Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolcia_81 wrote:
    Amus, nie denerwuj się kochana bo złość piękności szkodzi ;)
    Jak ma @ przyjść to przyjdzie :( a swoją drogą, to jak wiesz na 100% ze owu była, to ta faza lutealna chyba nie może za długo trwac,nie? 12-16 dni chyba, nie? A ile to już u ciebie? :)
    no też mi sie wydaje ze nie powinna być dłuższa niż podana przez Ciebie
    dzisiaj dopiero 15 dni po owulce czyli 15 fl

raczej 100% jest no bo jak byłam 2 tyg temu w piatek na monicie to nie było już pęcherzyka a jedynie trochę płynu wiec wtedy owulka była wtedy tak mnie bolało

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 10:13

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny,

Ja wstałam, wolny weekend już mniej mnie cieszy bo pogoda do dupy, pojawiły się problemy z multimedią wczoraj i trzeba znowu wyjaśniać w tyg. :/ męczy mnie to wszystko ! Humoru dzisiaj jakoś nie mam od rana :(

Piersi jak kamienie w środku nawet bolały mnie w nocy leżąc na brzuchu, ale pewnie niedługo miną bo @ powinna być za 3 dni. Brzuch kłuje.

Jeszcze się wyspać nie mogę bo cierpną mi od kręgosłupa znowu ręce całą noc i budzę się co chwilę przez to :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelka tulam i mam nadzieję, że humorek w ciągu dnia się poprawi!!

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    dziewczyny ktróą następna testuje???
    tulipanna kiedy Twoja kolej?:D
    Ja dzis zatestowalam rano-24dc, w dniu 10 tabletki duphastonu, 12 dni po pregnylu-test jednoznacznie negatywny..juz by chyba wyszedl gdyby mial byc pozytywny, co?
    Nawet nie mam sily sie poryczec..

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:
    Ja dzis zatestowalam rano-24dc, w dniu 10 tabletki duphastonu, 12 dni po pregnylu-test jednoznacznie negatywny..juz by chyba wyszedl gdyby mial byc pozytywny, co?

nie musiał jeszcze wyjść bo biorąc pod uwagę że po zastrzyku pęcherzyk pęka w ciągu 36 godzin, to jesteś dopiero w 10dpo, jeszcze jest szansa :*

nick nieaktualny, Lolcia_81 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Hej Dziewczyny,

Ja wstałam, wolny weekend już mniej mnie cieszy bo pogoda do dupy, pojawiły się problemy z multimedią wczoraj i trzeba znowu wyjaśniać w tyg. :/ męczy mnie to wszystko ! Humoru dzisiaj jakoś nie mam od rana :(

Piersi jak kamienie w środku nawet bolały mnie w nocy leżąc na brzuchu, ale pewnie niedługo miną bo @ powinna być za 3 dni. Brzuch kłuje.

Jeszcze się wyspać nie mogę bo cierpną mi od kręgosłupa znowu ręce całą noc i budzę się co chwilę przez to :(
    z tym kregoslupem sie badalas?

• pabelka88 Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W poniedziałek robie kontrolnie badania krwi na hormony,h tak sobie pomyslalam ze zrobie bete.w sumie to bedzie 8dni po ovu.trzymam kciuki z calych sil za Was wszystkie i prosze o kciukasy za mnie.

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

2007 Maciuś <3
    02.03.2016 transfer Blastocysty 411, 7dpt beta 54,9,9dpt beta 165,12dpt beta 625 <3 KOCHAM!!!
    2 mrożaczki -blastki 422 i 322 <3
    c899c781c5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pabelka88 wrote:
    W poniedziałek robie kontrolnie badania krwi na hormony,h tak sobie pomyslalam ze zrobie bete.w sumie to bedzie 8dni po ovu.trzymam kciuki z calych sil za Was wszystkie i prosze o kciukasy za mnie.
    trzymam kciukaski

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka098 wrote:
    nie musiał jeszcze wyjść bo biorąc pod uwagę że po zastrzyku pęcherzyk pęka w ciągu 36 godzin, to jesteś dopiero w 10dpo, jeszcze jest szansa :*
    Mam mętlik w glowie..nie wiem ile brac jeszcze ten duphaston..

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wg mnie albo już nie brać i czekać, chyba nie powinno nic się stać, albo pobrać jeszcze 3-4dni. zrobić test i jak - to odstawić

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka098 wrote:
    wg mnie albo już nie brać i czekać, chyba nie powinno nic się stać, albo pobrać jeszcze 3-4dni. zrobić test i jak - to odstawić
    Ano wlasnie-sama nie wiem co robic..

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niestety, proste to nie jest :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:
    Wydaje mi się, że za wcześnie na test. Ja też robiłam wczoraj w 24 dc i też negatywny, ale @ powinnam mieć w 28 dc, ewentualnie plamienia dzień wcześniej. Dupka kończę jutro więc zrobię kolejny w pon.

Dziewczynki ja po spacerku z Mężem i galerii, teraz robię obiadek i jadę odwiedzić koleżankę w sklepie ;) przejdę się po kolejnej galerii. Niestety poza kosmetykami nic nie udało mi się kupić, a chciałam jakieś buty..ale albo niewygodne są albo 400-500 zł :/

Zmęczona okrutnie byłam tym chodzeniem, nogi mnie bolą i słaba jestem. Pogoda też nie dopisuje bo ciągle szaro, buro, ciemno i mży deszcz.
    Podbrzusze czuję i piersi twarde w środku jak kamienie, jakby z masą guzów :O sutki wrażliwe. Pojawiła się odrobina kremowego śluzu.

Kupiłam 3 testy pepino będąc w Auchan na zapas :P choć boję się, że w pon. znowu zobaczę I kreskę :(

• ania14 Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [\

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 01:25

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    z tym kregoslupem sie badalas?
    Tak badałam się, na szczęście nie jest to nic strasznie poważnego, ale praca fizyczna tylko pogarsza sprawę, dlatego chodzę na basen i muszę więcej ćwiczyć. Masaż też by się przydał, ale wszystko kosztuje :/
    Niestety mam krzywy kręgosłup od dziecka i skłonności do problemów z kręgosłupem jak moja Mama.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 14:56

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka098 wrote:
    Tak samo uważam, jak test negatywny to nie brać i czekać :) zrób jeszcze jutro i zobaczysz bo dzisiaj zażyłaś ostatnią tabletkę?
    Mi jak w pon. wyjdzie negatywny to też nie biorę i czekam.

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Tak samo uważam, jak test negatywny to nie brać i czekać :) zrób jeszcze jutro i zobaczysz bo dzisiaj zażyłaś ostatnią tabletkę?
    Mi jak w pon. wyjdzie negatywny to też nie biorę i czekam.
    Dzis wzielam 10 tabl. Dupka w 24dc

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny ja sie nadal szkole w tych tematach
    uwolniona komórka jajowa żyje tylko 24h czyli w tym czasie może dojśc do zapłodnienia a zagnieżdżenie trwa do 12 dni nawet ( to już max) po 2 kolejnych dniach produkowane jest HCG
    czyli serio nie ma sensu robić wcześniej testu jak w dniu planowanej @ a chyba nawet wtedy jeszcze może nei wyjść

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:
    Dzis wzielam 10 tabl. Dupka w 24dc
    To na spokojnie rób test dzień po ostatniej tabletce :) Ja tak robię, chyba że test skusi mnie wcześniej ;P

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    3mam za wasze testowania mocno kciuki!!!:D

‹‹ 549 550 551 552 553 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ