraj. Ale bylam robic tsh i prolaktyne i stwierdzilam, a co tam, zobacze jak to wyglada bo NIGDY nie robilam
nigdy dwoch kresek na oczy nie widzialam. Ale za Ciebie trzymam kciuki :-*
To że plamisz nie oznacza że nie ma szans, ja w ciąży też przez kilka dni plamiłam w terminie spodziewanego okresu i też sądziłam że nic z tego nie będzie że to tak dziwnie po lekach, ze nawet testu nie robiłam. Poszłam do lekarza bo miałam umówioną wizytę a on mówi że coś widzi ale nie chce zapeszać i szybko na betę i okazało się że dobrze widzi.
scarllet lubi tę wiadomość
-
Lolcia_81 wrote:Amus przytulam :*
Dobrze, że moja mała wróci dopiero jutro z wycieczki szkolnej, to sobie w spokoju w domu powyjeLolcia_81 lubi tę wiadomość
-
Lolcia_81 wrote:Mój wcześniej wracał na weekendy to jeszcze nie było tak źle.
Ale od czerwca jeżdzi 3/1 i to już dopiero jest przerąbane -
nick nieaktualny
-
Witajcie dziś miałam pierwszą inseminację ok 19h przed miałam podany ovitrelle ale zaniepokoiła mnie pewna sytuacja jak miałam usg przed samym iui to okazało się że przez te 19h endometrium wzrosło do prawie 10 (o ok 1,5) a pęcherzyk się zmniejszył chyba o 1,5 bądź 2 mm i wtedy lekarz zapytał się mnie od kiedy mam śluz..
Co o tym sądzicie? Myślicie że pęcherzyk właśnie zaczął pękać? Czy może się wchłaniać?- tylko po co te iui wtedy? Już sama nie wiem... wiem że to nie ten temat ale myślę że może przechodziła któraś z was to...
-
tulipanna wrote:Wiązanke puscilas jak tralala:)Az mi lzej ze nie tylko mnie wk...wylewa sie uszami..nabuzowana chodze..jej..az mi samej zle ze soba:p
Tulipanna czasem trzebami już się dzisiaj naprawdę frustracja wszystkimi otworami wylewa i chociaż taka wiązanka sobie ulze
tez mi dzisjaj samej ze sobą źle a jak pomyślę ze mam następny tydzień być sama to mam ochotę coś rozwalić, wrrrrrr
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 19:49