X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Hm..dzisiaj dopiero 23 dc, chociaż wczoraj widziałam wykres Mamuśki, której pozytywny test wyszedł w 24 dc ;)
    No ale ja chciałam robić test po dupku na następny dzień rano czyli w poniedziałek. Bosze jak ja wytrzymam :P chcę już wiedzieć, ale mega się boję :(
    mysl poztywnie i sie nie nastawiaj, lepiej sie rozczarowac poztywnie :) ale trzymam kciuki.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki aszka ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie wróciłam z apteki i wydałam 90 zł na dupka :P ale będę mieć zapas :D
    Z rana Was tak mało tu pisze, a jak wracam wieczorem to nadrobić ledwo mogę posty :D

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, co do testow owu to ja nie robie. Robilam dwa cykle od 10-20 dc. Kiedy jeszcze bralam tylko dupka.U mnir bylo tak, ze 5poerwszych wychodzino negatywnych a 5 kolejnych w czasie brania dupka-pozytywnych.Moja owczesna gin powiedziala ze ewidentnie dupek falszuje wyniki wiec juz nie robie bo i szkoda kasy na to

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna ja jeszcze nigdy nie robiłam testów owulacyjnych, ale kusiło mnie jeśli nadal by się miało nie udać.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna ale dupka bierzesz dopiero po owulce a po owulce nie bada sie juz testami owulacyjnymi

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    tulipanna ale dupka bierzesz dopiero po owulce a po owulce nie bada sie juz testami owulacyjnymi
    Też o tym pomyślałam, że po co po owulacji nadal robić testy owu? a dupka się bierze przecież po..

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pojechałam na bete zobaczymy kolo 17:00 wynik dzisiaj 13 dpo wynik już bedzie pewny
    zasłabłam dzisiaj w lab chyba za dużo nerwów przez debilną wypłate ehhh

pirelka lubi tę wiadomość

• Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Dobrej nocy Nadzia :* daleko masz do pracy :(
    Daleko, daleko...ale co zrobić jak u nas na wiosce tak ciężko o prace :-(

Dzis pozytywnie jestem nastawiona...miałam rozmowę z szefowa i jest nowa nadzieja...moze nie zostanę na lodzie...ale bez bezrobocia sie nie obejdzie.

<3
    7cf94ccacd07ea1bb77d5a9aa72a6f44.png
    Nawet najczarniejsza noc w twoim życiu ma swój koniec. Musisz tylko doczekać świtu.
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale.ale. wrote:

Andzia, współczuję pobudki o 5 rano, ja cierpię już jak budzik dzwoni o 6:45.
    Dobranoc :*
    Oj pospalo by się jeszcze ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 12:01

ale.ale lubi tę wiadomość

<3
    Nawet najczarniejsza noc w twoim życiu ma swój koniec. Musisz tylko doczekać świtu.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus czekam z niecierpliwością na wynik Twojej bety i mocno zaciskam kciuki!
    Współczuję zasłabnięcia :( może to bobo?

• Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    nie wie czy pojade dzisiaj na bete nie mam sily przyszła wyplata ale pomimo nocek ( cały miesiąc ) i 2 sobót przyszła wręcz fatalna
    ide wyć
    mam zły dzień zły :(
    Przytulam :-* u mnie tez bez premii bo ponoć inwentaryzacja ze starego punktu wyszla fatalnie :-(

<3
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL wrote:
    Czytam o tych Waszych pracach... Matko, toć to niewolnictwo. Gdzie Wy dziewczyny pracujecie?!
    W Polsce...

pirelka, Miu95 lubią tę wiadomość

<3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pewnie dzisiaj dostanę wypłatę, ale na wiele nie liczę. Zero premii tylko czyste wyrobione godziny :/ człowiek haruje jak wół a na opłaty ledwo starcza.

• Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _analiza wrote:
    No też Wam dziewczyny nie zazdroszczę tych prac- wiadomo ze stres nie pomaga przy staraniach. Niestety w naszej Polsce mamy pracuj albo głoduj :(
    Ja wczoraj byłam na drugim monitoringu po clo i od gina prawie na skrzydłach wyleciałam :) myślałam że nic już nie będzie ale ładnie mi urosły trzy pęcherzyki prawy ma dwa 17 i 18 a lewy jeden 20. Więc szanse jakby nie było chyba maksymalne z mojej strony ; p

Zaleceniem jest serduszkowanie w piątek i niedzielę-nie wcześniej. Pytałam czemu tak a nie wcześniej - powiedział ze mam przestać zaglądać do internetu i zdać się na jego zalecenia. Powiedział ze plemniki żyją te 48 h i jak jajeczko jest jeszcze nie uwolnione to bez sensu liczyć na cud. No i nie dał w tym cyklu Ovitrelle bo ponoć z tych nie dojrzałych zrobiłby się torbiele...

W przyszłym cyklu mam zakaz CLO bo za dużo puścił tych jajek :)

Śmiałam się dzisiaj z moim M ze teraz to mogą nam się trojaczki przydarzyć :) dostalibyśmy za to 10 kg cukru przynajmniej :)
    To będzie sie działo...kciuki zaciśnięte :-)

Miu95 lubi tę wiadomość

<3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus ja tez dzis poszlam na bete, 33 dzien cyklu, chociaz nie wiem po co, bo leciutko plamie od wczoraj. Ale bylam robic tsh i prolaktyne i stwierdzilam, a co tam, zobacze jak to wyglada bo NIGDY nie robilam :-) nigdy dwoch kresek na oczy nie widzialam. Ale za Ciebie trzymam kciuki :-*

aszka, Amus87 lubią tę wiadomość

• Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    pojechałam na bete zobaczymy kolo 17:00 wynik dzisiaj 13 dpo wynik już bedzie pewny
    zasłabłam dzisiaj w lab chyba za dużo nerwów przez debilną wypłate ehhh
    Zaciskam kciuki!!!!

<3
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    scarllet wrote:
    Amus ja tez dzis poszlam na bete, 33 dzien cyklu, chociaz nie wiem po co, bo leciutko plamie od wczoraj. Ale bylam robic tsh i prolaktyne i stwierdzilam, a co tam, zobacze jak to wyglada bo NIGDY nie robilam :-) nigdy dwoch kresek na oczy nie widzialam. Ale za Ciebie trzymam kciuki :-*
    Zatem również zaciskam kciuki :-)

<3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    scarllet za Ciebie też mocno kciukam :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus Scrallet trzymamy kciuki.

‹‹ 541 542 543 544 545 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ