X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    A mi sie nie udalo...czulam ze nic z tego bo piersi nie bolały bol malpiatkowaty..ale oczywiście wkrecalam sobie ze jest ok...noo nic trzeba zyc dalej..takie życie...

I najlepsze w tym ze mowie na luz ...kochalismy sie na spontanie ...w dni plodne codziennie bo mąż jakos mial więcej chęci i dupa...

za każdym razem sobie wkręcam... Teraz tez... Chyba owu byla wczoraj (śluzu bylo mega dużo, dzisiaj nieco tempka wyzsza). Dzialo sie 12 i 14, a juz sobie wymyślam, ze cycki bola, ze zawroty Glowy, ze cos tam...
    ehhh... Ciezki nasz los, dziewczyn...

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale.ale wrote:
    Heh, Tulipanna, co z tego, że ja jestem jak las tropikalny, jak nie ma komu karczować :P Wczoraj zamiast <3 skończyło się na kłótni, niby pierdoły, ale chyba wystarczyło, że M zmęczony i jeszcze czuł presję… Ech, do bani z takim staraniem :/ Dzisiaj wraca z pracy o 22, zobaczymy czy coś wyjdzie.

Lolcia, współczuję… Długo już w takim systemie pracuje?

Scarlet, może lepiej, żeby przyszła… Kolejny cykl też z Clo?
    Ty sie mialas przechadzac w sexy bieliznie po domu,zamknac dzioba i sobie i jemu! :-) Pozostajac w temacie zbereźnym, dzis musisz wcielic plan w zycie!Wiesz..pogodzic sie po klotni i niech iskry leca..
    Bez kitu..zbanują mnie :-p

KathleenPL, Lolcia_81, ale.ale lubią tę wiadomość

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Lolcia_81 Ekspertka

Wysłany: 16 października 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:
    Bez kitu..zbanują mnie :-p

tulipanna nie pozwolimy ;) albo pójdziemy, zbereźnice, tłumnie za tobą ;)

KathleenPL wrote:
    Kurcze, to faktycznie lipa :/ Ale prawo pracy pozwala na cos takiego, ze nawet weekendów nie ma wolnych?!
    Nie zazdroszcze :( <tuli>

KathleenPL pozwala, on jeździ busem i tam nie ma tachografu, to raz. Dwa, że nawet ci którzy jeżdżą dużymi ciężarówkami i mają tachografy, to też jeżdżą 3/4 albo 4/1 albo i dłużej. Musi pilnować czasu pracy i odpoczynku, ale nigdzie nie jest powiedziane, że w domu :(

XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek :-(
    IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery :-(
    I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25% :-(
    II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 - :( ale 11 mrozaków :)
  • ale.ale Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolcia, do dupy taka praca… Zwłaszcza przy staraniach :/

Taaa, te działania na zawołanie… Nic, może dzisiaj się uda, ale do tanga trzeba dwojga, więc musi być choć minimalna chęć współpracy z drugiej strony.

Kurczę, rozmawiałam właśnie z moją siostrą, która urodziła właśnie drugie dziecko. Wszystko ok, kwilenie dziecka w tle, cieszę się jej szczęściem, ale humor poszedł od razu o parę kresek w dół. Co zrobić, takie starania trochę ryją beret, a tu wszyscy mówią, żeby odpuścić i spontanicznie...

m3sx3e3kqurga36a.png
  • Lolcia_81 Ekspertka

Wysłany: 16 października 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale.ale wrote:
    Lolcia, do dupy taka praca… Zwłaszcza przy staraniach :/

ale.ale wiem ,ale inną za więcej niż najniższa krajowa ciężko znaleźć :(
    niby szuka, jak jest w PL
    obiecał mi, że jak się nam udadzą starania to na pewno przestanie tak jeździć. tylko że póki tak jeździ, to jak się mają udać :(

też się wczoraj pokłóciliśmy, nie tylko u was napięta atmosfera ;)
    przez chwilę się tak wściekłam, że już myślałam że dzisiaj nie zrobi tych badań nasienia...
    Zrobil(iśmy) ;) ale mam nadzieję, że mnie wynik nie dobije ostatecznie ... :(

Masz rację, starania ryją beret. Liczenie, mierzenie, <3 na zawołanie.... do dupy :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 12:06

IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery :-(
    II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 - :( ale 11 mrozaków :)
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolcia_81 wrote:
    ale.ale wiem ,ale inną za więcej niż najniższa krajowa ciężko znaleźć :(
    niby szuka, jak jest w PL
    obiecał mi, że jak się nam udadzą starania to na pewno przestanie tak jeździć. tylko że póki tak jeździ, to jak się mają udać :(

też się wczoraj pokłóciliśmy, nie tylko u was napięta atmosfera ;)
    przez chwilę się tak wściekłam, że już myślałam że dzisiaj nie zrobi tych badań nasienia...
    Zrobil(iśmy) ;) ale mam nadzieję, że mnie wynik nie dobije ostatecznie ... :(

Masz rację, starania ryją beret. Liczenie, mierzenie, <3 na zawołanie.... do dupy :(
    Pomysl, ze kiepski wynik męża dobije po calosci a Ty bedziesz go wspierać..faceci gorzej to znosza chyba taka wiadonosc, ze to u nich tkwi problem..

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faceci którzy jeżdżą jako zawodowi kierowcy niestety przegrzewaja jajeczka...moj mąż tak mial ..byly slabsze wiec androlog androvit kazal kupic i po 3 mies wyniki byly dobre. ..to to zawsze można podreperować gorzej z nami kobietami;(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 12:27

• KathleenPL Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale.ale wrote:
    Kurczę, rozmawiałam właśnie z moją siostrą, która urodziła właśnie drugie dziecko. Wszystko ok, kwilenie dziecka w tle, cieszę się jej szczęściem, ale humor poszedł od razu o parę kresek w dół. Co zrobić, takie starania trochę ryją beret, a tu wszyscy mówią, żeby odpuścić i spontanicznie...

Tia... To nie zawsze tak dziala i "wszyscy" tego nie zrozumieją. Mojemu kumplowi sie dziecko wlasnie urodzili, trzy kolezanki z poprzedniego dzialu zaciazone, jedna urodzila, jedna z obecnego dzialu też zaciazona... Kumplowi ze szkoly sie urodził syn...
    Na fejsa czasem patrzec nie mogę. I jak tu sie nie sdolowac...

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • Lolcia_81 Ekspertka

Wysłany: 16 października 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    Faceci którzy jeżdżą jako zawodowi kierowcy niestety przegrzewaja jajeczka...moj mąż tak mial ..byly slabsze wiec androlog androvit kazal kupic i po 3 mies wyniki byly dobre. ..to to zawsze można podreperować gorzej z nami kobietami;(

Madziara mój gin też o tym przegrzewaniu wspominał...
    Z drugiej strony on ma teorię, że jak wyniki nasienia są złe, to żadne mace, androvity i inne cuda tego nie poprawią :(
    tulipanna wrote:
    Pomysl, ze kiepski wynik męża dobije po calosci a Ty bedziesz go wspierać..faceci gorzej to znosza chyba taka wiadonosc, ze to u nich tkwi problem..
    tulipanna na razie nic nie myślę :/ będę się martwić wieczorem .

• KathleenPL Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiedzcie mi, mam zrobić 7dpo badanie progesteronu. Czy to sie robi na czczo i ile sie czeka na wynik? I liczyć te 7 dni lacznie z dniem owu czy zaczynać od pierwszego dnia po?

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tam nie pomogą ....tu dziewczyny mąż mial fatalne wyniki niby brak wogole żywych pobral leki jeszcze dostal Clo tabletkę i jest w ciąży...

U mnie tez wszystkie w ciąży albo porodzily wlasnie nawet moja przyjaciółka zaciszyla w sierpniu...a ja szkoda gadać...

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja progesteron robiłam w 23 dc nie kazali mi byc naczczo..rano wynik miała po 4 godz ..Dupek nie podnosi ale Lutka tak;(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 13:06

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez sa rozne opinie, niby teraz sie powinno robic na czczo hormony, ale mozna i tak, mysle ze jakby były to małe wahania. U mnie tez wiekszosc w ciazy,ale takie zycie, w jednym temacie dzis dziewczyna napisała, ze ona z facetem zyja bez dziecka i tyle dobrego, ze dziecko to nie koniec swiata. Tez tak mysle, bo z kolei w innym inna napisala, ze sie rozstała z facetem i to dopiero, jak sie nie ma fajnej bliskiej osoby to człowiek siedzi sam jak palec i dopiero ma doła.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja akurat męża mam naprawdę dobrego ...wrazliwy a przy tym zajebisty facet ale wlasnie chciałabym mu dac to dziecko i zeby cos z niego zostalo...

aszka lubi tę wiadomość

• ale.ale Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL wrote:
    Tia... To nie zawsze tak dziala i "wszyscy" tego nie zrozumieją. Mojemu kumplowi sie dziecko wlasnie urodzili, trzy kolezanki z poprzedniego dzialu zaciazone, jedna urodzila, jedna z obecnego dzialu też zaciazona... Kumplowi ze szkoly sie urodził syn...
    Na fejsa czasem patrzec nie mogę. I jak tu sie nie sdolowac...

Na fejsie to powinien być dla starających się o ciążę jakiś filtr odsiewające te wszystko zdjęcia niemowlaków...

m3sx3e3kqurga36a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    Ja akurat męża mam naprawdę dobrego ...wrazliwy a przy tym zajebisty facet ale wlasnie chciałabym mu dac to dziecko i zeby cos z niego zostalo...
    ja tak samo, ale czasami nie mozna miec wszystkiego...(chyba by było za dobrze-taki smiech przez łzy :)

• KathleenPL Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    Ja progesteron robiłam w 23 dc nie kazali mi byc naczczo..rano wynik miała po 4 godz ..Dupek nie podnosi ale Lutka tak;(

O kurcze... To ja mam brać lutke czy nie, skoro 7dpo mam zrobić, a lutka od 20dc o.O

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sie brechtam i gorszy mnie umieszczanie usg na facebooku...niedlugo beda ludzie pisac ze kupe zrobili...porazka systemu...i nie chodzi mi sie ze nie mam dzieci nie jestem w ciazy i dlatego ...nie ...bo inni mogli by tak mnie znow odebrac..

aszka, tulipanna lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wez tylko gin jakos to przeliczy...;) nie mozesz przestac brac w trakcie ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    A ja sie brechtam i gorszy mnie umieszczanie usg na facebooku...niedlugo beda ludzie pisac ze kupe zrobili...porazka systemu...i nie chodzi mi sie ze nie mam dzieci nie jestem w ciazy i dlatego ...nie ...bo inni mogli by tak mnie znow odebrac..
    albo jak umieszczaja zdjecia z nocy poslubnej, albo nagie czesci ciala :D

‹‹ 567 568 569 570 571 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ