X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • ania14 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 01:25

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, ja po pracy i zaczynam weekend wolny :)

Moje dolegliwości niemal żadne poza spuchniętymi piersiami i bolącymi przy dotyku w środku.
    Czuję się też taka spuchnięta, ale chyba jem za dużo i za różnorodnie mieszam produkty, stąd też wieczorna nadkwaśność i zgaga :/ niestety mam do tego skłonność więc nie biorę tego jako znak ciąży ;P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 21:05

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania14 ale czemu nie masz nadzieji? wspołżyliście wtedy??

• ania14 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [\

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 01:25

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    a ja dalej nie mam okresu ból brzucha zelżał ;/

Ja tez nie :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    scarelt ktory dzisiaj masz dc?

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    34 dc. Ostatnie 3 miesiace z clo 29-30 przychodzila @. Bez clo dzialo sie co chcialo. Cykle 20 dni albo 50 dni

• ale.ale Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 00:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scarlet, a może, może coś? Wiem, że rozsądek podpowiada, że nie, ale tak jak pisała Amus - dopóki nie ma @, dopóty jest nadzieja.

Kurczę, u mnie dzisiaj rano spadek temperatury, aż jestem ciekawa jaka jutro będzie, bo owu miała być jakoś teraz, tylko kurczę testy owu cały czas negatywne :/

Dobranoc!

m3sx3e3kqurga36a.png
  • pabelka88 Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś 21dc.ból brzucha jak na @.
    Cała moja nadzieja w laparo...

2007 Maciuś <3
    02.03.2016 transfer Blastocysty 411, 7dpt beta 54,9,9dpt beta 165,12dpt beta 625 <3 KOCHAM!!!
    2 mrożaczki -blastki 422 i 322 <3
    c899c781c5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scarlet a kiey mialas owulke mialas potwierdzona? Moze u ciebie jest nadzieja ze owulka sie przesunela ja niestety wiem ze 2 tyg temu w piatek jajo peklo wiec nie ma szans na przesuniecie

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozytywny test owulacyjny wyszedl mi w 16 dc, ale przy pcos podobno nie warto sie na nich opierac, a ja mam podejrzenie pcos. A poza tym nic, nie mierzylam temp, nie chodzilam na monitoring. Ale jak tak was czytam i sprawdzilam sobie wykres, to w 25 dc mialam duzo rozciagliwego sluzu. Moze faktycznie sie przesunela. Poczekam do 40 dc i najwyzej pojde do gina na cos na wywolanie.

Ale.ale nie, juz sie nie ludze, beta nizsza wyjsc nie mogla :-)

• _analiza Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale.ale wrote:
    Scarlet, a może, może coś?

Kurczę, u mnie dzisiaj rano spadek temperatury, aż jestem ciekawa jaka jutro będzie, bo owu miała być jakoś teraz, tylko kurczę testy owu cały czas negatywne :/
    Scarlett - ja też trzymam kciuki, może?

Ja też czekam aż ovu zaznaczy mi owulkę bo mierzę grzecznie tempkę - co prawda zwykłym elektronicznym - i gin kazał wczoraj <3 wiec tak było myślałam że dziś skiknie mi tempka a tu cisza... ciekawe- może dlatego że jeszcze dwa z prawego się szykują? Tak czy siak trzeba czekać :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 09:45

<3 19.07.2016 r. Aleksander <3
    dqpri09ktfkq6z2z.png

3jgxgzu3myzlo4jg.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Analizo, co do techniki to łyzeczka, zawsze jest sucho:) i nogi do gory:)Wszelkie pozycje od tylu sprawiaja ze partner jest głębiej, wiec i przy wytrysku to tak nie wycieka. To moje sspostrzezenia:p

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • _analiza Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:
    Analizo, co do techniki to łyzeczka, zawsze jest sucho:) i nogi do gory:)Wszelkie pozycje od tylu sprawiaja ze partner jest głębiej, wiec i przy wytrysku to tak nie wycieka. To moje sspostrzezenia:p
    Hehe dzieki tulipanna! Sprobujemy w niedziele :)
    -wyedytowałam swoj poprzedni post bo wujek Google już udzielił odpowiedzi :) miałam nadzieję że żadna z Was nie zdąży go zauważyć :)
    Ps. Pytałam o najlepsza pozycję - tak aby sperma nie wypływała w tak dużej ilości zaraz po stosunku :)

tulipanna lubi tę wiadomość

<3 19.07.2016 r. Aleksander <3
    dqpri09ktfkq6z2z.png

3jgxgzu3myzlo4jg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    scarlet na moje oko przesuneła ci sie owulka:) także czekaj spokojnie inna opcja ze owulki nie było- szkoda ze monitu nie miałaś, bo progesteronu tez nie badałaś?

a ja jestem zła, objawy na @ całkiem minęły, brzuch już nic a nic nie kłuje ;/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 10:00

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ladnie mi teraz zrobilyscie! Gdyby faktycznie owu sie przesunela na 25-26 dzien cyklu, to w 32 dc to plamienie moglo byc implantacyjne, a beta w dniu zagniezdzania mogla jeszcze nie wyjsc. I dzis bylby 8 dpo. Nadzieja umiera ostatnia :-/

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus nic nie badalam bo potrzebowalam sie wylaczyc na miesiac z tej "walki", no ale alasnie widac jak sie wylaczylam :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    scarlet no nic musisz czekać:P i nie rób bety przed 12 dpo bo bedzie za wcześnie chociaż skoro mialas plamienie to juz niebawem beta bedzie produkowana
    nie wiem tak na chłopski rozum :)

• Lolcia_81 Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    a ja jestem zła, objawy na @ całkiem minęły, brzuch już nic a nic nie kłuje ;/

Amus, nie denerwuj się kochana bo złość piękności szkodzi ;)
    Jak ma @ przyjść to przyjdzie :( a swoją drogą, to jak wiesz na 100% ze owu była, to ta faza lutealna chyba nie może za długo trwac,nie? 12-16 dni chyba, nie? A ile to już u ciebie? :)

XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek :-(
    IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery :-(
    I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25% :-(
    II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 - :( ale 11 mrozaków :)
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny ktróą następna testuje???
    tulipanna kiedy Twoja kolej?:D

‹‹ 548 549 550 551 552 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ