CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kurde wiecie co, denerwuję się tymi badaniami
Rano jakoś tak na luzie podchodziłam, a teraz się boję...
Myśl pozytywnie ! Myśl pozytywnie!taaa...
Trzymajcie kciuki dziewczyny
XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek
IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery
I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25%
II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 -ale 11 mrozaków
-
Ja szczerze mówiąc nawet w tym cyklu apetytu wcale nie mam....
Nie dość że mało co z tego co mogę mi smakujeto jeszcze jakoś mi się jeść nie chce... nie wiem, może to ten ocet jabłkowy ?
No nic, jak w tym cyklu się nie postaramy, to może przynajmniej schudnę
II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 -ale 11 mrozaków
-
na te zimne dni, pozostając pod inspiracją tulipanny
dodałam sobie ognisty avatarek
-
Lolcia_81 wrote:na te zimne dni, pozostając pod inspiracją tulipanny
dodałam sobie ognisty avatarek
Ale, Ty tu noe awatarkuj tylko spadaj golić nogi i inne powiwrzchnie bo wiwsz!Musisz byc gotowa by przywitac męza jak wroci z pracy!ale.ale lubi tę wiadomość
-
tulipanna nogi ogolone , tudzież inne strategiczne powierzchnie
A mąz po mnie do pracy przyjedzieprzy okazji po drodze wyniki odbierze więc nerwa już mam....
-
nick nieaktualnyMadziara wrote:A ja sie brechtam i gorszy mnie umieszczanie usg na facebooku...niedlugo beda ludzie pisac ze kupe zrobili...porazka systemu...i nie chodzi mi sie ze nie mam dzieci nie jestem w ciazy i dlatego ...nie ...bo inni mogli by tak mnie znow odebrac..
znajoma ostatnio dodala USG w 7 tyg ciazy ....
niebawem będą wyniki badań nasienia dawac na FB no serio.... -
nick nieaktualny
-
tulipanna wrote:Lolciu, daj znac jak wyniki.
Ja dzis po poerwszym dniu clo..12-13 dnien wypada w weekend, nie wiem czy gin mnie przyjmie..
tulipanna mój właśnie po nie pojechał... potem po mnie przyjedzie do pracy i zobaczymy co tam naprodukował... jesooo boję siębrzuch mnie boli z nerwów jak przed dentystą
Ja bym na twoim miejscu próbowała w piątek chociaż podejrzeć co ci tam urosłostarać się profilaktycznie
i najwyżej na poniedziałek zapisać
a testy owulacyjne robisz ?
Ja ide na usg w poniedziałek, 12dc. jedyne co mnie ratuje, to że będzie pęcherzyk na tyle duzy żeby dać pregnyl, czyli min. 17-18mm.Mój m w niedzielę w nocy chyba będzie wyjeżdżał , więc trzymam się póki co tej ostatniej szansy... a jak nie, to za miesiąc
. Kolejny
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 15:56
-
nick nieaktualny
-
Amus87 wrote:ja sie właśnie zastanawiam czy nie zagadac o pregnyl boje sie ze moze nie pęknąć jak w 1 cyklu no ale w drugim ładnie sam pękł nie wiem....
Amus, ja wiem że na pewno poproszę o pregnyl, zresztą mój nie robi z tego problemu żadnego, zapytałam go ostatnio czy to że się da pregnyl może miec jakis negatywny wpływ, zaprzeczył. No to biorę, skoro nie zaszkodzi, a może pomóc...
-
Wyniki mnie optymizmem nie napawają
Niby ilość nie jest tragiczna bo 11mln/ml, 33 w całym ejakulacie (norma to odp. 15 i 39) 7% prawidłowa morfologia (norma jest od 4) za to tylko 6% ruch postepowy (norma 32)i tylko 28% ruch jakikolwiek... W dodatku żywotność 32% przy normie 58....
Nie wiem co o tym myśleć. Niby nie jest beznadziejnie ale dobrze wcalejest źle
-
Lolcia, nie panikuj, po pierwsze to lekarz musi obejrzeć te wyniki, poza tym na forum są historie dziewczyn, które naturalnie zaciążyły przy tylko 1% prawidłowych i to jeszcze mało ruchawych plemników.
My many tylko 3% prawidłowych, i bodajże 4% ruchu postepowego… Lekarz zapisał M suplementy diety (mogę sprawdzić w domu, jakie) i powiedział, żeby nie panikować, do zapłodnienia tak naprawdę potrzebny jest jeden plemnik. A, nam jeszcze powiedział, jak się dopytywałam, że przy mniejszej ruchliwości lepiejnie w dzień owulacji, tylko nieco wcześniej.
Głowa do góry! -
ale.ale pokaże lekarzowi ale normy po coś są, nie?
Może przy powolnych plemnikach trzeba wcześniej żeby zdazyly dotrzeć, ale jak są przy tym mało zywotne jak u nas to raczej nie przetrwają długo.
Ja nie panikuje,po prostu staram się patrzeć na to realniejak się doda kiepskie nasienie,moje rzekome PCO i problemy z owulacja x a do tego męża który jest w domu tydzień w miesiącu, to sama widzisz jakie tu są szanse
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 18:00
-
Ale.ale - święta prawda, wszak potrzebny jest jeden, a uparty!
Dziewczyny jak możecie to napiszcie mi jakie suplementy przepisał Wam gin dla mężów, u nas w perspektywie tez badanie nasienia i pomyślałam że tak czy siak warto o tym pomyśleć. .. chociaż gorąco liczę na to, że to badanie nie będzie nam potrzebne...
czasem pokłuwa mnie prawy jajnik, cycki ciągle tkliwe, brzuch wzdęty:) ale nie łudzę się ze to jakiś objaw
Właśnie zrobiłam szybka kryzysową zupę i wyszła taka pyszna ze juz jej prawie nie ma:) polecam ( szpinakowo-cukiniowo-brokułowa19.07.2016 r. Aleksander