X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie wierzę, że zobaczę II kreski, choć dużo symptomów mówi mi, że powinno się udać.. ale wiadomo jak to jest :/
    Dzisiaj dopadł mnie głód w galerii, myślałam, że padnę a rzadko głód mi się zdarza, ostatnio często. Może żołądek rozciągnęłam w ostatnich tyg. tym jedzeniem :(
    Dopadła mnie też z nienacka, bez symptomów lekka biegunka. WTF?

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien @ wypada u mnie w srode dopiero..to do srody brac dupka?

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna jak uważasz, ja powinnam dostać planowo we wtorek i jutro mam ostatnią tabletkę, jak nie wyjdzie test w poniedziałek rano to nie biorę dupka tylko czekam, chyba że zdecyduję się w pon. na betę, ale na razie jestem na NIE. Jak ciąża ma być to będzie, nie będę panikować.
    Ja nie chcę wydłużyć sobie dupkiem cyklu bo mam krótkie i niech tak pozostanie, przynajmniej wiem kiedy @ mogę się spodziewać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 15:27

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ehh a kiedy ja sie doczekam :( miala byc wczoraj i cisza buuuu

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Tak badałam się, na szczęście nie jest to nic strasznie poważnego, ale praca fizyczna tylko pogarsza sprawę, dlatego chodzę na basen i muszę więcej ćwiczyć. Masaż też by się przydał, ale wszystko kosztuje :/
    Niestety mam krzywy kręgosłup od dziecka i skłonności do problemów z kręgosłupem jak moja Mama.
    znajdz DOBREGO kregarza, ja chodzilam do kregarza specjalisty po rehabilitacji uwierz mi naprawil kregoslup, a tez mialam problemy.

• ale.ale Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulipanna, mi lekarz kazał brać dupka 14 dni, od 16 dc. Powiedział, że to trochę dmuchanie na zimne, ale że testy sikane zrobione 8-10 dpo często nie wychodzą. Więc jest nadzieja, trzymam kciuki!

U mnie dzisiaj po raz pierwszy w tym cyklu pojawiła się porządna kreska testowa na teście owu, ale dalej minimalnie jasniejsza niż kontrolna... Chyba wieczorem zrobię jeszcze jeden test, zrujnuję się na nie :/ Zaznaczyłam jako pozytyw (myslenie życzeniowe :) ), zwłaszcza, że śluz się robi jakiś gorszy, choć ochoty na <3 jakoś dzisiaj nie ma i jeszcze mamy gości...

m3sx3e3kqurga36a.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale.ale wrote:
    Tulipanna, mi lekarz kazał brać dupka 14 dni, od 16 dc. Powiedział, że to trochę dmuchanie na zimne, ale że testy sikane zrobione 8-10 dpo często nie wychodzą. Więc jest nadzieja, trzymam kciuki!

U mnie dzisiaj po raz pierwszy w tym cyklu pojawiła się porządna kreska testowa na teście owu, ale dalej minimalnie jasniejsza niż kontrolna... Chyba wieczorem zrobię jeszcze jeden test, zrujnuję się na nie :/ Zaznaczyłam jako pozytyw (myslenie życzeniowe :) ), zwłaszcza, że śluz się robi jakiś gorszy, choć ochoty na <3 jakoś dzisiaj nie ma i jeszcze mamy gości...
    Zdecydowalam!Bede dalej brac dupka az do dnia przewidywanej @.Z reszta-gin mowil-do rozstrzygniecia, a skoro rozstrzygniecie pewne bedzie dopiero w dni @ to bede dalej brala

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale.ale!Goscie nie goscie bierzcie sie do roboty! Potem bedziesz sobie plula w twarz ze zmarnowalas ten dzien a moze to bul wlasnie TEN dzien!

ale.ale lubi tę wiadomość

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    znajdz DOBREGO kregarza, ja chodzilam do kregarza specjalisty po rehabilitacji uwierz mi naprawil kregoslup, a tez mialam problemy.
    oj chyba bym się nie odważyła :) chociaż wiem, że naprawdę dobry może pomóc.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    babeczki robiłybyście na moim miejscu jeszcze test?? myśłe o takim z moczu
    nie wiem co o tym myśleć logika mi powtarza że 13 dp;o beta jest wiarygodna ale nadal mi niedobrze a krzyż boli czasami niemiłosiernie
    szczerze co myślicie??

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eh nie chce na wariatke wyjśc a tak się czuje nooo

• Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    nie wiem co o tym myśleć logika mi powtarza że 13 dp;o beta jest wiarygodna ale nadal mi niedobrze a krzyż boli czasami niemiłosiernie
    szczerze co myślicie??
    Zrób, będziesz spokojniejsza....tak to sie niepotrzebnie denerwujesz

<3
    7cf94ccacd07ea1bb77d5a9aa72a6f44.png
    Nawet najczarniejsza noc w twoim życiu ma swój koniec. Musisz tylko doczekać świtu.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus Kochana, nie zaszkodzi zrobić test. najwyżej wyjdzie negatywny...rób i będziesz spokojniejsza :*

Po kąpieli zauważyłam małe czerwone żyłki na piersiach blisko sutków, jakby popękane naczynka. Naprawdę nie chcę sobie wkręcać :(

• KathleenPL Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Amus Kochana, nie zaszkodzi zrobić test. najwyżej wyjdzie negatywny...rób i będziesz spokojniejsza :*

Po kąpieli zauważyłam małe czerwone żyłki na piersiach blisko sutków, jakby popękane naczynka. Naprawdę nie chcę sobie wkręcać :(

Taaaak... Ja dwa cykle temu kazalam mężowi sprawdzać czy tylko ja widzę żyłki, których do tej pory nie bylo... Niestety okazało sie wtedy, ze to okres :( A taką mialam nadzieje, akurat by był dzieć urlopowy, przywieziony z Paryża...
    wszyscy mi wtedy wmawiali, ze odpuścimy, odpoczniemy i na pewno na urlopie wyjdzie... I dupa...

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    szczerze co myślicie??

A masz 100% pewność kiedy była owulka? Bo może była później?

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka no tak 26 września byłam na USG przez te okropne bóle bałam sie że torbiel a okazalo się ze to jajeczko pękło

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazwyczaj jak jest ciaza to objawow brak, niestety, z tego co czytałam na forum, zreszta moje kolezanki tak samo mowia.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystko zależy od organizmu, ale prędzej czy później wszystko się wyjaśni ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    Natka no tak 26 września byłam na USG przez te okropne bóle bałam sie że torbiel a okazalo się ze to jajeczko pękło

to juz nie wiem

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, coś chyba znowu zaczynam czuć gardło, mam nadzieję, że znowu mi się nic nie przyplącze :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 22:32

‹‹ 550 551 552 553 554 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ