CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypirelka wrote:Hm..dzisiaj dopiero 23 dc, chociaż wczoraj widziałam wykres Mamuśki, której pozytywny test wyszedł w 24 dc
No ale ja chciałam robić test po dupku na następny dzień rano czyli w poniedziałek. Bosze jak ja wytrzymamchcę już wiedzieć, ale mega się boję
ale trzymam kciuki.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, co do testow owu to ja nie robie. Robilam dwa cykle od 10-20 dc. Kiedy jeszcze bralam tylko dupka.U mnir bylo tak, ze 5poerwszych wychodzino negatywnych a 5 kolejnych w czasie brania dupka-pozytywnych.Moja owczesna gin powiedziala ze ewidentnie dupek falszuje wyniki wiec juz nie robie bo i szkoda kasy na to
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pirelka wrote:Dobrej nocy Nadzia :* daleko masz do pracy
Dzis pozytywnie jestem nastawiona...miałam rozmowę z szefowa i jest nowa nadzieja...moze nie zostanę na lodzie...ale bez bezrobocia sie nie obejdzie. -
ale.ale. wrote:
Andzia, współczuję pobudki o 5 rano, ja cierpię już jak budzik dzwoni o 6:45.
Dobranoc :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 12:01
ale.ale lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amus87 wrote:nie wie czy pojade dzisiaj na bete nie mam sily przyszła wyplata ale pomimo nocek ( cały miesiąc ) i 2 sobót przyszła wręcz fatalna
ide wyć
mam zły dzień zły -
nick nieaktualny
-
_analiza wrote:No też Wam dziewczyny nie zazdroszczę tych prac- wiadomo ze stres nie pomaga przy staraniach. Niestety w naszej Polsce mamy pracuj albo głoduj
Ja wczoraj byłam na drugim monitoringu po clo i od gina prawie na skrzydłach wyleciałammyślałam że nic już nie będzie ale ładnie mi urosły trzy pęcherzyki prawy ma dwa 17 i 18 a lewy jeden 20. Więc szanse jakby nie było chyba maksymalne z mojej strony ; p
Zaleceniem jest serduszkowanie w piątek i niedzielę-nie wcześniej. Pytałam czemu tak a nie wcześniej - powiedział ze mam przestać zaglądać do internetu i zdać się na jego zalecenia. Powiedział ze plemniki żyją te 48 h i jak jajeczko jest jeszcze nie uwolnione to bez sensu liczyć na cud. No i nie dał w tym cyklu Ovitrelle bo ponoć z tych nie dojrzałych zrobiłby się torbiele...
W przyszłym cyklu mam zakaz CLO bo za dużo puścił tych jajek
Śmiałam się dzisiaj z moim M ze teraz to mogą nam się trojaczki przydarzyćdostalibyśmy za to 10 kg cukru przynajmniej
Miu95 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmus ja tez dzis poszlam na bete, 33 dzien cyklu, chociaz nie wiem po co, bo leciutko plamie od wczoraj. Ale bylam robic tsh i prolaktyne i stwierdzilam, a co tam, zobacze jak to wyglada bo NIGDY nie robilam
nigdy dwoch kresek na oczy nie widzialam. Ale za Ciebie trzymam kciuki :-*
aszka, Amus87 lubią tę wiadomość
-
Amus87 wrote:pojechałam na bete zobaczymy kolo 17:00 wynik dzisiaj 13 dpo wynik już bedzie pewny
zasłabłam dzisiaj w lab chyba za dużo nerwów przez debilną wypłate ehhh -
scarllet wrote:Amus ja tez dzis poszlam na bete, 33 dzien cyklu, chociaz nie wiem po co, bo leciutko plamie od wczoraj. Ale bylam robic tsh i prolaktyne i stwierdzilam, a co tam, zobacze jak to wyglada bo NIGDY nie robilam
nigdy dwoch kresek na oczy nie widzialam. Ale za Ciebie trzymam kciuki :-*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny