X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2014, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny, wiem ze wy mnie rozumiecie. Moj biedny maz po wyjsciu znajomych nie skomentowal tego w zaden sposob, tylko podszedl i mocno mnie przytulil. I oboje wiedzielismy o cochodzi.
    Nie zrozumcie mnie zle, bardzo ale to bardzo ciesze sie ze szczescia przyjaciolki. I oni tez sa wspaniali, wiedza ze sie nieskutecznie staramy, ale nie beda przeciez tlumic swojego szczescia, zeby nie zrobic mi przykrosci.
    Dzis 35 dc, ani @ nie ma, ani zadnych symptomow zwiastujacych jej nadejscie. W piatek pojde chyba do gina po duphaston na wywolanie. I startujemy od nowa. IV cykl z clo

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    scarllet dobrze, że z Mężem rozumiecie się bez słów.. najważniejsze mieć oparcie. Ja mimo, że ciężko cierpię, że Nam się nie udaje również cieszę się ze szczęścia innych, znajomych itp. ale znam to uczucie..

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2014, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale.ale wrote:
    Ja już zauważam objawy uzależnienia od OF - patrzę się w ten mój wykres i patrzę, tak jakbym go chciała zaczarować :P

Tez tak mam. Jakbym czekala az zamruga "nowa wiadomosc" z trescia "jestes w ciazy"

ale.ale lubi tę wiadomość

• ale.ale Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    scarllet wrote:
    Tez tak mam. Jakbym czekala az zamruga "nowa wiadomosc" z trescia "jestes w ciazy"

:D

Scarlet, to już naprawdę dużo, że masz takie oparcie w mężu, nie zawsze tak jest. Ja nie do końca pamiętam - robiłaś betę z krwi i nic, ale czy jesteś pewna, że owulka była wtedy kiedy myślisz? Bo może była nieco później i dlatego @ jeszcze nie ma?

m3sx3e3kqurga36a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2014, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki ja uciekam coś pooglądać i do łóżka. Buziaki!
    Tulę Was mocno :*

• ale.ale Autorytet

Wysłany: 12 października 2014, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też uciekam, zagłębiam się właśnie w czasopisma wnętrzarskie, remont w toku...

Dobranoc!

m3sx3e3kqurga36a.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelko, jak Twoj sikaniec??? Ja dzis nie robilam

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rana dziewczyny. Jak samopoczucie?

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z malpa dobrze w sumie ze przylazla sama, dziewczyny testujecie???

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie,
    U mnie niestety test negatywny. Przestaje wierzyć, że kiedykolwiek zobaczę II kreski. Nie biorę dalej dupka i czekam na @.

Tulipanna czemu nie robiłaś? Ja też mogłam nie robić tylko dupka odstawić i czekać. Już chyba nigdy testu nie zrobię :/

• Amberla Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja plamie od rana i boli mnie jak na okres :(Boje sie, za jakas godzinę będę u lekarza, zobaczymy... :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amberla trzymam kciuki, leć do lekarza i niech jak najszybciej będzie dobrze :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amberla spokojnie moze to nic zlego ale oczywiście zbadaj u dr! i daj znac tutaj !!

• pabelka88 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amberla jestem z Tobą! Będzie dobrze!

2007 Maciuś <3
    02.03.2016 transfer Blastocysty 411, 7dpt beta 54,9,9dpt beta 165,12dpt beta 625 <3 KOCHAM!!!
    2 mrożaczki -blastki 422 i 322 <3
    c899c781c5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus zazdroszcze. Znowu zaczniesz dzialac.

Pirelka wiem co czujesz. Ale po pierwsze jeszcze wczesnie wiec wynik moze sie zmienic. A po drugie nie poddawaj sie! Ja tak przezywalam test miesiac temu. Rzucilam wszystkim, przestalam brac clo, mierzyc temp i chodzic na monitoring, ze niby odpoczne, nabiore dystansu. Jak widzisz wcale tsk sir nie stalo, a teraz placze ze poswiecilam cykl. Juz wiem ze nie poddam sie poki nie bede tulic malenstwa, wykorzystam wszystkie mozliwe sposoby.

Amberla nie martw sie na zapas, czasem tak sie dzieje, lekarz cie obejrzy i wszystko bedzie dobrze

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    scarllet może i jest za wcześnie, ale planowo jutro powinna być @ więc test o czułości 10 powinien już wyjść.. dzisiaj mogą pojawić się już plamienia przed @, chyba że cykl się wydłuży bo miałam owulację odrobinę później jak sądzę.
    Zobaczymy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelko ja wlasnie też zawsze mialam plamienia dzień wcześniej a tu z rana mnie obudziło bo byłam( przepraszam ze dosłowność) zalana :/ boli mnie niemiłosiernie dzisiaj.
    z jednego sie ciesze bo zaraz bede dzownic do mojego gina i umowie sie na wizyte a to bedzie akurat 12 dc o ile nie będzie na urlopie.... no zapisałam się uff

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 08:28

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny moge zacząć mierzyć tempke po okresie czy musze juz teraz???

• pabelka88 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mialam isc na bete.ale niemam jak wyjsc z domu.moj syn spi jeszcze .a jestem sama.kolezanka kolo 9 przywiezie mi sikanca.dam znac...
    9dpo.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 08:38

2007 Maciuś <3
    02.03.2016 transfer Blastocysty 411, 7dpt beta 54,9,9dpt beta 165,12dpt beta 625 <3 KOCHAM!!!
    2 mrożaczki -blastki 422 i 322 <3
    c899c781c5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus ja trochę inaczej miałam zawsze, bo nigdy nie miewałam plamień przed @, a od 2-3 cykli mam 1-2 dni wcześniej. Zobaczymy jak teraz będzie.
    Piersi nie przestają boleć, ale jak podejrzewałam może się cykl wydłużyć bo wszystko było z opóźnieniem w tym cyklu.

‹‹ 554 555 556 557 558 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ