CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Ah, przypomniałaś mi Anatolka. Kupilam ostatnio pana brokula i nie mam kiedy go ugotować, bo mam meeega remont i kuchni brak. Przyjedzie za dwa tygodnie dopiero.
A to w ogóle dziwne, ze ja mam chęć na brokula, skoro ja nie znoszę brokulow (trauma po diecie szwedzkiej-13 dniowej) -
nick nieaktualny
-
ale.ale nie kuś
ja twardo trzymam diete, same rzeczy o niskim IG....
żeby tylko cholercia było warto
Aaaa, jeszcze zapomniałam się "pochwalić" że mój mąż się zdecydował na badania i jutro rano idzie na seminogram... zobaczymy co też wyjdziePowiedział, że mam mu pomóc, hihi, no ja nie wiem, czy to jest dozwolone
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 12:16
tulipanna lubi tę wiadomość
XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek
IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery
I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25%
II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 -ale 11 mrozaków
-
Lolcia_81 wrote:ale.ale nie kuś
Aaaa, jeszcze zapomniałam się "pochwalić" że mój mąż się zdecydował na badania i jutro rano idzie na seminogram... zobaczymy co też wyjdziePowiedział, że mam mu pomóc, hihi, no ja nie wiem, czy to jest dozwolone
Podobno takBędzie lepsza jakość
My dostaliśmy kluczyk do pokoju i pojemnik, chociaż ja nie pomagałam po pobiegłam zająć wtedy kolejkę do mojego gina
-
nick nieaktualny
-
Amus nic sie nie stanie, niektóre dziewczyny w ogóle nie mierzą w okresie i jest ok
ale.ale nam kobieta powiedziała, że możemy albo właśnie kluczyk od toalety specjalnej dostaćalbo jeżeli dowieziemy w ciągu pół godziny to w domu "oddać "
w sumie ta druga opcja chyba mojemu się bardziej podoba
ale zobaczymy jeszcze.
Jutro o 8 rano ma być w laboratorium, po południu wyniki.
II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 -ale 11 mrozaków
-
Lolcia_81 wrote:ale.ale nie kuś
ja twardo trzymam diete, same rzeczy o niskim IG....
żeby tylko cholercia było warto
Lolcia_81 lubi tę wiadomość
-
tulipanna wrote:Ja tam aktywnie asystowalam mojemu:-)A co!
tulipanna, no własnie tak się zastanawiam czy jakieś "ślady" tego mojego asystowania nie zaburzą wyniku hihi, wiesz... enzymy trawienne i te sprawy , hihihi
Ale mam dziś fajny humorOby tak przez cały cykl, i niech mi się nie psuje ani jutro po wynikach ani w poniedziałek po usg
Będę myśleć pozytywnie : życze sobie co najmniej poprawne wyniki nasionek i piekne jajo 18mm w poniedziałek hihi. Zaklinam rzeczywistość, zobaczymy czy powrót będzie bolesny
-
Lolcia, fajnie, że fajny humor
Jak chcecie "pobierać" w domu, to pamiętaj, że trzeba je potem w temperaturze ciała trzymać i szybko im zawieźć. No i 2-5 dni abstynencji wcześniej, ale to pewnie wiesz
I nam radzono, żeby od razu zrobić też oprócz badania ogólnego posiew, to jakby cokolwiek wyszło nie tak, to wiadomo czy to przypadkiem nie infekcja.
Tulipanna, mój mówił, że za przytulnie nie było, jakiś pokój w piwnicy… tyle, że pisemka były i jakieś plakaty bodajże. No ale oddał dzielnie -
Lolcia_81 wrote:tulipanna, no własnie tak się zastanawiam czy jakieś "ślady" tego mojego asystowania nie zaburzą wyniku hihi, wiesz... enzymy trawienne i te sprawy , hihihi
Ale mam dziś fajny humorOby tak przez cały cykl, i niech mi się nie psuje ani jutro po wynikach ani w poniedziałek po usg
Będę myśleć pozytywnie : życze sobie co najmniej poprawne wyniki nasionek i piekne jajo 18mm w poniedziałek hihi. Zaklinam rzeczywistość, zobaczymy czy powrót będzie bolesny
-
Dziewczyny zazdroszczę Wam pięknego widoku za oknem u nas ponuro trochę. Pirelka - mam nadzieje ze szybko do nas wrócisz, może z kropkiem juz?
ja na zły nastrój mam zawsze najlepszy lek- muzykę. Dziś co prawda humor w dobrej formie ale też leci w słuchawkach ulubiony utwór:) najlepiej taki motywująco-mobilizujący !
u nas tez na horyzoncie wizja spermiogramu ale wolałabym żeby do tego nie musiało dojść... nie żebym jakoś bardzo żałowała M ale te badania tez troszkę 'ryją psychikę'19.07.2016 r. Aleksander
-
tulipanna , tu mój mąż będzie zawiedziony hihihi.. no ale tak zanim nas moderator zbanuje za nieobyczajne zachowanie na forum
.... to tak się zastanawiam (chociaż mojego nigdy nie pytałam
) że oni jak to robią "sami" to tez chyba nie "na sucho" ?
jesooo bana mamy jak nic
tulipanna lubi tę wiadomość
-
Btw. Powiedzcie mi jeżeli progesteron 7dpo powinno się wykonywać a ja miałam potencjalnie trzy jajka, z których jedno powinno na 90 % pękać w piątek a dwa pozostałe przewidywany termin w niedzielę to od którego dnia mam liczyć 7dpo? Od dnia w środku (soboty) będzie dobrze? Na pewno się wybiorę bo progesteron mi powie czy jajka pękły:) pytanie tylko kiedy i czy jeśli pójdę np 8 czy 6 dnia to będzie bardzo źle?
19.07.2016 r. Aleksander
-
Lolcia_81 wrote:tulipanna , tu mój mąż będzie zawiedziony hihihi.. no ale tak zanim nas moderator zbanuje za nieobyczajne zachowanie na forum
jesooo bana mamy jak nic
oj tam, bana od razu. Przecież trzymamy sie tematu, prawda? -
nick nieaktualny_analiza wrote:Btw. Powiedzcie mi jeżeli progesteron 7dpo powinno się wykonywać a ja miałam potencjalnie trzy jajka, z których jedno powinno na 90 % pękać w piątek a dwa pozostałe przewidywany termin w niedzielę to od którego dnia mam liczyć 7dpo? Od dnia w środku (soboty) będzie dobrze? Na pewno się wybiorę bo progesteron mi powie czy jajka pękły:) pytanie tylko kiedy i czy jeśli pójdę np 8 czy 6 dnia to będzie bardzo źle?
-
Lolcia_81 wrote:tulipanna , tu mój mąż będzie zawiedziony hihihi.. no ale tak zanim nas moderator zbanuje za nieobyczajne zachowanie na forum
jesooo bana mamy jak nic
Ha, widzę, że humory dopisują
No oczywiście, że trzymamy się tematu, badanie nasienia bardzo ważna sprawa
Yyy, ja bym obstawiała, że na sucho, ale nie będę wchodzić w szczegóły, bo to jakiś mężczyzna się powinien wypowiedzieć, a tych tu chyba na forum nie ma
Lolcia_81 lubi tę wiadomość
-
ale.ale wrote:Ha, widzę, że humory dopisują
No oczywiście, że trzymamy się tematu, badanie nasienia bardzo ważna sprawa
Yyy, ja bym obstawiała, że na sucho, ale nie będę wchodzić w szczegóły, bo to jakiś mężczyzna się powinien wypowiedzieć, a tych tu chyba na forum nie ma
No dobra, dla dobra naukii nas wszystkich zainteresowanych
zapytam mężczyznę, mojego własnego, nie wiem czy będzie w tym temacie reprezentatywnym przedstawicielem
ale zawsze to mężczyzna