CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Amus-dupek nie zawyza wyniku bo jest syntetycznym progesteronem-to mi gin powiedzial bo jeden wynik mialam w trakcie brania dupka i sama mowilam ze moze nie byc wiarygodny.Powiedzial wyraznie ze dupek nie ma wplywu i rzeczywoscie luteina tak, wiec skoro wszyscy tak mowia to tak jest.Nie mniej jednak jest progesteronem i podnosi jego poziom wplywa na zwiekszenie wydolnosci cialka zoltego.Moje 20 wysLo po odstawieniu, ale moze leciec wiec mam brac.Sama nie do konca to czaje dzialanie lekow.Ja i bez clo mialam pecherzyki w 15dc dawal mi najpierw tylko pregnyl ale w ciaze nie zaszlam.Ja w zasadzie nie mam diagnozy zadnej...po prostu nie zachodze..po 2-3 nieudanych z clo zalecik hsg..i Amus-on faktycznie nie mowil ze mam dupka brac 10dni-powiedzial ze do rozstrzygniecia, wiec mozna i 12-13 dni dla pewnosci brac.Jedyne co to ciut wydluze cykl, nic sie przeciez nie stanie.A tak jak mowisz odstawic za wczesnie to ryzyko
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie aż taki duży bez CLO nie był tylko nie całe 19 mm, ale to ok. 11-13 dc.
Nie wiem co u mnie planuje bo mój ginekolog już tam nie przyjmuje, muszę nowego sprawdzić, ma dobre opinie i zobaczymy co On zaleci, ale ja sama chyba nie chcę już nic. Będę trzymać tylko prolaktynę w ryzach i progesteron pod koniec cyklu i czekać na cud. Nie chce mi się już o to wszystko zabiegać, mam dość ciągłego chodzenia po lekarzach, usg, aptekach itd.
Moje piersi z rana nie bolą jakąś tragicznie, czuję je spuchnięte od środka i nabrzmiałe w środku, ale nie bolą jak zawsze przy każdym kroku.
Podbrzusze ciągle czuję jakby nabrzmiałe od środka i czasami lekki ukłucie, szarpnięcie czy ciągnięcie. Nie wiem jak to opisać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 11:44
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyI tak jak ktoras ma poronic to poroni czy odstawi dupka czy nie, bo tak jak pisała pirelka ciałko zolte wytwarza progesteron wiec nawet biorac dupka mozna i tak poronic jak nie bedzie dostatecznego samoistnego wytwarzania.
pirelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aszka wrote:I tak jak ktoras ma poronic to poroni czy odstawi dupka czy nie, bo tak jak pisała pirelka ciałko zolte wytwarza progesteron wiec nawet biorac dupka mozna i tak poronic jak nie bedzie dostatecznego samoistnego wytwarzania.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Uuu, zazdroszczę pogody, u nas 15 stopni, wieje i pada… Ale przynajmniej nie wyglądam tęsknie za okno siedząc w pracy.
Pirelka, nie poddawaj się, możecie zawsze zrobić przerwę na miesiąc-dwa i działać spontanicznie, bo Clo działa chyba też z rozpędu w następnych cyklach. No i wciąż tu wszystkie trzymamy kciuki, że może to ten cykl będzie szczęśliwy
Masaż polecam, ja wprawdzie wczoraj tylko pół godziny, ale cuda działa, zwłaszcza, że u mnie wszystkie stresy i spięcia idą w ciało. Dzisiaj się może zmobilizuję na fitness, chociaż nie wygląda jakby się zapowiadało, że wyjdę przed 18.
Mnie jajniki wciąż ciągną, ale już słabiej, za to po porannym zebraniu w pracy będę miała taki miesiąc, że tylko rwać włosy z głowy albo się rozdwoić.
Scarlet, też przytulam, nie trać nadziei, już niedługo następny cykl!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 13:27