CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLolcia_81 wrote:Amus, nie denerwuj się kochana bo złość piękności szkodzi
Jak ma @ przyjść to przyjdziea swoją drogą, to jak wiesz na 100% ze owu była, to ta faza lutealna chyba nie może za długo trwac,nie? 12-16 dni chyba, nie? A ile to już u ciebie?
dzisiaj dopiero 15 dni po owulce czyli 15 fl
raczej 100% jest no bo jak byłam 2 tyg temu w piatek na monicie to nie było już pęcherzyka a jedynie trochę płynu wiec wtedy owulka była wtedy tak mnie bolałoWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 10:13
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny,
Ja wstałam, wolny weekend już mniej mnie cieszy bo pogoda do dupy, pojawiły się problemy z multimedią wczoraj i trzeba znowu wyjaśniać w tyg.męczy mnie to wszystko ! Humoru dzisiaj jakoś nie mam od rana
Piersi jak kamienie w środku nawet bolały mnie w nocy leżąc na brzuchu, ale pewnie niedługo miną bo @ powinna być za 3 dni. Brzuch kłuje.
Jeszcze się wyspać nie mogę bo cierpną mi od kręgosłupa znowu ręce całą noc i budzę się co chwilę przez to -
nick nieaktualny
-
Amus87 wrote:dziewczyny ktróą następna testuje???
tulipanna kiedy Twoja kolej?
Nawet nie mam sily sie poryczec.. -
nick nieaktualnytulipanna wrote:Ja dzis zatestowalam rano-24dc, w dniu 10 tabletki duphastonu, 12 dni po pregnylu-test jednoznacznie negatywny..juz by chyba wyszedl gdyby mial byc pozytywny, co?
Nawet nie mam sily sie poryczec..
nie musiał jeszcze wyjść bo biorąc pod uwagę że po zastrzyku pęcherzyk pęka w ciągu 36 godzin, to jesteś dopiero w 10dpo, jeszcze jest szansa :*scarllet, Lolcia_81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypirelka wrote:Hej Dziewczyny,
Ja wstałam, wolny weekend już mniej mnie cieszy bo pogoda do dupy, pojawiły się problemy z multimedią wczoraj i trzeba znowu wyjaśniać w tyg.męczy mnie to wszystko ! Humoru dzisiaj jakoś nie mam od rana
Piersi jak kamienie w środku nawet bolały mnie w nocy leżąc na brzuchu, ale pewnie niedługo miną bo @ powinna być za 3 dni. Brzuch kłuje.
Jeszcze się wyspać nie mogę bo cierpną mi od kręgosłupa znowu ręce całą noc i budzę się co chwilę przez to -
W poniedziałek robie kontrolnie badania krwi na hormony,h tak sobie pomyslalam ze zrobie bete.w sumie to bedzie 8dni po ovu.trzymam kciuki z calych sil za Was wszystkie i prosze o kciukasy za mnie.
aszka, scarllet, pirelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytulipanna wrote:Ja dzis zatestowalam rano-24dc, w dniu 10 tabletki duphastonu, 12 dni po pregnylu-test jednoznacznie negatywny..juz by chyba wyszedl gdyby mial byc pozytywny, co?
Nawet nie mam sily sie poryczec..
Dziewczynki ja po spacerku z Mężem i galerii, teraz robię obiadek i jadę odwiedzić koleżankę w sklepieprzejdę się po kolejnej galerii. Niestety poza kosmetykami nic nie udało mi się kupić, a chciałam jakieś buty..ale albo niewygodne są albo 400-500 zł
Zmęczona okrutnie byłam tym chodzeniem, nogi mnie bolą i słaba jestem. Pogoda też nie dopisuje bo ciągle szaro, buro, ciemno i mży deszcz.
Podbrzusze czuję i piersi twarde w środku jak kamienie, jakby z masą guzówsutki wrażliwe. Pojawiła się odrobina kremowego śluzu.
Kupiłam 3 testy pepino będąc w Auchan na zapaschoć boję się, że w pon. znowu zobaczę I kreskę
-
nick nieaktualnyaszka wrote:z tym kregoslupem sie badalas?
Niestety mam krzywy kręgosłup od dziecka i skłonności do problemów z kręgosłupem jak moja Mama.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 14:56
-
nick nieaktualnyNatka098 wrote:wg mnie albo już nie brać i czekać, chyba nie powinno nic się stać, albo pobrać jeszcze 3-4dni. zrobić test i jak - to odstawić
zrób jeszcze jutro i zobaczysz bo dzisiaj zażyłaś ostatnią tabletkę?
Mi jak w pon. wyjdzie negatywny to też nie biorę i czekam. -
nick nieaktualnydziewczyny ja sie nadal szkole w tych tematach
uwolniona komórka jajowa żyje tylko 24h czyli w tym czasie może dojśc do zapłodnienia a zagnieżdżenie trwa do 12 dni nawet ( to już max) po 2 kolejnych dniach produkowane jest HCG
czyli serio nie ma sensu robić wcześniej testu jak w dniu planowanej @ a chyba nawet wtedy jeszcze może nei wyjść -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny