CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Lolcia_81 wrote:Wyniki mnie optymizmem nie napawają
Niby ilość nie jest tragiczna bo 11mln/ml, 33 w całym ejakulacie (norma to odp. 15 i 39) 7% prawidłowa morfologia (norma jest od 4) za to tylko 6% ruch postepowy (norma 32)i tylko 28% ruch jakikolwiek... W dodatku żywotność 32% przy normie 58....
Nie wiem co o tym myśleć. Niby nie jest beznadziejnie ale dobrze wcalejest źle
-
Tulipanna mąż jako tako,szczęśliwy nie jest
Ide spać bo mam dosyć na dzisiaj.
DobranocXII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek
IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery
I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25%
II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 -ale 11 mrozaków
-
nick nieaktualny
-
Oooo, Moni, zajrzałam na Twój wykres i zielona kropka - gratulacje!!!
Ach, dajesz mi nadzieję, ja też na Glucophage, Inofoliku i Clo
Melduje co mąż bierze:
kwas foliowy 15mg
Zincteral
witamina A+E
L-kreatynina
Tulipanna, masz grzecha, ja zrobię test owu i pewnie zaraz polecę po tę Milkę, ech, zagryzę nią metforminę - wiem, że nie powinnam, ale już dzielnie ze dwa tygodnie nie jadłam czekolady.
-
Monia gratulacje
!!!
Spokojnych 9 miesięcy
Dobrze kojarzę, że u Was też nasienie było kiepskie ? A co mąż brał ?Bo popatrzyłam na cene profertilu i prawie zemdlałam, a opinie o nim też rózne ...
Jeszcze raz wielkie gratulacjeXxMoniaXx lubi tę wiadomość
XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek
II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 -ale 11 mrozaków
-
nick nieaktualny
-
ale.ale wrote:Oooo, Moni, zajrzałam na Twój wykres i zielona kropka - gratulacje!!!
Ach, dajesz mi nadzieję, ja też na Glucophage, Inofoliku i Clo
Melduje co mąż bierze:
kwas foliowy 15mg
Zincteral
witamina A+E
L-kreatynina
Tulipanna, masz grzecha, ja zrobię test owu i pewnie zaraz polecę po tę Milkę, ech, zagryzę nią metforminę - wiem, że nie powinnam, ale już dzielnie ze dwa tygodnie nie jadłam czekolady. -
tulipanna wrote:Takiego grzecha moge miec!:)Daim, pamietaj, tylko Daim
No i zgrzeszyłam, wcinam Milkę Daim aż furczy
Ja normalnej Milki nie lubię, za słodka dla mnie, ale ta ma trochę słoności w sobie i jeszcze to skrzypienie karmelu... ech, jestem stracona
Ale humor mi się przynajmniej poprawił, mała rzecz, a cieszy
Lolcia_81, KathleenPL lubią tę wiadomość
-
Dobrze ze nie mam czekolady w domu
i jestem za leniwa żeby o tej porze iść kupić hihihi
XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek
-
nick nieaktualnyHaha. Dobrze ze nie lubie slodyczy. Za to pizza pepperoni bym w tej chwili nie wzgardzila
ogladam wlasnie "nigdy nie mow nigdy" z dereszowska. Fajna historia kobiety z nasxymi problemami, ktora w koncu doczekuje sie dzieciaczkow. Dobrze ze mojM spi i nie widzi jak rycze ze wzruszenia
-
Scarllet pizzunią też bym nie wzgardziła
Wkleiłam wyniki mojego męża na forum eksperckie na nasz-bocian.pl gdzie odpisują lekarze z klinik leczenia niepłodności. Odpisał mi androlog, że szanse na naturalne poczęcie są obniżone i raczej inseminacjaXII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek
-
Dziękuja Wam wszystkim serdecznie ale jutro 2 beta a wyniki dopiero w pon i boje sie. Mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze.
Tak mieliśmy złe wyniki nasienia.. ale poprawiliśmy je z 1,2 mln w ml na 7,8 mln w ml zmieniliśmy urologa i ten chciał je poprawiać jeszcze i zapisał leki na miesiąc i mieliśmy isc za tydzień do niego. Brał proviron, clo, androvit, feritilmen.
Ktoś tu pisał o PROFERTILU:
kupiliśmy mimo kosmicznej ceny, brał 3 miesiące i wyniki jeszcze sie pogorszyły.. odradzam ten lek, szkoda kasy- lepszy zwykły androvit plusLolcia_81 lubi tę wiadomość