X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia1984 wrote:
    Przytulam :-* walczymy walczymy...nastepny cykl dla niejednej z nas będzie TYM cyklem :-)

:(
    Musi być w końcu lepiej!

Mam USG jutro, coś mnie dzisiaj jajniki pobolewały. Cycki mnie "swędzą" ale takie uczucie mam od początku brania CLO w zasadzie więc ciężko powiedzieć czy coś się dzieje, czy nie.

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grrrrr, beta jednak dopiero jutro po 13.
    Ale mam prilaktyne i tsh. No i ladnie. Prolaktyna wynik 21,68 (dwa miesiace temu 39,22), a tsh 2.89 (poprzednio 4.48). Tak ze jestem zadowolona, trzeba sie cieszyc nawet z malych postepow:-)
    Boli mnie brzuch, wiec ta beta to formalnosc :-(

Anatolka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie brzuch bolał przy ciąży jak na okres dwa dni przed @ potem okazało się ze jestem...kto wie powodzenia...;)

scarllet, Amberla lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boje sie marzyc :-)

Lolcia_81 lubi tę wiadomość

• Lolcia_81 Ekspertka

Wysłany: 9 października 2014, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    beta negatywna wlasnie dostalam wyniki:(

Amus przytulam :*
    A ja dzisiaj mam ogólnego mega wkurwa, nie wiem czy z tytułu @ czy co...
    Wkurwia mnie najbardziej praca mojego m, już go nie ma 3 tydzień i miał zjechac dzisiaj... nie zjedzie bo w jakiejś pier@%$@#$@# agencji na szwajcarskiej granicy czegos nie było, nie rozladuje sie dzisiaj, nie załaduje jutro i cholera wie kiedy wróci... a może wróci dopiero za tydzień , na tydzień co z jednej strony byłoby fajnie bo dobry czas na starania, z drugiej mam juz tego dosc, chce normalny dom, normalna rodzine, ja ku!#@$% za kierowcę nie wychodziłam !!!!
    Sorry ale musiałam się wykrzyczeć, a oprócz Was nie mam nawet komu :(
    Wrrrrrr, chce mi się wyć dzisiaj.
    Dobrze, że moja mała wróci dopiero jutro z wycieczki szkolnej, to sobie w spokoju w domu powyje :(:(:(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 17:15

XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek :-(
    IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery :-(
    I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25% :-(
    II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 - :( ale 11 mrozaków :)
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL wrote:
    :(
    Musi być w końcu lepiej!

.
    Innej opcji nie ma :-)

<3
    7cf94ccacd07ea1bb77d5a9aa72a6f44.png
    Nawet najczarniejsza noc w twoim życiu ma swój koniec. Musisz tylko doczekać świtu.
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    scarllet wrote:
    Grrrrr, beta jednak dopiero jutro po 13.
    Ale mam prilaktyne i tsh. No i ladnie. Prolaktyna wynik 21,68 (dwa miesiace temu 39,22), a tsh 2.89 (poprzednio 4.48). Tak ze jestem zadowolona, trzeba sie cieszyc nawet z malych postepow:-)
    Boli mnie brzuch, wiec ta beta to formalnosc :-(
    Trzymam dalej :-) a wyniku super!

<3
    Nawet najczarniejsza noc w twoim życiu ma swój koniec. Musisz tylko doczekać świtu.
  • Lolcia_81 Ekspertka

Wysłany: 9 października 2014, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    scarllet wrote:
    Boje sie marzyc :-)

scarllet trzymam kciuki :)

IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery :-(
    II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 - :( ale 11 mrozaków :)
  • Jagodam Przyjaciółka

Wysłany: 9 października 2014, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś

Dziewczyny jak myślicie co to może być... Mam ok 5 dpo boli mnie podbrzusze i pojawił się taki biały rzadki śluz..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 17:20

p19uyx8d8t4pvceh.png
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolcia_81 wrote:
    Wkurwia mnie najbardziej praca mojego m, już go nie ma 3 tydzień i miał zjechac dzisiaj... nie zjedzie bo w jakiejś pier@%$@#$@# agencji na szwajcarskiej granicy czegos nie było, nie rozladuje sie dzisiaj, nie załaduje jutro i cholera wie kiedy wróci... a może wróci dopiero za tydzień , na tydzień co z jednej strony byłoby fajnie bo dobry czas na starania, z drugiej mam juz tego dosc, chce normalny dom, normalna rodzine, ja ku!#@$% za kierowcę nie wychodziłam !!!!
    Dobrze, że moja mała wróci dopiero jutro z wycieczki szkolnej, to sobie w spokoju w domu powyje :(:(:(
    Wiem co czujesz :-( Mój tez wiecznie nieobecny...w pracy od pon do pt...a weekend albo ja pracuje albo on ciągle cos do zrobienia ma...zycie :-( A ile Twoja mala ma?

<3
  • Lolcia_81 Ekspertka

Wysłany: 9 października 2014, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja córcia ma 8 lat, chodzi do 3 klasy :)

KathleenPL lubi tę wiadomość

• Lolcia_81 Ekspertka

Wysłany: 9 października 2014, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia1984 wrote:
    Wiem co czujesz :-( Mój tez wiecznie nieobecny...w pracy od pon do pt...a weekend albo ja pracuje albo on ciągle cos do zrobienia ma...zycie :-(

Mój wcześniej wracał na weekendy to jeszcze nie było tak źle.
    Ale od czerwca jeżdzi 3/1 i to już dopiero jest przerąbane :(

• Honik Koleżanka

Wysłany: 9 października 2014, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    Amus, az sie boje na konto zajrzec...

Ja się nie boję zaglądać na konto bo co miesiąc te same marne grosze przychodzą a podwyżki to od 10 lat nie widziałam na oczy. Najgorsze jest to że 1/3 tej pensji wydaję na lekarza i leki a z czego tu żyć????? Marne te nasze losy.

• Honik Koleżanka

Wysłany: 9 października 2014, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    scarllet wrote:
    Amus ja tez dzis poszlam na bete, 33 dzien cyklu, chociaz nie wiem po co, bo leciutko plamie od wczoraj. Ale bylam robic tsh i prolaktyne i stwierdzilam, a co tam, zobacze jak to wyglada bo NIGDY nie robilam :-) nigdy dwoch kresek na oczy nie widzialam. Ale za Ciebie trzymam kciuki :-*

To że plamisz nie oznacza że nie ma szans, ja w ciąży też przez kilka dni plamiłam w terminie spodziewanego okresu i też sądziłam że nic z tego nie będzie że to tak dziwnie po lekach, ze nawet testu nie robiłam. Poszłam do lekarza bo miałam umówioną wizytę a on mówi że coś widzi ale nie chce zapeszać i szybko na betę i okazało się że dobrze widzi.

scarllet lubi tę wiadomość

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolcia_81 wrote:
    Wiązanke puscilas jak tralala:)Az mi lzej ze nie tylko mnie wk...wylewa sie uszami..nabuzowana chodze..jej..az mi samej zle ze soba:p

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolcia_81 wrote:
    Moja córcia ma 8 lat, chodzi do 3 klasy :)
    To duża pannica :-) jak ma na imię? Tez mam córę ;-)

<3
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolcia_81 wrote:
    Mój wcześniej wracał na weekendy to jeszcze nie było tak źle.
    Ale od czerwca jeżdzi 3/1 i to już dopiero jest przerąbane :(
    Takie z nas słomiane wdowy :-(

<3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    Mnie brzuch bolał przy ciąży jak na okres dwa dni przed @ potem okazało się ze jestem...kto wie powodzenia...;)
    mnie wczoraj bolał brzuch jak na @ dzisiaj juz nei boli a neistety beta negatywna :(

• Editt93 Koleżanka

Wysłany: 9 października 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziś miałam pierwszą inseminację ok 19h przed miałam podany ovitrelle ale zaniepokoiła mnie pewna sytuacja jak miałam usg przed samym iui to okazało się że przez te 19h endometrium wzrosło do prawie 10 (o ok 1,5) a pęcherzyk się zmniejszył chyba o 1,5 bądź 2 mm i wtedy lekarz zapytał się mnie od kiedy mam śluz..
    Co o tym sądzicie? Myślicie że pęcherzyk właśnie zaczął pękać? Czy może się wchłaniać?- tylko po co te iui wtedy? Już sama nie wiem... wiem że to nie ten temat ale myślę że może przechodziła któraś z was to...

• Lolcia_81 Ekspertka

Wysłany: 9 października 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:
    Wiązanke puscilas jak tralala:)Az mi lzej ze nie tylko mnie wk...wylewa sie uszami..nabuzowana chodze..jej..az mi samej zle ze soba:p

Tulipanna czasem trzeba ;) mi już się dzisiaj naprawdę frustracja wszystkimi otworami wylewa i chociaż taka wiązanka sobie ulze ;) tez mi dzisjaj samej ze sobą źle a jak pomyślę ze mam następny tydzień być sama to mam ochotę coś rozwalić, wrrrrrr

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 19:49

‹‹ 543 544 545 546 547 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ