CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, ja po pracy i zaczynam weekend wolny
Moje dolegliwości niemal żadne poza spuchniętymi piersiami i bolącymi przy dotyku w środku.
Czuję się też taka spuchnięta, ale chyba jem za dużo i za różnorodnie mieszam produkty, stąd też wieczorna nadkwaśność i zgaganiestety mam do tego skłonność więc nie biorę tego jako znak ciąży ;P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 21:05
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Scarlet, a może, może coś? Wiem, że rozsądek podpowiada, że nie, ale tak jak pisała Amus - dopóki nie ma @, dopóty jest nadzieja.
Kurczę, u mnie dzisiaj rano spadek temperatury, aż jestem ciekawa jaka jutro będzie, bo owu miała być jakoś teraz, tylko kurczę testy owu cały czas negatywne
Dobranoc!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPozytywny test owulacyjny wyszedl mi w 16 dc, ale przy pcos podobno nie warto sie na nich opierac, a ja mam podejrzenie pcos. A poza tym nic, nie mierzylam temp, nie chodzilam na monitoring. Ale jak tak was czytam i sprawdzilam sobie wykres, to w 25 dc mialam duzo rozciagliwego sluzu. Moze faktycznie sie przesunela. Poczekam do 40 dc i najwyzej pojde do gina na cos na wywolanie.
Ale.ale nie, juz sie nie ludze, beta nizsza wyjsc nie mogla -
ale.ale wrote:Scarlet, a może, może coś?
Kurczę, u mnie dzisiaj rano spadek temperatury, aż jestem ciekawa jaka jutro będzie, bo owu miała być jakoś teraz, tylko kurczę testy owu cały czas negatywne
Ja też czekam aż ovu zaznaczy mi owulkę bo mierzę grzecznie tempkę - co prawda zwykłym elektronicznym - i gin kazał wczorajwiec tak było myślałam że dziś skiknie mi tempka a tu cisza... ciekawe- może dlatego że jeszcze dwa z prawego się szykują? Tak czy siak trzeba czekać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 09:45
19.07.2016 r. Aleksander
-
tulipanna wrote:Analizo, co do techniki to łyzeczka, zawsze jest sucho:) i nogi do gory:)Wszelkie pozycje od tylu sprawiaja ze partner jest głębiej, wiec i przy wytrysku to tak nie wycieka. To moje sspostrzezenia:p
-wyedytowałam swoj poprzedni post bo wujek Google już udzielił odpowiedzimiałam nadzieję że żadna z Was nie zdąży go zauważyć
Ps. Pytałam o najlepsza pozycję - tak aby sperma nie wypływała w tak dużej ilości zaraz po stosunkutulipanna lubi tę wiadomość
19.07.2016 r. Aleksander
-
nick nieaktualnyscarlet na moje oko przesuneła ci sie owulka:) także czekaj spokojnie inna opcja ze owulki nie było- szkoda ze monitu nie miałaś, bo progesteronu tez nie badałaś?
a ja jestem zła, objawy na @ całkiem minęły, brzuch już nic a nic nie kłuje ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 10:00
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amus87 wrote:a ja jestem zła, objawy na @ całkiem minęły, brzuch już nic a nic nie kłuje ;/
Amus, nie denerwuj się kochana bo złość piękności szkodzi
Jak ma @ przyjść to przyjdziea swoją drogą, to jak wiesz na 100% ze owu była, to ta faza lutealna chyba nie może za długo trwac,nie? 12-16 dni chyba, nie? A ile to już u ciebie?
XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek
IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery
I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25%
II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 -ale 11 mrozaków
-
nick nieaktualny