X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolcia_81 wrote:
    aszka ja ocet pije ósmy dzień i póki co mnie nie przeczyszcza :) i oby tak zostało, chociaż chuda nie jestem ;)
    Naprawdę, jak się przy piciu zatka nos,to nie jest taki zły :)
    Nie wiem czy na śluz pomoże, zobaczymy za kilka dni :) podobno na śluz najlepsze jest nawadnianie, czyli duuuuuuzo wody. Też się staram w tym cyklu pić więcej niż zawsze, zobaczymy czy cokolwiek podziala... Jak nie to już tylko żel conceive mnie ratuje :)
    Lolciu, ja sie nie zmusze..u mnie octu w ogole sie nie uzywa..jak na studiach kupilam butelke to stoi nadal:p

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • ale.ale Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uuu, mnie wykręca na sam zapach octu, jak na razie pozostanę przy wiesiołku, ocet na pewno u mnie nie przejdzie. Ach, za to gdyby ta Milka była na śluz... :rozmarzona: :)

Wk*rw wieczorny mnie złapał, bo jakoś tak z rozpędu zrobiłam dziś też test owu, no i pozytyw... Wprawdzie to inna firma, niż te ostatnie, które robiłam (wcześniej miałam Rosmann Facelle, ten teraz to taki paskowy "Domowe Laboratorium" czy jakoś tak), no ale co to ma być :(
    Najgorsze to, że całkiem dzisiaj nie mam ochoty na <3, a niby wypadałoby na wszelki wypadek. Żesz, zawsze coś.

Wykąpię się, może mi się poprawi. Mąż zmywa właśnie naczynia, chyba wyczuł, że trzeba mi zejść z drogi dzisiaj ;)

m3sx3e3kqurga36a.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale.ale wrote:
    Uuu, mnie wykręca na sam zapach octu, jak na razie pozostanę przy wiesiołku, ocet na pewno u mnie nie przejdzie. Ach, za to gdyby ta Milka była na śluz... :rozmarzona: :)

Wk*rw wieczorny mnie złapał, bo jakoś tak z rozpędu zrobiłam dziś też test owu, no i pozytyw... Wprawdzie to inna firma, niż te ostatnie, które robiłam (wcześniej miałam Rosmann Facelle, ten teraz to taki paskowy "Domowe Laboratorium" czy jakoś tak), no ale co to ma być :(
    Najgorsze to, że całkiem dzisiaj nie mam ochoty na <3, a niby wypadałoby na wszelki wypadek. Żesz, zawsze coś.

Wykąpię się, może mi się poprawi. Mąż zmywa właśnie naczynia, chyba wyczuł, że trzeba mi zejść z drogi dzisiaj ;)
    Ty nie marudź tylko sie bierz do roboty! Wskakuj w seksi fatalaszki i zaskocz go przy garach..juz widze jak mu leca miski z rąk :-p

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • ale.ale Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulipanna, nie ma jak Twoja motywacja! :D

Zszedł do piwnicy, ale ja zaraz wskakuję do wanny i jak tylko wróci, to zaatakuję go w szlafroczku :P

m3sx3e3kqurga36a.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale.ale wrote:
    Tulipanna, nie ma jak Twoja motywacja! :D

Zszedł do piwnicy, ale ja zaraz wskakuję do wanny i jak tylko wróci, to zaatakuję go w szlafroczku :P
    Ty go masz wlasnie bez szlafroczka bzaatakowac !
    Taaa...Wam tu widze czasem trzeba dac kopniaka w tyleczek:-p zeby do chlopow Was zagonic:)Juz ja Was bede motywowac :-)

ale.ale, Lolcia_81 lubią tę wiadomość

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • ale.ale Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulipanna, jesteś bezcenna!

Ja już gotowa do ataku, tylko się miotam w poszukiwaniu żelu nawilżającego. Mam nadzieję, że Feminum nie szkodzi plemnikom... bo Conceive plus nie mam, a śluzu niet. No i po rozważaniach Lolci "na sucho"/"na mokro" to też mi się zbereźne myślenie włączyło :P

Lolcia_81 lubi tę wiadomość

m3sx3e3kqurga36a.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja mam Cie uczyc jak podgrzac atmosfere do tego stopnia zebys zrobila sie jak las tropikalny!?Do roboty!I to juz.Zadnych żeli, bo podobno szkodza wlasnie plemnikom!!!

KathleenPL lubi tę wiadomość

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Lolcia_81 Ekspertka

Wysłany: 15 października 2014, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulipanna jesteś moim guru hihihi
    Dobranoc Paniom :)

tulipanna lubi tę wiadomość

XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek :-(
    IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery :-(
    I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25% :-(
    II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 - :( ale 11 mrozaków :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe pozytywna wariatka...:)

tulipanna lubi tę wiadomość

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    Hehe pozytywna wariatka...:)
    Rozumiem ze to o mnie?? :-)
    Lubie to Madziaro:)Oto ja :-)Chociaz mam i gorsze dni..Ale jestem tu dla Was a Wy dla mnie:-)A pobajdurzyc mozemy o wszystkim:)Temat niby o clo ale i tak piszemy o wszystkim :-)

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 00:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:
    Lubie to Madziaro:)Oto ja :-)Chociaz mam i gorsze dni..Ale jestem tu dla Was a Wy dla mnie:-)A pobajdurzyc mozemy o wszystkim:)Temat niby o clo ale i tak piszemy o wszystkim :-)

haha, jestes genialna! Baaardzo mi kogoś przypominasz... Nawet avatary macie identyczne :D

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • Lolcia_81 Ekspertka

Wysłany: 16 października 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)

Jak tam humory ? U mnie dzisiaj pik w dół :( Dobija mnie ta praca mojego męża i nie ma widoków na zmianę :( Zamiast się cieszyć że jeszcze do końca tygodnia będzie, to ja juz mam mega nerwa że chyba w niedzielę wieczorem będzie wyjeżdżał :(:(:( i tak dobrze że wróći na wszystkich świętych, czyli za 2 tygodnie, bo normalnie wraca po 3 :( Tu juz nawet nie o starania chodzi , tylko o życie po prostu :(

Mam nadzieję, że u Was lepiej :(

Badania zrobione, wyniki kolo 16-17.

Miłego dnia .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 09:32

IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery :-(
    II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 - :( ale 11 mrozaków :)
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolcia_81 wrote:
    Cześć dziewczyny :)

Jak tam humory ? U mnie dzisiaj pik w dół :( Dobija mnie ta praca mojego męża i nie ma widoków na zmianę :( Zamiast się cieszyć że jeszcze do końca tygodnia będzie, to ja juz mam mega nerwa że chyba w niedzielę wieczorem będzie wyjeżdżał :(:(:( i tak dobrze że wróći na wszystkich świętych, czyli za 2 tygodnie, bo normalnie wraca po 3 :( Tu juz nawet nie o starania chodzi , tylko o życie po prostu :(

Mam nadzieję, że u Was lepiej :(

Badania zrobione, wyniki kolo 16-17.

Miłego dnia .

a mozna spytać gdzie pracuje? Nie wiem, moze juz o tym mowilas, a ja przeoczylam...

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobilam dzis kolejnego sikanca no i nic. Od wczoraj bole brzucha, piersi, glowy wiecjuz pewmie @ sie na mnie zasadza. Czekam z niecierpliwoscia! Milego dnia wszystkim

• Lolcia_81 Ekspertka

Wysłany: 16 października 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL wrote:
    a mozna spytać gdzie pracuje? Nie wiem, moze juz o tym mowilas, a ja przeoczylam...

Kathleen jest kierowcą na międzynarodówce, od czerwca jeździ 3/1 , czyli wyjeżdża w poniedziałek a wraca w piątek 3 tygodnie później, na tydzień. Do dupy :(

• ale.ale Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh, Tulipanna, co z tego, że ja jestem jak las tropikalny, jak nie ma komu karczować :P Wczoraj zamiast <3 skończyło się na kłótni, niby pierdoły, ale chyba wystarczyło, że M zmęczony i jeszcze czuł presję… Ech, do bani z takim staraniem :/ Dzisiaj wraca z pracy o 22, zobaczymy czy coś wyjdzie.

Lolcia, współczuję… Długo już w takim systemie pracuje?

Scarlet, może lepiej, żeby przyszła… Kolejny cykl też z Clo?

m3sx3e3kqurga36a.png
  • Lolcia_81 Ekspertka

Wysłany: 16 października 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale.ale wrote:

Lolcia, współczuję… Długo już w takim systemie pracuje?

ale.ale od czerwca 3/1
    wczesniej juz rok byl też kierowcą ale wracał na weekendy do domu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:

Noo o tobie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi sie nie udalo...czulam ze nic z tego bo piersi nie bolały bol malpiatkowaty..ale oczywiście wkrecalam sobie ze jest ok...noo nic trzeba zyc dalej..takie życie...

I najlepsze w tym ze mowie na luz ...kochalismy sie na spontanie ...w dni plodne codziennie bo mąż jakos mial więcej chęci i dupa...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 10:39

• KathleenPL Autorytet

Wysłany: 16 października 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolcia_81 wrote:
    Kathleen jest kierowcą na międzynarodówce, od czerwca jeździ 3/1 , czyli wyjeżdża w poniedziałek a wraca w piątek 3 tygodnie później, na tydzień. Do dupy :(

Kurcze, to faktycznie lipa :/ Ale prawo pracy pozwala na cos takiego, ze nawet weekendów nie ma wolnych?!
    Nie zazdroszcze :( <tuli>

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
‹‹ 566 567 568 569 570 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ