X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolcia_81 wrote:
    Amus, nie denerwuj się kochana bo złość piękności szkodzi ;)
    Jak ma @ przyjść to przyjdzie :( a swoją drogą, to jak wiesz na 100% ze owu była, to ta faza lutealna chyba nie może za długo trwac,nie? 12-16 dni chyba, nie? A ile to już u ciebie? :)
    no też mi sie wydaje ze nie powinna być dłuższa niż podana przez Ciebie
    dzisiaj dopiero 15 dni po owulce czyli 15 fl

raczej 100% jest no bo jak byłam 2 tyg temu w piatek na monicie to nie było już pęcherzyka a jedynie trochę płynu wiec wtedy owulka była wtedy tak mnie bolało

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 10:13

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny,

Ja wstałam, wolny weekend już mniej mnie cieszy bo pogoda do dupy, pojawiły się problemy z multimedią wczoraj i trzeba znowu wyjaśniać w tyg. :/ męczy mnie to wszystko ! Humoru dzisiaj jakoś nie mam od rana :(

Piersi jak kamienie w środku nawet bolały mnie w nocy leżąc na brzuchu, ale pewnie niedługo miną bo @ powinna być za 3 dni. Brzuch kłuje.

Jeszcze się wyspać nie mogę bo cierpną mi od kręgosłupa znowu ręce całą noc i budzę się co chwilę przez to :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelka tulam i mam nadzieję, że humorek w ciągu dnia się poprawi!!

pirelka lubi tę wiadomość

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    dziewczyny ktróą następna testuje???
    tulipanna kiedy Twoja kolej?:D
    Ja dzis zatestowalam rano-24dc, w dniu 10 tabletki duphastonu, 12 dni po pregnylu-test jednoznacznie negatywny..juz by chyba wyszedl gdyby mial byc pozytywny, co?
    Nawet nie mam sily sie poryczec..

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:
    Ja dzis zatestowalam rano-24dc, w dniu 10 tabletki duphastonu, 12 dni po pregnylu-test jednoznacznie negatywny..juz by chyba wyszedl gdyby mial byc pozytywny, co?

nie musiał jeszcze wyjść bo biorąc pod uwagę że po zastrzyku pęcherzyk pęka w ciągu 36 godzin, to jesteś dopiero w 10dpo, jeszcze jest szansa :*

scarllet, Lolcia_81 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Hej Dziewczyny,

Ja wstałam, wolny weekend już mniej mnie cieszy bo pogoda do dupy, pojawiły się problemy z multimedią wczoraj i trzeba znowu wyjaśniać w tyg. :/ męczy mnie to wszystko ! Humoru dzisiaj jakoś nie mam od rana :(

Piersi jak kamienie w środku nawet bolały mnie w nocy leżąc na brzuchu, ale pewnie niedługo miną bo @ powinna być za 3 dni. Brzuch kłuje.

Jeszcze się wyspać nie mogę bo cierpną mi od kręgosłupa znowu ręce całą noc i budzę się co chwilę przez to :(
    z tym kregoslupem sie badalas?

• pabelka88 Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W poniedziałek robie kontrolnie badania krwi na hormony,h tak sobie pomyslalam ze zrobie bete.w sumie to bedzie 8dni po ovu.trzymam kciuki z calych sil za Was wszystkie i prosze o kciukasy za mnie.

aszka, scarllet, pirelka lubią tę wiadomość

2007 Maciuś <3
    02.03.2016 transfer Blastocysty 411, 7dpt beta 54,9,9dpt beta 165,12dpt beta 625 <3 KOCHAM!!!
    2 mrożaczki -blastki 422 i 322 <3
    c899c781c5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pabelka88 wrote:
    W poniedziałek robie kontrolnie badania krwi na hormony,h tak sobie pomyslalam ze zrobie bete.w sumie to bedzie 8dni po ovu.trzymam kciuki z calych sil za Was wszystkie i prosze o kciukasy za mnie.
    trzymam kciukaski

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka098 wrote:
    nie musiał jeszcze wyjść bo biorąc pod uwagę że po zastrzyku pęcherzyk pęka w ciągu 36 godzin, to jesteś dopiero w 10dpo, jeszcze jest szansa :*
    Mam mętlik w glowie..nie wiem ile brac jeszcze ten duphaston..

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wg mnie albo już nie brać i czekać, chyba nie powinno nic się stać, albo pobrać jeszcze 3-4dni. zrobić test i jak - to odstawić

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka098 wrote:
    wg mnie albo już nie brać i czekać, chyba nie powinno nic się stać, albo pobrać jeszcze 3-4dni. zrobić test i jak - to odstawić
    Ano wlasnie-sama nie wiem co robic..

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niestety, proste to nie jest :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:
    Wydaje mi się, że za wcześnie na test. Ja też robiłam wczoraj w 24 dc i też negatywny, ale @ powinnam mieć w 28 dc, ewentualnie plamienia dzień wcześniej. Dupka kończę jutro więc zrobię kolejny w pon.

Dziewczynki ja po spacerku z Mężem i galerii, teraz robię obiadek i jadę odwiedzić koleżankę w sklepie ;) przejdę się po kolejnej galerii. Niestety poza kosmetykami nic nie udało mi się kupić, a chciałam jakieś buty..ale albo niewygodne są albo 400-500 zł :/

Zmęczona okrutnie byłam tym chodzeniem, nogi mnie bolą i słaba jestem. Pogoda też nie dopisuje bo ciągle szaro, buro, ciemno i mży deszcz.
    Podbrzusze czuję i piersi twarde w środku jak kamienie, jakby z masą guzów :O sutki wrażliwe. Pojawiła się odrobina kremowego śluzu.

Kupiłam 3 testy pepino będąc w Auchan na zapas :P choć boję się, że w pon. znowu zobaczę I kreskę :(

• ania14 Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [\

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 01:25

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    z tym kregoslupem sie badalas?
    Tak badałam się, na szczęście nie jest to nic strasznie poważnego, ale praca fizyczna tylko pogarsza sprawę, dlatego chodzę na basen i muszę więcej ćwiczyć. Masaż też by się przydał, ale wszystko kosztuje :/
    Niestety mam krzywy kręgosłup od dziecka i skłonności do problemów z kręgosłupem jak moja Mama.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 14:56

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka098 wrote:
    Tak samo uważam, jak test negatywny to nie brać i czekać :) zrób jeszcze jutro i zobaczysz bo dzisiaj zażyłaś ostatnią tabletkę?
    Mi jak w pon. wyjdzie negatywny to też nie biorę i czekam.

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Tak samo uważam, jak test negatywny to nie brać i czekać :) zrób jeszcze jutro i zobaczysz bo dzisiaj zażyłaś ostatnią tabletkę?
    Mi jak w pon. wyjdzie negatywny to też nie biorę i czekam.
    Dzis wzielam 10 tabl. Dupka w 24dc

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny ja sie nadal szkole w tych tematach
    uwolniona komórka jajowa żyje tylko 24h czyli w tym czasie może dojśc do zapłodnienia a zagnieżdżenie trwa do 12 dni nawet ( to już max) po 2 kolejnych dniach produkowane jest HCG
    czyli serio nie ma sensu robić wcześniej testu jak w dniu planowanej @ a chyba nawet wtedy jeszcze może nei wyjść

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:
    Dzis wzielam 10 tabl. Dupka w 24dc
    To na spokojnie rób test dzień po ostatniej tabletce :) Ja tak robię, chyba że test skusi mnie wcześniej ;P

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    3mam za wasze testowania mocno kciuki!!!:D

‹‹ 549 550 551 552 553 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ