CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Another wrote:Po lekkim plamieniu lecę z clo. Nie widzę inenj szansy na wywołanie @ jak wywołanie owulki.
Owu zaczyna mnie irytować. Pomimo tego, że zaznaczyłam krwawienie to i tak nie zaczyna mi nowego cyklu. Zirytuję się i przestanę to prowadzić. Coraz więcej błędów
Myślałam o Tobie wczorajlutke brałaś czy cyclo?
-
Miło mi
Lutkę, nie odważyłam się cyclo, bo przeraziła mnie ulotka. Miałam 4 dniowe plamienie, więc coś tam się zadziało. Wezmę clo od 5 do 9 dc i liczę, że na następna @ będzie już normalna.
No szlag mnie trafi z tym ovu. Teraz zakończyło mi wykres, a nowy się nie pojawił..."Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
To napisz do pomocy może. Ja też mam kłopoty z portalem jak wchodze przez komórkę. Ładuje mi się głowna strona, wszystko pięknie i chce kliknąc na "starajac się z pomocą medyczną" i wejść to znika mi wszytsko i jest biała plansza... muszę załadować od nowa stronę, laduje się i czasem historia powtarza się po kilka razy
albo wejde juz na pomoc medyczną i chce wybrac konkretny watek i tez znika
no szlag mnie czasem trafia jak się to powtarza po kilka razy \;/
-
Another wrote:Napisałam już. Zobaczymy czy do końca tygodnia odpiszą... Zaczynam się irytować powoli. To już drugi cykl w którym nie mogę rozpocząć nowego...
Chyba wiem czemu - bo masz przejście na "belly"... Oni to muszą usunąć...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 13:58
-
Anatolka wrote:Ale z pamiętnika widać przejście... Muszą to chyba całkiem oni usunąć...
Naprawdę, aż mam ochotę przejść na inny serwis, żeby prowadzić wykres."Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Another wrote:Możliwe, że to tu tkwi problem. Czyli każda kobieta która poroni musi się prosić o zmianę? Mam nadzieję, że tylko u mnie ten problem.
Naprawdę, aż mam ochotę przejść na inny serwis, żeby prowadzić wykres. -
Ale tu cisza przy weekendzie
wszystkie
czy jak? Hihi
Mój pojechałale jakoś to przepracowalam w głowie i nawet mi jest tak bardzo źle jak myślałam
bedzie dobrze
Postanowiliśmy ze jak wróci powtorzymy badania juz z bardziej profesjonalną analiza w jakiejś klinice bezpłodności. Najbliżej mamy Wrocław ale koleżanka leczyła się tam w Invimedzie i ma bardzo zle wspomnienia.... No nic, w każdym razie naladowalam z mezem akumulatory i chociaż ten cykl spisuje na straty to mam zapał do dalszego działania
Milego wieczoru dziewczyny
XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek
IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery
I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25%
II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 -ale 11 mrozaków
-
Ja wróciłam po grillu u znajomych, ostatni ciepły i słoneczny weekend pewnie w tym roku…
Humor mi dopisuje, żadnych ciężarnych nie było ;/ teraz tylko bym najchętniej wzięła kąpiel i poszła spać, ale jeszcze parę rzeczy zostało do ogarnięcia przed poniedziałkiem.
A Ovu strasznie uzależnia - właśnie oglądałam różne wykresy ciążowe, i potem się wpatruję w swój i zaklinam wzrokiem. A teraz daję sobie po łapach i każę zamknąć komputer, jeszcze przynajmniej cały tydzień do wytrzymania bez urojonej ciąży.
Dobranoc dziewczyny! :* -
ale.ale wrote:Ja wróciłam po grillu u znajomych, ostatni ciepły i słoneczny weekend pewnie w tym roku…
Humor mi dopisuje, żadnych ciężarnych nie było ;/ teraz tylko bym najchętniej wzięła kąpiel i poszła spać, ale jeszcze parę rzeczy zostało do ogarnięcia przed poniedziałkiem.
A Ovu strasznie uzależnia - właśnie oglądałam różne wykresy ciążowe, i potem się wpatruję w swój i zaklinam wzrokiem. A teraz daję sobie po łapach i każę zamknąć komputer, jeszcze przynajmniej cały tydzień do wytrzymania bez urojonej ciąży.
Dobranoc dziewczyny! :*
Hahaha
jakbym siebie czytala:)
Ja juz miałam pisać po jakiejś turze analiz wykresów ciazowych ze najlepiej jestw dzień owu
Ps. Moje cycki dziś nanadzwyczaj wrażliwe, sutki tak jakby się zmieniły i brodawki nie mam pojęcia o co to chodzi. Nie chce sobie nic wkrecac ale ewidentnie je czuje jakbym cały dzień chodziła w dużo za małym staniku. Jutro z rana idę na progesteron zobaczymy czy będę w stanie wyczytać czy pękło 1 czy wszystkie 3 jajeczka? Myślicie że jakby pękły 3 to progesteron powinien być wysoko?19.07.2016 r. Aleksander
-
Anatolka wrote:A ja byłam w kinie na Relidze i spoko
polecam
tez polecam, Kot to MEGA zagrał, jakbym Relige widziała
II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 -ale 11 mrozaków
-
Lolcia_81 wrote:Byłam wczoraj
tez polecam, Kot to MEGA zagrał, jakbym Relige widziała
Kuuurczę, ja też chce iść, a będziemy w PL dopiero na Wszystkich Świętych i nie wiem czy w lataninie między grobami, rodziną a ginekologiem starczy czasu na takie luksusy jak kino… Ale wpisuję na listę "do obejrzenia"Lolcia_81 lubi tę wiadomość
-
ale.ale warto chwile znaleźć, fajny film
A ty nie pisałaś ze z dolnego śląska jesteś? Może będziesz w moich okolicach na wszystkich swietych? Może kawka jakas?