CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Słuchajcie dziewczyny, nie warto sie poddawać :)Ja zaszlam w cyklu w którym nie brałam clo ale mierzylam tempke, robilam testy owu, bralam inofolic. Naprawdę, bez tej tempki i testów nie bylabym pewna owu, bo bolalo mnie regularnie i nie bylam w stanie stwierdzić który to bol na owu. Odebralam dzis wyniki TSH i jest. 1,52, wiec juz sie nie stresuję i czekam do 16.10, na badanie usg, zobaczenie fasolki a nawet moze serduszka.
I czekam na kolejne zielone kropki u WAS
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 14:30
scarllet lubi tę wiadomość
-
@Scarlett - przykro mi
! Trzymam kciuki za 2 krechy w kolejnym cyklu!
A mnie zaraz szlag normalnie trafi :{{{. Dzisiaj pierwsze CLO, a dowiaduję się o problemie z różyczką (nigdy nie miałam, byłam szczepiona ponad 10 lat temu i teraz trzeba powtarzać - zresztą założyłam o tym osobny wątek, przerwa po szczepionce 3 miechy przed zaciążaniem) a teraz patrzę na wyniki badań z wczoraj i co? Prolaktyna masakrycznie niska.
Przed tym jak dostałam CLO miałam 273.8 ulU/ml(po przeliczeniu 13,96ng/ml) przy normie 102-496 ulU/ml. Ale po obciążeniu prawie 15 krotny wzrost. Dostałam na to dostinex, zostało mi jeszcze pół tabletki.
A wczorajsze wyniki: 27.32 ulU/ml przy normie 102-496 ulU/ml, po przeliczeniu 1,366 ng/ml.....
Frustracja sięga zenitu ;(;(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 14:55
-
scarllet wrote:No i lipa
Niech juz przyjdzie ta cholerna @, chce zacząć od nowa
Przykro miEh... Ale jak niektórym sie udaje, to czemu nam ma sie nie udac??!!
Mnie maz ostatnio doprowadził do szewskiej pasji. Ja mu ziółka, pestki z dyni, mace itp, a ten mi ciągle, ze zmeczony i zmeczony... Kurcze, bez sexu to dzieci nie będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 14:56
Lolcia_81 lubi tę wiadomość
-
Kathleen znam ten ból
Mój wiecznie w trasieefekt jeszcze gorszy
XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek
IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery
I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25%
II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 -ale 11 mrozaków
-
Witajcie kochane.
U mnie jeszcze okolo 20 dni do laparo.
Dziś mój 20 dc.po ostatnim usg mój lekarz wyznaczył ovu na 15-16 dc.
Dzis od rana okropnie swedza mnie piersi...do @ jeszcze 8 dlugich dni.
Tesknilam za wami. -
Dziewczyny a co mi doradzicie...zawsze owu miałam 15-18 dc pęcherzyi liche...brałam clo od 4-8 dc po 1 tabl. wczoraj 12sty dzien cyklu i jajo wielkości 28mm endo tez ladne i grube...dostałam zastrzyk z ovitrelle i tak sobie mysle czy ten pecherzyk nie był przedojrzały?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyilonek wrote:Dziewczyny a co mi doradzicie...zawsze owu miałam 15-18 dc pęcherzyi liche...brałam clo od 4-8 dc po 1 tabl. wczoraj 12sty dzien cyklu i jajo wielkości 28mm endo tez ladne i grube...dostałam zastrzyk z ovitrelle i tak sobie mysle czy ten pecherzyk nie był przedojrzały?
więć uważam że nie jest źle:) -
nick nieaktualny
-
Widzę że u Was też dużo się działo...zadużo...ale będzie lepiej!
Scaslet to swędzenie raczej spowodowane prl.
Ja kciukam cały czas,i mocno wierzę!!!!! -
ilonek wrote:Dziewczyny a co mi doradzicie...zawsze owu miałam 15-18 dc pęcherzyi liche...brałam clo od 4-8 dc po 1 tabl. wczoraj 12sty dzien cyklu i jajo wielkości 28mm endo tez ladne i grube...dostałam zastrzyk z ovitrelle i tak sobie mysle czy ten pecherzyk nie był przedojrzały?
-
nick nieaktualny
-
ilonek wrote:Andzia1984....no ja nie spodziewałam sie ze to tak sie potoczy ze tak szybko...nie wiem musze czekac zobacze co w poniedziałek wyjdzie na usg
przez przypadek wcisnęli mi sie lubię -
nick nieaktualny
-
Amus87 wrote:dzisiaj 28 dzień cyklu
owu w 14 dc
poprzedni cykl 32 dni ale nie było owulkiWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 20:30
-
nick nieaktualny