X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2014, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry....;)
    Udanej niedzieli:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam
    teścik negatywny :) czekam do pon na małpice jak nie przyjdzie to biore dupka
    życze udanej niedzieli!!! ( Madziara dziękuje i wzajemnie!:D)

• blueeye Znajoma

Wysłany: 12 października 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam moge sie przylaczyc?
    W 3dc mam wziac 5tabletek latrezolu na raz.... dzis jest ten 3 dc a ja sie boje strasznie ze to duzo i moge miec jakies skutki uboczne albo cos a jutro do pracy. To moj pierwszy cykl w zyciu ze stymulacja i dlatego tak panikuje. Co o tym myslicie dziewczyny? Pisze tu bo pare stron wczesniej widzialam zechyba Natka ma 8 na raz ....

Natka098 lubi tę wiadomość

3jgx3e3k3yeatzb0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, miłej niedzieli również Wam życzę :)

Dzisiaj ostatnia tabletka dupka, jutro test, a wcale nie mam na niego ochoty. Czuję, że jednak nic z tego, że objawy ustępują, a @ stoi za rogiem :(

blueeye witaj ! :) Ja nie znam tych tabletek, ale też panikuję przed zażyciem jakichkolwiek :P

• blueeye Znajoma

Wysłany: 12 października 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten latrezol to aromek femara ta sama substancja w nich

3jgx3e3k3yeatzb0.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brać Lutke jak owu byla? Dobrze pamietam, że ona dziala na podtrzymanie cialka zoltego tez?

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aromka też nie znam, ja biorę tylko CLO, dostinex i dupka.
    KathleenPL ja mam zalecone na wyższy progesteron w II fazie bo miałam niski, ale słyszała, że pomaga w zagnieżdżeniu też, choć nie wiem czy to prawda, biorę już 10 mies :/

• pabelka88 Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane ja jutro lece na bete...i oczywiście histeria już mnie dopada.chociaż od tylu miesiecy starań zdazyłam już poznać swoj organizm na tyle że praktycznie jestem pewna źe nic z tego nie bedzie.
    Owocnej niedzieli.

2007 Maciuś <3
    02.03.2016 transfer Blastocysty 411, 7dpt beta 54,9,9dpt beta 165,12dpt beta 625 <3 KOCHAM!!!
    2 mrożaczki -blastki 422 i 322 <3
    c899c781c5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pabelka trzymam kciuki, ja nie wiem co zrobię jak test będzie negatywny, chyba odleje się, odstawię dupka i będę czekać. Bo może faktycznie znowu nic z tego :/

• Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i ja w niedzielni poranek :)

<3
    7cf94ccacd07ea1bb77d5a9aa72a6f44.png
    Nawet najczarniejsza noc w twoim życiu ma swój koniec. Musisz tylko doczekać świtu.
  • pabelka88 Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelko prawda jest taka,ze predzej czy puzni
    ej kazda z nas na forum bedzie oglaszala cudowna nowine...tylko to napięcie któro powstaje przed rozwianiem wątpliwosci pada na mńzg jak cholera.
    Zycze Ci kochana zeby to był Twoj czas!!!!!!!!!!!
    Wszystkim wam tego życzę!

pirelka lubi tę wiadomość

2007 Maciuś <3
    02.03.2016 transfer Blastocysty 411, 7dpt beta 54,9,9dpt beta 165,12dpt beta 625 <3 KOCHAM!!!
    2 mrożaczki -blastki 422 i 322 <3
    c899c781c5.png
  • ale.ale Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny!
    tulipanna wrote:
    Ale.ale!Goscie nie goscie bierzcie sie do roboty! Potem bedziesz sobie plula w twarz ze zmarnowalas ten dzien a moze to bul wlasnie TEN dzien!

Tulipanna, wzięłam sobie Twoje słowa do serca :)
    ale że wróciliśmy wczoraj z kolacji po północy całkiem zmęczeni, to wieczorne próby spełzły na niczym. Dzisiaj rano za to katastrofa - stres + poczucie, że trzeba + fatalna akustyka w naszym "papierowym" mieszkaniu zrobiły swoje, po raz pierwszy tak wyraźnie odczułam zły wpływ starań na <3...

No nic, porozmawialiśmy z M, on mnie przeprasza, że nic z tego, ja mówię, że wszystko ok, zobaczymy co wieczór przyniesie ;)

m3sx3e3kqurga36a.png
  • ale.ale Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelka, trzymam jutro kciuki!
    Zieloności!

pirelka lubi tę wiadomość

m3sx3e3kqurga36a.png
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale.ale wrote:
    Dzień dobry dziewczyny!

ale że wróciliśmy wczoraj z kolacji po północy całkiem zmęczeni, to wieczorne próby spełzły na niczym. Dzisiaj rano za to katastrofa - stres + poczucie, że trzeba + fatalna akustyka w naszym "papierowym" mieszkaniu zrobiły swoje, po raz pierwszy tak wyraźnie odczułam zły wpływ starań na <3...

No nic, porozmawialiśmy z M, on mnie przeprasza, że nic z tego, ja mówię, że wszystko ok, zobaczymy co wieczór przyniesie ;)
    Nadrobicie wieczorem :)

ale.ale lubi tę wiadomość

<3
    7cf94ccacd07ea1bb77d5a9aa72a6f44.png
    Nawet najczarniejsza noc w twoim życiu ma swój koniec. Musisz tylko doczekać świtu.
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale.ale wrote:
    Dzień dobry dziewczyny!

Zrob cos szalonego! Zaloz sexy bielizne, zabierz go na wycieczke do lasu, wlaczcie ogrzewanie:)albo cos bardziej hardcorowego:)

Lolcia_81 lubi tę wiadomość

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blueye skoro lekarz tak zalecil to chyba wie co robi. Skutki uboczne mozesz miec ale nie musisz.

Kathleen najlepiej brac lutke 3 dni po owu, to sie sprawdza po trzech wyzysz tempkach.

A ja rozmawialam z lekarzem ze jeszcze 2 razy sprobuje z clo i zrobic hsg, z tego co sie zoreintowałam duzo dziewczyn w temacie pisze ze bylo to bolesne wiec zaczelam odkladac na prywatne -ze znieczuleniem, w koncu zdrowie sie ma jedne, co mam sie stresowac czy mnie bedzie bolec czy nie, to juz wole zaplacic. I tak pewni do lutego bede miala juz hsg, a pozniej do inseminacji bede podchodzic.

• Lolcia_81 Ekspertka

Wysłany: 12 października 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:
    Zrob cos szalonego! Zaloz sexy bielizne, zabierz go na wycieczke do lasu, wlaczcie ogrzewanie:)albo cos bardziej hardcorowego:)
    Tulipanna hihihi no inspirujesz mnie ;) a mój cholera dopiero w tygodniu wróci :( za to prawdopodobnie zostanie do końca przyszłego tygodnia wiec jak coś się w tym miesiącu na clo wyhoduje to powinien być w TE dni :) I obiecał mi, że jak się uda,a raczej kiedy się uda :) to przestanie jeździć na miedzynarodowce i poszuka czegoś na miejscu :) i jeszcze Polacy wygrali 2:0 z Niemcami :) czyli weekend mimo że samotny uważam za udany :)
    Miłej niedzieli dziewczyny :)

XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek :-(
    IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery :-(
    I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25% :-(
    II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 - :( ale 11 mrozaków :)
  • Lolcia_81 Ekspertka

Wysłany: 12 października 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blueeye wrote:
    Witam moge sie przylaczyc?

blueeye witaj :)
    Nie znam tych tabletek ale ufam mojemu lekarzowi. Tez od tego cyklu będę oprócz clo brać deksametazon,to ma listę skutków ubocznych jeszcze dłuższą niż clo :( ale wierzę w mojego lekarza i w to że się w końcu uda :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2014, 11:44

XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek :-(
    IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery :-(
    I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25% :-(
    II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 - :( ale 11 mrozaków :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale.ale wrote:
    Dzień dobry dziewczyny!

hej kochana mysmy też mieli taką sytuacje jak wróciłam z monitu i okazalo sie ze jajko pękło tzreba sie starać
    Kuba latał i przeszkadzał, drzwi zamknęlismy na klucz ale ten co chwila przylatywał itp itd
    M sie nie umial skupić w koncu nie udalo sie ale próbowaliśmy za 2h i bylo super
    ciezko z taka presją "bo teraz tzreba" ;/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2014, 12:11

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    Blueye skoro lekarz tak zalecil to chyba wie co robi. Skutki uboczne mozesz miec ale nie musisz.

Kathleen najlepiej brac lutke 3 dni po owu, to sie sprawdza po trzech wyzysz tempkach.

A ja rozmawialam z lekarzem ze jeszcze 2 razy sprobuje z clo i zrobic hsg, z tego co sie zoreintowałam duzo dziewczyn w temacie pisze ze bylo to bolesne wiec zaczelam odkladac na prywatne -ze znieczuleniem, w koncu zdrowie sie ma jedne, co mam sie stresowac czy mnie bedzie bolec czy nie, to juz wole zaplacic. I tak pewni do lutego bede miala juz hsg, a pozniej do inseminacji bede podchodzic.
    aszka a jaka cena tego zabiegu prywatnie jeśli można zapytać??:)

‹‹ 551 552 553 554 555 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ