X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie wierzę, że zobaczę II kreski, choć dużo symptomów mówi mi, że powinno się udać.. ale wiadomo jak to jest :/
    Dzisiaj dopadł mnie głód w galerii, myślałam, że padnę a rzadko głód mi się zdarza, ostatnio często. Może żołądek rozciągnęłam w ostatnich tyg. tym jedzeniem :(
    Dopadła mnie też z nienacka, bez symptomów lekka biegunka. WTF?

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien @ wypada u mnie w srode dopiero..to do srody brac dupka?

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna jak uważasz, ja powinnam dostać planowo we wtorek i jutro mam ostatnią tabletkę, jak nie wyjdzie test w poniedziałek rano to nie biorę dupka tylko czekam, chyba że zdecyduję się w pon. na betę, ale na razie jestem na NIE. Jak ciąża ma być to będzie, nie będę panikować.
    Ja nie chcę wydłużyć sobie dupkiem cyklu bo mam krótkie i niech tak pozostanie, przynajmniej wiem kiedy @ mogę się spodziewać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 15:27

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ehh a kiedy ja sie doczekam :( miala byc wczoraj i cisza buuuu

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Tak badałam się, na szczęście nie jest to nic strasznie poważnego, ale praca fizyczna tylko pogarsza sprawę, dlatego chodzę na basen i muszę więcej ćwiczyć. Masaż też by się przydał, ale wszystko kosztuje :/
    Niestety mam krzywy kręgosłup od dziecka i skłonności do problemów z kręgosłupem jak moja Mama.
    znajdz DOBREGO kregarza, ja chodzilam do kregarza specjalisty po rehabilitacji uwierz mi naprawil kregoslup, a tez mialam problemy.

• ale.ale Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulipanna, mi lekarz kazał brać dupka 14 dni, od 16 dc. Powiedział, że to trochę dmuchanie na zimne, ale że testy sikane zrobione 8-10 dpo często nie wychodzą. Więc jest nadzieja, trzymam kciuki!

U mnie dzisiaj po raz pierwszy w tym cyklu pojawiła się porządna kreska testowa na teście owu, ale dalej minimalnie jasniejsza niż kontrolna... Chyba wieczorem zrobię jeszcze jeden test, zrujnuję się na nie :/ Zaznaczyłam jako pozytyw (myslenie życzeniowe :) ), zwłaszcza, że śluz się robi jakiś gorszy, choć ochoty na <3 jakoś dzisiaj nie ma i jeszcze mamy gości...

m3sx3e3kqurga36a.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale.ale wrote:
    Tulipanna, mi lekarz kazał brać dupka 14 dni, od 16 dc. Powiedział, że to trochę dmuchanie na zimne, ale że testy sikane zrobione 8-10 dpo często nie wychodzą. Więc jest nadzieja, trzymam kciuki!

U mnie dzisiaj po raz pierwszy w tym cyklu pojawiła się porządna kreska testowa na teście owu, ale dalej minimalnie jasniejsza niż kontrolna... Chyba wieczorem zrobię jeszcze jeden test, zrujnuję się na nie :/ Zaznaczyłam jako pozytyw (myslenie życzeniowe :) ), zwłaszcza, że śluz się robi jakiś gorszy, choć ochoty na <3 jakoś dzisiaj nie ma i jeszcze mamy gości...
    Zdecydowalam!Bede dalej brac dupka az do dnia przewidywanej @.Z reszta-gin mowil-do rozstrzygniecia, a skoro rozstrzygniecie pewne bedzie dopiero w dni @ to bede dalej brala

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale.ale!Goscie nie goscie bierzcie sie do roboty! Potem bedziesz sobie plula w twarz ze zmarnowalas ten dzien a moze to bul wlasnie TEN dzien!

ale.ale lubi tę wiadomość

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    znajdz DOBREGO kregarza, ja chodzilam do kregarza specjalisty po rehabilitacji uwierz mi naprawil kregoslup, a tez mialam problemy.
    oj chyba bym się nie odważyła :) chociaż wiem, że naprawdę dobry może pomóc.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    babeczki robiłybyście na moim miejscu jeszcze test?? myśłe o takim z moczu
    nie wiem co o tym myśleć logika mi powtarza że 13 dp;o beta jest wiarygodna ale nadal mi niedobrze a krzyż boli czasami niemiłosiernie
    szczerze co myślicie??

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eh nie chce na wariatke wyjśc a tak się czuje nooo

• Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    nie wiem co o tym myśleć logika mi powtarza że 13 dp;o beta jest wiarygodna ale nadal mi niedobrze a krzyż boli czasami niemiłosiernie
    szczerze co myślicie??
    Zrób, będziesz spokojniejsza....tak to sie niepotrzebnie denerwujesz

<3
    7cf94ccacd07ea1bb77d5a9aa72a6f44.png
    Nawet najczarniejsza noc w twoim życiu ma swój koniec. Musisz tylko doczekać świtu.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus Kochana, nie zaszkodzi zrobić test. najwyżej wyjdzie negatywny...rób i będziesz spokojniejsza :*

Po kąpieli zauważyłam małe czerwone żyłki na piersiach blisko sutków, jakby popękane naczynka. Naprawdę nie chcę sobie wkręcać :(

• KathleenPL Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Amus Kochana, nie zaszkodzi zrobić test. najwyżej wyjdzie negatywny...rób i będziesz spokojniejsza :*

Po kąpieli zauważyłam małe czerwone żyłki na piersiach blisko sutków, jakby popękane naczynka. Naprawdę nie chcę sobie wkręcać :(

Taaaak... Ja dwa cykle temu kazalam mężowi sprawdzać czy tylko ja widzę żyłki, których do tej pory nie bylo... Niestety okazało sie wtedy, ze to okres :( A taką mialam nadzieje, akurat by był dzieć urlopowy, przywieziony z Paryża...
    wszyscy mi wtedy wmawiali, ze odpuścimy, odpoczniemy i na pewno na urlopie wyjdzie... I dupa...

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    szczerze co myślicie??

A masz 100% pewność kiedy była owulka? Bo może była później?

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka no tak 26 września byłam na USG przez te okropne bóle bałam sie że torbiel a okazalo się ze to jajeczko pękło

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazwyczaj jak jest ciaza to objawow brak, niestety, z tego co czytałam na forum, zreszta moje kolezanki tak samo mowia.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystko zależy od organizmu, ale prędzej czy później wszystko się wyjaśni ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    Natka no tak 26 września byłam na USG przez te okropne bóle bałam sie że torbiel a okazalo się ze to jajeczko pękło

to juz nie wiem

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, coś chyba znowu zaczynam czuć gardło, mam nadzieję, że znowu mi się nic nie przyplącze :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 22:32

‹‹ 550 551 552 553 554 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak interpretować wynik testu ciążowego i co robić dalej?

Testy ciążowe są jednymi z najczęściej stosowanych narzędzi diagnostycznych w warunkach domowych. Choć ich obsługa wydaje się prosta, interpretacja wyniku może wzbudzać wiele pytań - zwłaszcza gdy rezultat jest niejednoznaczny, pojawia się wcześniej niż zaleca producent lub gdy towarzyszą mu objawy wymagające szerszej oceny medycznej. Zrozumienie działania testów wykrywających gonadotropinę kosmówkową (hCG), a także świadomość ograniczeń tych metod pozwala trafniej ocenić sytuację i podjąć odpowiednie kroki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ