X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to moze jakaś alergia? bolerioza na pewno sie tak nei objawia. przypuszczam, znajac siebie, że już dawno zapoznałas sie ze wszsytkimi objawami ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie ma strony na necie którą bym nie przeczytała ;/
    ale doczytalam też ze jak organizm osłabiony to mogą sie pojawiac mnogie
    a on mial niedawno ospe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 11:04

• KathleenPL Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lekarka mi ostatnio zaproponowala lek, który w wysokich dawkach podaje sie ludziom uzależnionym od narkotyków, a w niskich pomaga przy PCOS i dziala tez trochę na glowe przy problemach z ciaza. Nie pamietam jak sie nazywa, jak będę w domu to Wam napisze (chociaz na pewno znacie...). Sprzedają go tylko w trzech aptekach w wwa.
    ja sie waham, ale przy moich nawracających stanach depresyjnych, myślę, ze sie zdecyduje. Moze i Wy powinnyście sie na jakiegoś polepszacza zdecydowac.

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • figielek Przyjaciółka

Wysłany: 13 października 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amberla, przykro mi... ale może jeszcze nie wszystko stracone? Trzymam kciuki!

ja byłam w sobotę u ginki no i mamy dwa pięknie bijące serducha, jeden dzieć 9mm drugi 7mm. Na teraz wszystko wygląda dobrze. Ale jest na tyle wcześnie, że jeszcze wszystko może się zdarzyć.

Trzymam kciukasy ciągle za wszystkie i wysyłam wiruski ****

amus ja mojej córci też w tym sezonie dwa razy wyciągałam kleszcze. Moja pediatra twierdzi, że w naszym regionie zarażenie boreliozą i zapaleniem opon jest mało prawdopodobne. Ale żeby obserwować. U młodej nie było wcale rumienia. Dosyć szybko też zauważyliśmy kleszcze a podobno jak się je usunie wcześnie i w całości to też jest niskie ryzyko zakażenia.

pabelka88, pirelka lubią tę wiadomość

UDizp2.png4vvop2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny w jakich dawkach i jak dlugo bierzecie dupka na wywolanie @? Znalazlam w domu opakowanie z 11 tabletkami i cos bym z tym zrobila :-)

• pabelka88 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Figielek <3 <3

2007 Maciuś <3
    02.03.2016 transfer Blastocysty 411, 7dpt beta 54,9,9dpt beta 165,12dpt beta 625 <3 KOCHAM!!!
    2 mrożaczki -blastki 422 i 322 <3
    c899c781c5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kathleen ale ten lek jest na pCOS czy na dperesje też??

figielek 2 kleszcze juz miala?? ja bym chyab umarła ze strachu zreszta juz ma zakaz chodzenia z mezem do lasu.... no boje sie jak cholera a skad dokladnie jestes?? ze taki bezpieczny ten rejon??
    ja jestem zla na lekarke bo podobno powino dziecko dostac antybiotyk po kleszczu a moja lekarka powiedziala NIE i koniec.

• Miu95 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wchodzę tu po kilku dniach i tak dramatycznie jakoś. Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny i pocieszam te, które trzeba pocieszyć :*

Ja dzisiaj 4 dzień z CLO, od 3 dni mnie boli jajnik. To normalne? Myślałam, że boli tylko w okolicach owulacji.

Pojechałam sobie do labu dorobić badania (przeciwciała różyczki itp), a na miejscu się okazało, że kasy nie ma na koncie :D (a mąż w czwartek robił przelew w godzinach pracy banku).

I tak mnie dzisiaj mdli, jakbym była zatruta (ale nic nie jadłam, co mogłoby taki stan rzeczy spowodować). Prawie się u klienta w mieszkaniu shaf*** :///

BYNZp1.png 7Hgfp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    scarllet wrote:
    Dziewczyny w jakich dawkach i jak dlugo bierzecie dupka na wywolanie @? Znalazlam w domu opakowanie z 11 tabletkami i cos bym z tym zrobila :-)
    moj gin mowi ze mam brac 2 tabletki przez 5 dni ( rano i wieczorem)

• Kasi3nka Debiutantka

Wysłany: 13 października 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)
    Tutaj pierwszy raz, kolejna metoda starań - zobaczymy jak będzie.
    Dzisiaj trzeci dzień z CLO - pierwszy cykl od 5 - 9 dc, wszędzie czytam o skuteczności CLO a ja mam coraz to większe wątpliwości czy oby na mnie zadziała :( Czy są tutaj dziewczyny którym udało się zajść po CLO ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    moj gin mowi ze mam brac 2 tabletki przez 5 dni ( rano i wieczorem)

Noto by mi pasowalo :-)

Troche sie boje robic to bez konsultacji z lekarzem. Ale dupkiem nie moge sobie zaszkodzic prawda? Bralam go juz kiedys. Gdybym miala torbiel to by sie dzieki niemu wchlonela?

Anatolka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    scarlet nie zaszkodzisz sobie dupkiem:)

• Lolcia_81 Ekspertka

Wysłany: 13 października 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi się znowu chce wyć :(
    Tyle co dzisiaj zaczęłam clo i deksametazol , cieszyłam się na nowy cykl, a tu się okazuje że mój dzis wróci i w poniedziałek za tydzień wyjedzie. czyly wyjedzie jakies 4-5dni przed owu, wróci dopieor na wszystkich swietych :(

Nic tylko sie pociąć
    Wyję :(

XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek :-(
    IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery :-(
    I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25% :-(
    II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 - :( ale 11 mrozaków :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolcia kurcze strasznie mi przykro :( ale może coś sie zmieni jeszcze po drodze??

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ambrela-jestem myslami przy Tobie..dupka bierzesz? Lec moze gdziekolwiek do gina..Maluszku-wszyscy trzymamy kciuki za Ciebie..

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Lolcia_81 Ekspertka

Wysłany: 13 października 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    Lolcia kurcze strasznie mi przykro :( ale może coś sie zmieni jeszcze po drodze??
    Amus nic sie nie zmieni, mojemu mezowi bardziej zalezy zjechac na wszytskich swietych niż na moja owulację.
    Zycie.

XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek :-(
    IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery :-(
    I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25% :-(
    II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 - :( ale 11 mrozaków :)
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    kathleen ale ten lek jest na pCOS czy na dperesje też??

figielek 2 kleszcze juz miala?? ja bym chyab umarła ze strachu zreszta juz ma zakaz chodzenia z mezem do lasu.... no boje sie jak cholera a skad dokladnie jestes?? ze taki bezpieczny ten rejon??
    ja jestem zla na lekarke bo podobno powino dziecko dostac antybiotyk po kleszczu a moja lekarka powiedziala NIE i koniec.
    Moja miała 3 kleszcze juz w swoim zyciu...kazdy wcześnie znaleziony i wyrwany, a co gorsze wszystkie zlapane na podwórku kolo domu...

<3
    7cf94ccacd07ea1bb77d5a9aa72a6f44.png
    Nawet najczarniejsza noc w twoim życiu ma swój koniec. Musisz tylko doczekać świtu.
  • Amberla Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to już po ptokach, beta z soboty - 27,1 - spadła - więc poronienie. Czekamy tylko czy sama się złuszczy czy będzie zabieg... coz....mam piękną zdrową kochaną córeczkę, więc płakać nie będę, bo niektóre nawet tego nie mają. Jest mi smutno... ale cóż, życie... Pytanie czy przez to poronienie nie będzie trudniej z utrzymaniem następnej ciąży :/

• Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    scarllet wrote:
    Noto by mi pasowalo :-)

Troche sie boje robic to bez konsultacji z lekarzem. Ale dupkiem nie moge sobie zaszkodzic prawda? Bralam go juz kiedys. Gdybym miala torbiel to by sie dzieki niemu wchlonela?
    Tak...ja na takiej kuracji właśnie jestem...3x1 tabl...cale opakowanie...mam nadzieje, ze się wchłonęła!

<3
    Nawet najczarniejsza noc w twoim życiu ma swój koniec. Musisz tylko doczekać świtu.
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolcia_81 wrote:
    A mi się znowu chce wyć :(
    Tyle co dzisiaj zaczęłam clo i deksametazol , cieszyłam się na nowy cykl, a tu się okazuje że mój dzis wróci i w poniedziałek za tydzień wyjedzie. czyly wyjedzie jakies 4-5dni przed owu, wróci dopieor na wszystkich swietych :(

Nic tylko sie pociąć
    Wyję :(
    PRZYTULAM :-*

<3
‹‹ 556 557 558 559 560 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ