X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Honik wrote:
    no właśnie nie plamienie tylko najnormalniejszy okres a jestem po odstawieniu większości leków więc to mnie trochę dziwi
    to moze tak szybko okres, ale moze idz sie przebadaj u gina.

• XxMoniaXx Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus odpowiadam Ci na pytanie :)
    beta zrobiona w sobotę, ale wynik dopiero jutro i siedze jak na szpilkach :)
    robiłam wczoraj testy i krechy ciemniejsze już dużo i nie trzeba sie już przyglądać to sie uspokajam, że jak kreski ciemnieją to beta musi rosnąć. Jutro dam znać jak odbiorę wyniki . Pozdrawiam

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Andzia1984 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    Mysle, ze to nie tyle hormony co w ogole zyjemy w stresie. Ciagle slychac wyluzuj sie dasz rade, a ja np stykam sie babkami ktore sa mocno chore itd i zachodza, wiec gdzie tu logika? Dlatego placz,jakies zmienne nastroje sa normalne. Tyle, ze trzeba sie starac zachowac rownowage...

Ja czekam na @,oczywiscie tempka niska cały czas, ale mysle, ze tez od stresu i pomimo tego ze juz kilka dni temu odstawilam dupka to @ brak, wlasnie od stresu.
    Tez czekam na @ skończyłam dupka i spodziewałam sie jej w czw/pt i dalej jej nie ma..pewnie przez ten szpitalny stres :-(

<3
    7cf94ccacd07ea1bb77d5a9aa72a6f44.png
    Nawet najczarniejsza noc w twoim życiu ma swój koniec. Musisz tylko doczekać świtu.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia pewnie tak, my nawet w tym cyklu dopiero <3 po owu wiec nawet nadzieji nie ma zadnej.

• Honik Koleżanka

Wysłany: 19 października 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    to moze tak szybko okres, ale moze idz sie przebadaj u gina.

chodzę regularnie 2 x w miesiącu więc już chyba częściej badać się nie muszę. Ja chciałam tylko wiedzieć czy na którąś z Was odstawienie Clo też tak dziwnie podziałało, że okres o cały tydzień przyśpieszyło.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Honik wrote:
    chodzę regularnie 2 x w miesiącu więc już chyba częściej badać się nie muszę. Ja chciałam tylko wiedzieć czy na którąś z Was odstawienie Clo też tak dziwnie podziałało, że okres o cały tydzień przyśpieszyło.
    Honik z tego co tu czytalam to raczej nie pamietam takiego postu.

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale.ale wrote:
    Kathleen, współczuję!

Amus, Andzia - pozdrawiam niedzielnie :) a gdzie nam sie Tulipanna zgubiła?
    Jestem!Melduje sie!Bylam wczoraj na weselu, wiec same rozumiecie-robilam sie na bostwo :-p I Ukochanego i Małą.Impreze zakonczylismy o 23 bo Mala chciala spac, ale za to uuuuu mowie Wam..ale <3 Smialam sie do mojego ze chyba codziennie bede mu dawac 5 kieliszkow wodki :-p
    Czujcie sie natchnione!!!

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    Dziewczyny bo trzeba dac troche na wstrzymanie, inaczej chlop tez zacznie sobie szukac na boku babki ktora nie marudzi. Ja tez przezywam, ale dołujac sie tylko pogarszamy sprawę. U mnie w pracy juz trzy dziewczyny sa w ciazy po 2 miesiach staran i to tez wkurzajace, ale to co zastrzelic sie mam ze sie nie udaje.

Ja po pół roku też nie płakałam, ale po 2 zaczęłam. Myślę, że i tak długo byłam dzielna. 14 cykli stymulacji też zrobiło swoje.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 10:48

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    Ja po pół roku też nie płakałam, ale po 2 zaczęłam. Myślę, że i tak długo byłam dzielna. 14 cykli stymulacji też zrobiło swoje.
    Anatolka u mnie juz jest chyba pol roku tyle ze 2 cykle nam przepadly, jak teraz jeden i jeden wczesniej, ale niby sie liczy wszystkie. Z kolei moje znajome tez zaszły po 3 miesiacach i w sumie oprocz tych dwoch znajomych co adoptowaly dzieci(problem od strony faceta) to przewaznie szybko zachodzily, chociaz tez mam kolezanki ktore po 1.5 roku zaszly ale to zdecydowana mniejszosc. Anatolka jasne ze jestes dzielna, ale te hormony tez wplywaja sama wiesz jak.Np ja jestem teraz przed @ i tez mam napady ryku, faceci to maja pod tym wzgledem troche lepiej. W ogole moj gin to moi tylko inseminacja caly czas, ale jednak z nim rozmawialam i zdecydowalam ze do grunia jeszcze bede miec 2 cykle na stymulacji, pozniej przygotowanie do hsg, i inseminacja ewentualnie jak hsg dobre bedzie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 11:07

• Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    Andzia pewnie tak, my nawet w tym cyklu dopiero <3 po owu wiec nawet nadzieji nie ma zadnej.
    U mnie pęcherzy nie pękł wiec i tak nici...mam nadzieje, ze torbiel sie wchłonęła!

<3
    7cf94ccacd07ea1bb77d5a9aa72a6f44.png
    Nawet najczarniejsza noc w twoim życiu ma swój koniec. Musisz tylko doczekać świtu.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia super bedzie dobrze!! Super ze krechy ciemniejsze to bardzo dobry znak!!!

• Honik Koleżanka

Wysłany: 19 października 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    Honik z tego co tu czytalam to raczej nie pamietam takiego postu.

tak, oczywiście nie było żadnego postu i mnie też tu nie ma bo jakoś nikt na moje pytania nie raczy odpowiedzieć. Pytałam Ws już o wiele rzeczy i każde pytanie pozostaje bez echa. Widzę że nie warto było tu wracać.
    Żegnam tym razem na zawsze. Mam dość wszystkiego.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Honik ja Ci odpisalam, wg mnie jak we wczesniejszym poscie to nalezałoby isc do lekarza. Piszesz ze bywasz 2 x ale moze jest torbiel itd, natomiast co do tego ze dziewczyny dostawały okres po 20 dniach to jak mowie nie pamietam zeby ktos tu pisal, a jestem tutaj juz dobre kilka m-cy w tym temacie. Temat ma z 578 stron byc moze komus sie zdarzyło tak, ale tak czy owak i tak trzeba isc i sprawdzic do lekarza, niech zobaczy co i jak,moze trzeba zmienic na inny lek do stymulacji itd.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Honik mysle ze gdyby ktos wiedzial to by odpowiedzial po co sie tak denerwujesz? Ja mialam dopiero 2 cykle z clo jeden 32 dniowy drugi 31 a bez clo @ raz na pol roku

• ale.ale Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Honik, nie denerwuj się, jak pisze Amus - jakby ktoś wiedział, to by napisał. Ja jestem w ogóle na pierwszym cyklu z Clo, więc w ogóle nie wiem co się dzieje w cyklach po jego odstawieniu.

Honik, a jak byłaś u lekarza, to był pęcherzyk? Bo faza lutealna powinna być mniej więcej stałej długości, więc to by oznaczało, że owu miałaś strasznie wcześnie, było coś widać na usg?

Pozdrawiam Was wszystkie słonecznie, będę wieczorem :)

m3sx3e3kqurga36a.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Honik, mnie sie cykl skrocil z 29 do 26 dni wiec wszystko jest mozliwe.Kazda z nas jest inna.
    Nie denerwuj sie tu na nas.Bralas dupka? Ja mimo branie dupka i tak @ dostalam, a niektore Dziewczyny ile biora dupka tyle malpa nie przychodzi i dopiero po kilku dniach od odstawienia przypelza..Roznie bywa.

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiście, że tak. Miały padać same odpowiedzi "ja tak nie miałam". Jak coś wiemy to odpowiadamy konkretnie, a jakbyśmy sobie odpisywały każda po kolei "nie wiem, ja tak nie miałam, nie próbowałam tego, nie znam" to wątek miałby milion stron ;) poza tym w weekend zawsze jest tu mniejszy ruch :)

tulipanna lubi tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I zawsze to nasze gdybanie, a lekarz jak spojrzy na usg to widzi co i jak, czy nie ma torbieli lub innych przyczyn szybkiego okresu.

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Honik wrote:
    a u mnie dziś coś dziwnego i zaskakującego 22dc a ja okres dostałam. Zawsze miałam 28-30 dni a tutaj takie zaskoczenie. To ciekawe kiedy owu była w 8 dniu? to coś nienormalnego. Nie wiem co się dzieje. Coś mi się pokręciło.

A tak poza tym to spojrzałam na ten post i poza pytaniem, moim zdaniem retorycznym "To ciekawe kiedy owu była w 8 dniu?" , nie widze tu innego... w którym mogłybyśmy wesprzeć Honik odpowiedzią... przecież co do owu to też możemy być co najwyżej ciekawe, bo tego nie wie nikt... i w pełni zgadzam się z Aszką, że wymyślić przyczyne może lekarz i być może trzeba iść po raz 3 skoro to jest niepokojące dla Honik.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 13:34

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Another Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po lekkim plamieniu lecę z clo. Nie widzę inenj szansy na wywołanie @ jak wywołanie owulki.
    Owu zaczyna mnie irytować. Pomimo tego, że zaznaczyłam krwawienie to i tak nie zaczyna mi nowego cyklu. Zirytuję się i przestanę to prowadzić. Coraz więcej błędów :/

"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
    bpz77ab.png
‹‹ 574 575 576 577 578 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ