X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czuję, że @ zaraz będzie.. podbrzusze niespokojne choć nie boli, ale czuję jakby miało zaraz puścić się z krwią :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pabelka trzymam kciuki!

pabelka88 lubi tę wiadomość

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelko, ja nie robilam bo jiz mam dosc rozczarowan..moze jutro zrobie..nie wiem..
    Wstalam dzis zapuchnieta-oczy..masakra..

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:
    Pirelko, ja nie robilam bo jiz mam dosc rozczarowan..moze jutro zrobie..nie wiem..
    A bierzesz nadal dupka?

• pabelka88 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Test negatywny.czekam do 28.10 na laparo.pozdrawiam.

2007 Maciuś <3
    02.03.2016 transfer Blastocysty 411, 7dpt beta 54,9,9dpt beta 165,12dpt beta 625 <3 KOCHAM!!!
    2 mrożaczki -blastki 422 i 322 <3
    c899c781c5.png
  • Lolcia_81 Ekspertka

Wysłany: 13 października 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:

tulipanna będzie dobrze :)
    Ja też za każdym rozczarowaniem mówię sobię że już więcej nie dm rady , nie chę.... a potem przychodzi @, hormony się zmieniają i jakos nowe siły w czlowieka wchodzą.... jeszcze.

Ja od dzisiaj clo i deksametazon, clo do 9dc, deksa do 14dc.
    Trochę się boję, bo wszędzie piszą że ten deksa powoduje wahania nastrojów i stany depresyjne.... a u mnie nastrój i bez deksa nie jest najlepszy....
    No ale nic, uprzedziłam męża, że być może będzie to cykl wyciągania mnie z dołka ;) , czekam aż wróci i próbujemy :) dzisiaj przyszla paczka z apteki własnie, zapas inofoliku, wiesiołka i żel conceive plus :D

Amberla, daj znac po lekarzu, trzymam kciuki i wierzę, że będzie dobrze :)

Miłego dnia dziewczyny :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 09:31

XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek :-(
    IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery :-(
    I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25% :-(
    II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 - :( ale 11 mrozaków :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja powoli szykuję się do pracy. Miłego dnia Dziewczyny!

• Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amberla wrote:
    A ja plamie od rana i boli mnie jak na okres :(Boje sie, za jakas godzinę będę u lekarza, zobaczymy... :(
    Będzie dobrze, trzymam kciuki!

<3
    7cf94ccacd07ea1bb77d5a9aa72a6f44.png
    Nawet najczarniejsza noc w twoim życiu ma swój koniec. Musisz tylko doczekać świtu.
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj w południe ostatnia tabl Dupka i czekam na @...mam nadzieje, ze nie będę musiała długo czekać...

<3
    7cf94ccacd07ea1bb77d5a9aa72a6f44.png
    Nawet najczarniejsza noc w twoim życiu ma swój koniec. Musisz tylko doczekać świtu.
  • Amberla Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za duże mam to krwawienie, czekam teraz na usg bo moja gin ma ciecie... Ale chyba juz po wszystkim, wydaje mi sie ze straciłam kropka

• KathleenPL Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie wciąż rwie prawy jajnik (ten z pecherzykiem) i cycki zaczely pobolewac... Ale na @ to duuuuzo za wczesnie. A takich okoloowulacyjnych sensacji jeszcze nigdy ni mialam.

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amberla wrote:
    Za duże mam to krwawienie, czekam teraz na usg bo moja gin ma ciecie... Ale chyba juz po wszystkim, wydaje mi sie ze straciłam kropka

Poczekaj, moze jeszcze jest szansa!

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    A bierzesz nadal dupka?
    Jeszcze biorę..

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelka a u Ciebie maz robil badanie nasienia?

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amberla wrote:
    Amberla moze jedz na pogotowie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja chyba bede musiala przerwać starania
    depresja i stany lękowe wróciły
    mam napietą sytucje bo syn mial 2 msc temu kleszcza a ja panicznie boje sie boreliozy (w pt idziemy na badania)
    coś mu ciagle wyskakuje ale nie wyglada to jak rumień a jakby coś go gryzlo jest tego wiele i male max 2 cm )
    od tego czasu non stop mam ataki lęków:(

• Amberla Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam na badaniu i obraz nie jest jasny, bo nie wygląda na poronienie ale pęcherzyka tez nie ma. Robimy badanie beta hcg.... Ale ja robilam betę w sobotę na wszelki wypadek, wyniki juz są, ale babka przez tel nie podala, powiedziala tylko ze wynik wątpliwy ze niski poziom... Wiec dziewczyny dziekuje za wsparcie ale pewnie probuje dalej....

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amus rozumiem cię
    od lat zmagam się z nerwica lekową i epizodami depresji
    dziś też nie poszłam do pracy, tylko leżę na kanapie i wyję. a brak ciąży tylko mnie nakręca.
    może macie jakieś owady w domu? zrobiło się ciepło, cholerstwo wylazło na powierzccnie. podobno te azjatyckie biedronki, ktorych teraz mamy plagę, tak gryzą.
    badania na bolierozę zrób, ale na razie nei bój siętego. też to przerabiałam parę lat temu, ale wyniki były dobre. twojemu synkowi tez na pewno nic nie bedzie

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amberla póki lekarz ci nie potwierdzi, nie trać nadzieji

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amberla kurcze mocno trzymam za ciebie kciuki mam nadzieje ze wszystko sie ułoży!!

scarlet nie wiem już czy on to ma czy nie ja wysiadam psychicznie od 2 msc jstem jak zombi, biedronek mamy pełno ale szczerze wątpie że gryzą w domu ich nie mamy przed wyjściem smaruje go calego by go komary nie żarły a wychodza nowe i dlugo nie znikają

‹‹ 555 556 557 558 559 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ