CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Andzia1984 wrote:To duża pannica
jak ma na imię? Tez mam córę
a twoja?
XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek
IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery
I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25%
II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 -ale 11 mrozaków
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pirelka wrote:Amus tulę Kochana, liczyłam, że będzie u Ciebie pozytywnie
Ja po pracy, przeżyłamcos za cos...weekend za to wolny caly
Dobranoc -
nick nieaktualny
-
Uch, co za dzień dzisiaj był, praca dała w kość, ale poszalałam dzisiaj i poszłam po pracy na mały masaż, czuję się jak nowa (choć spać mi się też strasznie chce).
Podbrzusze cały czas ćmi, albo to jajniki działają, albo żołądek się stresujeAle testy owu wychodzą cały czas negatywne.
Amus, też tulę, a już myślałam, że będziesz następna z zieloną kropką
Dobranoc dziewczyny!
-
nick nieaktualny
-
pirelka wrote:Oj jak ja poszłabym z koleżanką na ploty
Ja jutro nie mam całego dnia i w końcu odrobinę lżej jak wczoraj i dzisiaj.
Andzia, a gdzie pracujesz, że pracujesz całymi dniami?Pracuje w handlu...polska rzeczywistość...ja i moje koleżanki wyzsze wyksztalcenie i żadna nie pracuje w zawodzie...
pirelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKathleenPL wrote:pół tabletki brałam w tym cyklu, to pierwszy cykl z CLO.
-
USG, 12dc. 14mm. Za trzy dni mam sie pokazać, a w Luxie termin dopieo na wtorek.
aszka wrote:to raczej mało prawdopodobne zeby doszło do przestymulwonia, chyba ze masz PCOS, ale pol tabletki to mała dawka, wiec jak napisałam mało prawdopodobne. Ja miałam okropny bol jak doszło do przestymulowania, pozniej jak juz było ok to bol był mocny ale nie taki straszny jak wczesniej. Takze pewnie masz taki "zwykły" ból po clo.
To dopiero mój pierwszy cykl z Clo dlatego pytam. Zwalam na rosnący pęcherzyk. -
KathleenPL wrote:USG, 12dc. 14mm. Za trzy dni mam sie pokazać, a w Luxie termin dopieo na wtorek.
To dopiero mój pierwszy cykl z Clo dlatego pytam. Zwalam na rosnący pęcherzyk.
kathleen mój poprzedni cykl też był pierwszy z CLO tylko ja brałam 1 tabl/dzień, 5-9dc.
Też mnie strasznie rwały jajniki i miałam w zasadzie cała drugą połowe cyklu ból jak na miesiączkę...
Ładny pęcherzyk, ja miałam 13mm w 11dc, potem 18mm w 15dc i po pregnylu pękł w 18dc.
U mnie skończyło sie tak jak się skończyłoale liczę, że ten cykl będzie szczęsliwszy
czego i nam wszystim życzę
miłego dnia dziewczynyXII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek
IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery
I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25%
II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 -ale 11 mrozaków