X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another wrote:
    Po lekkim plamieniu lecę z clo. Nie widzę inenj szansy na wywołanie @ jak wywołanie owulki.
    Owu zaczyna mnie irytować. Pomimo tego, że zaznaczyłam krwawienie to i tak nie zaczyna mi nowego cyklu. Zirytuję się i przestanę to prowadzić. Coraz więcej błędów :/

Myślałam o Tobie wczoraj :) lutke brałaś czy cyclo?

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Another Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miło mi :)
    Lutkę, nie odważyłam się cyclo, bo przeraziła mnie ulotka. Miałam 4 dniowe plamienie, więc coś tam się zadziało. Wezmę clo od 5 do 9 dc i liczę, że na następna @ będzie już normalna.
    No szlag mnie trafi z tym ovu. Teraz zakończyło mi wykres, a nowy się nie pojawił...

"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
    bpz77ab.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To napisz do pomocy może. Ja też mam kłopoty z portalem jak wchodze przez komórkę. Ładuje mi się głowna strona, wszystko pięknie i chce kliknąc na "starajac się z pomocą medyczną" i wejść to znika mi wszytsko i jest biała plansza... muszę załadować od nowa stronę, laduje się i czasem historia powtarza się po kilka razy :/ albo wejde juz na pomoc medyczną i chce wybrac konkretny watek i tez znika :/ no szlag mnie czasem trafia jak się to powtarza po kilka razy \;/

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Another Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napisałam już. Zobaczymy czy do końca tygodnia odpiszą... Zaczynam się irytować powoli. To już drugi cykl w którym nie mogę rozpocząć nowego...

bpz77ab.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another wrote:
    Napisałam już. Zobaczymy czy do końca tygodnia odpiszą... Zaczynam się irytować powoli. To już drugi cykl w którym nie mogę rozpocząć nowego...

Chyba wiem czemu - bo masz przejście na "belly"... Oni to muszą usunąć...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 13:58

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Another Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm. Ale zakończyłam tam wszystko. Sama już nie wiem :/

bpz77ab.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another wrote:
    Hmm. Ale zakończyłam tam wszystko. Sama już nie wiem :/

Ale z pamiętnika widać przejście... Muszą to chyba całkiem oni usunąć...

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, strasznie sie boje torbieli, a pomimo iż owu już byla to strasznie mnie ciągną i kują jajniki. Nic no... W srode zrobie progesteron i pójdę z nim do lekarki, zobaczymy co mi powie...

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • Another Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    Ale z pamiętnika widać przejście... Muszą to chyba całkiem oni usunąć...
    Możliwe, że to tu tkwi problem. Czyli każda kobieta która poroni musi się prosić o zmianę? Mam nadzieję, że tylko u mnie ten problem.
    Naprawdę, aż mam ochotę przejść na inny serwis, żeby prowadzić wykres.

bpz77ab.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba każda, coś mi się wydaje, że Madziara też pisała...

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another wrote:
    Możliwe, że to tu tkwi problem. Czyli każda kobieta która poroni musi się prosić o zmianę? Mam nadzieję, że tylko u mnie ten problem.
    Naprawdę, aż mam ochotę przejść na inny serwis, żeby prowadzić wykres.
    Ja się nikogo nie prosiłam :P

<3
    7cf94ccacd07ea1bb77d5a9aa72a6f44.png
    Nawet najczarniejsza noc w twoim życiu ma swój koniec. Musisz tylko doczekać świtu.
  • Lolcia_81 Ekspertka

Wysłany: 19 października 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale tu cisza przy weekendzie :) wszystkie <3 <3 <3 czy jak? Hihi
    Mój pojechał :/ ale jakoś to przepracowalam w głowie i nawet mi jest tak bardzo źle jak myślałam :) bedzie dobrze :)
    Postanowiliśmy ze jak wróci powtorzymy badania juz z bardziej profesjonalną analiza w jakiejś klinice bezpłodności. Najbliżej mamy Wrocław ale koleżanka leczyła się tam w Invimedzie i ma bardzo zle wspomnienia.... No nic, w każdym razie naladowalam z mezem akumulatory i chociaż ten cykl spisuje na straty to mam zapał do dalszego działania :)
    Milego wieczoru dziewczyny :)

XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek :-(
    IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery :-(
    I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25% :-(
    II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 - :( ale 11 mrozaków :)
  • ale.ale Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wróciłam po grillu u znajomych, ostatni ciepły i słoneczny weekend pewnie w tym roku…
    Humor mi dopisuje, żadnych ciężarnych nie było ;/ teraz tylko bym najchętniej wzięła kąpiel i poszła spać, ale jeszcze parę rzeczy zostało do ogarnięcia przed poniedziałkiem.

A Ovu strasznie uzależnia - właśnie oglądałam różne wykresy ciążowe, i potem się wpatruję w swój i zaklinam wzrokiem. A teraz daję sobie po łapach i każę zamknąć komputer, jeszcze przynajmniej cały tydzień do wytrzymania bez urojonej ciąży.

Dobranoc dziewczyny! :*

m3sx3e3kqurga36a.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łojej, my po poprawinach..jak mnie glowa rozbolala..najpierw lekko, nie mialam co wziac przeciwbolowego i teraz to na cacy rozbolala..

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja byłam w kinie na Relidze i spoko :) polecam :)

Lolcia_81 lubi tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • _analiza Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale.ale wrote:
    Ja wróciłam po grillu u znajomych, ostatni ciepły i słoneczny weekend pewnie w tym roku…
    Humor mi dopisuje, żadnych ciężarnych nie było ;/ teraz tylko bym najchętniej wzięła kąpiel i poszła spać, ale jeszcze parę rzeczy zostało do ogarnięcia przed poniedziałkiem.

A Ovu strasznie uzależnia - właśnie oglądałam różne wykresy ciążowe, i potem się wpatruję w swój i zaklinam wzrokiem. A teraz daję sobie po łapach i każę zamknąć komputer, jeszcze przynajmniej cały tydzień do wytrzymania bez urojonej ciąży.

Dobranoc dziewczyny! :*

Hahaha
    jakbym siebie czytala:)
    Ja juz miałam pisać po jakiejś turze analiz wykresów ciazowych ze najlepiej jest <3 w dzień owu :)

Ps. Moje cycki dziś nanadzwyczaj wrażliwe, sutki tak jakby się zmieniły i brodawki nie mam pojęcia o co to chodzi. Nie chce sobie nic wkrecac ale ewidentnie je czuje jakbym cały dzień chodziła w dużo za małym staniku. Jutro z rana idę na progesteron zobaczymy czy będę w stanie wyczytać czy pękło 1 czy wszystkie 3 jajeczka? Myślicie że jakby pękły 3 to progesteron powinien być wysoko?

<3 19.07.2016 r. Aleksander <3
    dqpri09ktfkq6z2z.png

3jgxgzu3myzlo4jg.png
  • Lolcia_81 Ekspertka

Wysłany: 19 października 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    A ja byłam w kinie na Relidze i spoko :) polecam :)
    Byłam wczoraj :) tez polecam, Kot to MEGA zagrał, jakbym Relige widziała :)

IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery :-(
    II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 - :( ale 11 mrozaków :)
  • ale.ale Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _analiza wrote:
    Hahaha
    jakbym siebie czytala:)
    Ja juz miałam pisać po jakiejś turze analiz wykresów ciazowych ze najlepiej jest <3 w dzień owu :)

O, miód na moje serce, nam się w tym cyklu (chyba) tak udało. Chociaż w poprzednim niby też…

m3sx3e3kqurga36a.png
  • ale.ale Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolcia_81 wrote:
    Byłam wczoraj :) tez polecam, Kot to MEGA zagrał, jakbym Relige widziała :)

Kuuurczę, ja też chce iść, a będziemy w PL dopiero na Wszystkich Świętych i nie wiem czy w lataninie między grobami, rodziną a ginekologiem starczy czasu na takie luksusy jak kino… Ale wpisuję na listę "do obejrzenia" :)

Lolcia_81 lubi tę wiadomość

m3sx3e3kqurga36a.png
  • Lolcia_81 Ekspertka

Wysłany: 19 października 2014, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale.ale warto chwile znaleźć, fajny film :)
    A ty nie pisałaś ze z dolnego śląska jesteś? Może będziesz w moich okolicach na wszystkich swietych? Może kawka jakas? :D

‹‹ 575 576 577 578 579 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ