CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa nie wierzę, że zobaczę II kreski, choć dużo symptomów mówi mi, że powinno się udać.. ale wiadomo jak to jest
Dzisiaj dopadł mnie głód w galerii, myślałam, że padnę a rzadko głód mi się zdarza, ostatnio często. Może żołądek rozciągnęłam w ostatnich tyg. tym jedzeniem
Dopadła mnie też z nienacka, bez symptomów lekka biegunka. WTF? -
nick nieaktualnytulipanna jak uważasz, ja powinnam dostać planowo we wtorek i jutro mam ostatnią tabletkę, jak nie wyjdzie test w poniedziałek rano to nie biorę dupka tylko czekam, chyba że zdecyduję się w pon. na betę, ale na razie jestem na NIE. Jak ciąża ma być to będzie, nie będę panikować.
Ja nie chcę wydłużyć sobie dupkiem cyklu bo mam krótkie i niech tak pozostanie, przynajmniej wiem kiedy @ mogę się spodziewać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 15:27
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypirelka wrote:Tak badałam się, na szczęście nie jest to nic strasznie poważnego, ale praca fizyczna tylko pogarsza sprawę, dlatego chodzę na basen i muszę więcej ćwiczyć. Masaż też by się przydał, ale wszystko kosztuje
Niestety mam krzywy kręgosłup od dziecka i skłonności do problemów z kręgosłupem jak moja Mama. -
Tulipanna, mi lekarz kazał brać dupka 14 dni, od 16 dc. Powiedział, że to trochę dmuchanie na zimne, ale że testy sikane zrobione 8-10 dpo często nie wychodzą. Więc jest nadzieja, trzymam kciuki!
U mnie dzisiaj po raz pierwszy w tym cyklu pojawiła się porządna kreska testowa na teście owu, ale dalej minimalnie jasniejsza niż kontrolna... Chyba wieczorem zrobię jeszcze jeden test, zrujnuję się na nieZaznaczyłam jako pozytyw (myslenie życzeniowe
), zwłaszcza, że śluz się robi jakiś gorszy, choć ochoty na
jakoś dzisiaj nie ma i jeszcze mamy gości...
-
ale.ale wrote:Tulipanna, mi lekarz kazał brać dupka 14 dni, od 16 dc. Powiedział, że to trochę dmuchanie na zimne, ale że testy sikane zrobione 8-10 dpo często nie wychodzą. Więc jest nadzieja, trzymam kciuki!
U mnie dzisiaj po raz pierwszy w tym cyklu pojawiła się porządna kreska testowa na teście owu, ale dalej minimalnie jasniejsza niż kontrolna... Chyba wieczorem zrobię jeszcze jeden test, zrujnuję się na nieZaznaczyłam jako pozytyw (myslenie życzeniowe
), zwłaszcza, że śluz się robi jakiś gorszy, choć ochoty na
jakoś dzisiaj nie ma i jeszcze mamy gości...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amus87 wrote:babeczki robiłybyście na moim miejscu jeszcze test?? myśłe o takim z moczu
nie wiem co o tym myśleć logika mi powtarza że 13 dp;o beta jest wiarygodna ale nadal mi niedobrze a krzyż boli czasami niemiłosiernie
szczerze co myślicie?? -
nick nieaktualny
-
pirelka wrote:Amus Kochana, nie zaszkodzi zrobić test. najwyżej wyjdzie negatywny...rób i będziesz spokojniejsza :*
Po kąpieli zauważyłam małe czerwone żyłki na piersiach blisko sutków, jakby popękane naczynka. Naprawdę nie chcę sobie wkręcać
Taaaak... Ja dwa cykle temu kazalam mężowi sprawdzać czy tylko ja widzę żyłki, których do tej pory nie bylo... Niestety okazało sie wtedy, ze to okresA taką mialam nadzieje, akurat by był dzieć urlopowy, przywieziony z Paryża...
wszyscy mi wtedy wmawiali, ze odpuścimy, odpoczniemy i na pewno na urlopie wyjdzie... I dupa... -
nick nieaktualnyAmus87 wrote:babeczki robiłybyście na moim miejscu jeszcze test?? myśłe o takim z moczu
nie wiem co o tym myśleć logika mi powtarza że 13 dp;o beta jest wiarygodna ale nadal mi niedobrze a krzyż boli czasami niemiłosiernie
szczerze co myślicie??
A masz 100% pewność kiedy była owulka? Bo może była później? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny