X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Hm..dzisiaj dopiero 23 dc, chociaż wczoraj widziałam wykres Mamuśki, której pozytywny test wyszedł w 24 dc ;)
    No ale ja chciałam robić test po dupku na następny dzień rano czyli w poniedziałek. Bosze jak ja wytrzymam :P chcę już wiedzieć, ale mega się boję :(
    mysl poztywnie i sie nie nastawiaj, lepiej sie rozczarowac poztywnie :) ale trzymam kciuki.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki aszka ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie wróciłam z apteki i wydałam 90 zł na dupka :P ale będę mieć zapas :D
    Z rana Was tak mało tu pisze, a jak wracam wieczorem to nadrobić ledwo mogę posty :D

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, co do testow owu to ja nie robie. Robilam dwa cykle od 10-20 dc. Kiedy jeszcze bralam tylko dupka.U mnir bylo tak, ze 5poerwszych wychodzino negatywnych a 5 kolejnych w czasie brania dupka-pozytywnych.Moja owczesna gin powiedziala ze ewidentnie dupek falszuje wyniki wiec juz nie robie bo i szkoda kasy na to

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna ja jeszcze nigdy nie robiłam testów owulacyjnych, ale kusiło mnie jeśli nadal by się miało nie udać.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna ale dupka bierzesz dopiero po owulce a po owulce nie bada sie juz testami owulacyjnymi

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    tulipanna ale dupka bierzesz dopiero po owulce a po owulce nie bada sie juz testami owulacyjnymi
    Też o tym pomyślałam, że po co po owulacji nadal robić testy owu? a dupka się bierze przecież po..

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pojechałam na bete zobaczymy kolo 17:00 wynik dzisiaj 13 dpo wynik już bedzie pewny
    zasłabłam dzisiaj w lab chyba za dużo nerwów przez debilną wypłate ehhh

pirelka lubi tę wiadomość

• Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Dobrej nocy Nadzia :* daleko masz do pracy :(
    Daleko, daleko...ale co zrobić jak u nas na wiosce tak ciężko o prace :-(

Dzis pozytywnie jestem nastawiona...miałam rozmowę z szefowa i jest nowa nadzieja...moze nie zostanę na lodzie...ale bez bezrobocia sie nie obejdzie.

<3
    7cf94ccacd07ea1bb77d5a9aa72a6f44.png
    Nawet najczarniejsza noc w twoim życiu ma swój koniec. Musisz tylko doczekać świtu.
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale.ale. wrote:

Andzia, współczuję pobudki o 5 rano, ja cierpię już jak budzik dzwoni o 6:45.
    Dobranoc :*
    Oj pospalo by się jeszcze ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 12:01

ale.ale lubi tę wiadomość

<3
    Nawet najczarniejsza noc w twoim życiu ma swój koniec. Musisz tylko doczekać świtu.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus czekam z niecierpliwością na wynik Twojej bety i mocno zaciskam kciuki!
    Współczuję zasłabnięcia :( może to bobo?

• Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    nie wie czy pojade dzisiaj na bete nie mam sily przyszła wyplata ale pomimo nocek ( cały miesiąc ) i 2 sobót przyszła wręcz fatalna
    ide wyć
    mam zły dzień zły :(
    Przytulam :-* u mnie tez bez premii bo ponoć inwentaryzacja ze starego punktu wyszla fatalnie :-(

<3
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL wrote:
    Czytam o tych Waszych pracach... Matko, toć to niewolnictwo. Gdzie Wy dziewczyny pracujecie?!
    W Polsce...

pirelka, Miu95 lubią tę wiadomość

<3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pewnie dzisiaj dostanę wypłatę, ale na wiele nie liczę. Zero premii tylko czyste wyrobione godziny :/ człowiek haruje jak wół a na opłaty ledwo starcza.

• Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _analiza wrote:
    No też Wam dziewczyny nie zazdroszczę tych prac- wiadomo ze stres nie pomaga przy staraniach. Niestety w naszej Polsce mamy pracuj albo głoduj :(
    Ja wczoraj byłam na drugim monitoringu po clo i od gina prawie na skrzydłach wyleciałam :) myślałam że nic już nie będzie ale ładnie mi urosły trzy pęcherzyki prawy ma dwa 17 i 18 a lewy jeden 20. Więc szanse jakby nie było chyba maksymalne z mojej strony ; p

Zaleceniem jest serduszkowanie w piątek i niedzielę-nie wcześniej. Pytałam czemu tak a nie wcześniej - powiedział ze mam przestać zaglądać do internetu i zdać się na jego zalecenia. Powiedział ze plemniki żyją te 48 h i jak jajeczko jest jeszcze nie uwolnione to bez sensu liczyć na cud. No i nie dał w tym cyklu Ovitrelle bo ponoć z tych nie dojrzałych zrobiłby się torbiele...

W przyszłym cyklu mam zakaz CLO bo za dużo puścił tych jajek :)

Śmiałam się dzisiaj z moim M ze teraz to mogą nam się trojaczki przydarzyć :) dostalibyśmy za to 10 kg cukru przynajmniej :)
    To będzie sie działo...kciuki zaciśnięte :-)

Miu95 lubi tę wiadomość

<3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus ja tez dzis poszlam na bete, 33 dzien cyklu, chociaz nie wiem po co, bo leciutko plamie od wczoraj. Ale bylam robic tsh i prolaktyne i stwierdzilam, a co tam, zobacze jak to wyglada bo NIGDY nie robilam :-) nigdy dwoch kresek na oczy nie widzialam. Ale za Ciebie trzymam kciuki :-*

aszka, Amus87 lubią tę wiadomość

• Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    pojechałam na bete zobaczymy kolo 17:00 wynik dzisiaj 13 dpo wynik już bedzie pewny
    zasłabłam dzisiaj w lab chyba za dużo nerwów przez debilną wypłate ehhh
    Zaciskam kciuki!!!!

<3
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    scarllet wrote:
    Amus ja tez dzis poszlam na bete, 33 dzien cyklu, chociaz nie wiem po co, bo leciutko plamie od wczoraj. Ale bylam robic tsh i prolaktyne i stwierdzilam, a co tam, zobacze jak to wyglada bo NIGDY nie robilam :-) nigdy dwoch kresek na oczy nie widzialam. Ale za Ciebie trzymam kciuki :-*
    Zatem również zaciskam kciuki :-)

<3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    scarllet za Ciebie też mocno kciukam :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus Scrallet trzymamy kciuki.

‹‹ 541 542 543 544 545 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ