CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzieki dziewczyny, wiem ze wy mnie rozumiecie. Moj biedny maz po wyjsciu znajomych nie skomentowal tego w zaden sposob, tylko podszedl i mocno mnie przytulil. I oboje wiedzielismy o cochodzi.
Nie zrozumcie mnie zle, bardzo ale to bardzo ciesze sie ze szczescia przyjaciolki. I oni tez sa wspaniali, wiedza ze sie nieskutecznie staramy, ale nie beda przeciez tlumic swojego szczescia, zeby nie zrobic mi przykrosci.
Dzis 35 dc, ani @ nie ma, ani zadnych symptomow zwiastujacych jej nadejscie. W piatek pojde chyba do gina po duphaston na wywolanie. I startujemy od nowa. IV cykl z clo -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
scarllet wrote:Tez tak mam. Jakbym czekala az zamruga "nowa wiadomosc" z trescia "jestes w ciazy"
Scarlet, to już naprawdę dużo, że masz takie oparcie w mężu, nie zawsze tak jest. Ja nie do końca pamiętam - robiłaś betę z krwi i nic, ale czy jesteś pewna, że owulka była wtedy kiedy myślisz? Bo może była nieco później i dlatego @ jeszcze nie ma?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie,
U mnie niestety test negatywny. Przestaje wierzyć, że kiedykolwiek zobaczę II kreski. Nie biorę dalej dupka i czekam na @.
Tulipanna czemu nie robiłaś? Ja też mogłam nie robić tylko dupka odstawić i czekać. Już chyba nigdy testu nie zrobię -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmus zazdroszcze. Znowu zaczniesz dzialac.
Pirelka wiem co czujesz. Ale po pierwsze jeszcze wczesnie wiec wynik moze sie zmienic. A po drugie nie poddawaj sie! Ja tak przezywalam test miesiac temu. Rzucilam wszystkim, przestalam brac clo, mierzyc temp i chodzic na monitoring, ze niby odpoczne, nabiore dystansu. Jak widzisz wcale tsk sir nie stalo, a teraz placze ze poswiecilam cykl. Juz wiem ze nie poddam sie poki nie bede tulic malenstwa, wykorzystam wszystkie mozliwe sposoby.
Amberla nie martw sie na zapas, czasem tak sie dzieje, lekarz cie obejrzy i wszystko bedzie dobrze -
nick nieaktualnyscarllet może i jest za wcześnie, ale planowo jutro powinna być @ więc test o czułości 10 powinien już wyjść.. dzisiaj mogą pojawić się już plamienia przed @, chyba że cykl się wydłuży bo miałam owulację odrobinę później jak sądzę.
Zobaczymy. -
nick nieaktualnypirelko ja wlasnie też zawsze mialam plamienia dzień wcześniej a tu z rana mnie obudziło bo byłam( przepraszam ze dosłowność) zalana
boli mnie niemiłosiernie dzisiaj.
z jednego sie ciesze bo zaraz bede dzownic do mojego gina i umowie sie na wizyte a to bedzie akurat 12 dc o ile nie będzie na urlopie.... no zapisałam się uffWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 08:28
-
nick nieaktualny
-
Mialam isc na bete.ale niemam jak wyjsc z domu.moj syn spi jeszcze .a jestem sama.kolezanka kolo 9 przywiezie mi sikanca.dam znac...
9dpo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 08:38
-
nick nieaktualnyAmus ja trochę inaczej miałam zawsze, bo nigdy nie miewałam plamień przed @, a od 2-3 cykli mam 1-2 dni wcześniej. Zobaczymy jak teraz będzie.
Piersi nie przestają boleć, ale jak podejrzewałam może się cykl wydłużyć bo wszystko było z opóźnieniem w tym cyklu.