Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another wrote:
    Po lekkim plamieniu lecę z clo. Nie widzę inenj szansy na wywołanie @ jak wywołanie owulki.
    Owu zaczyna mnie irytować. Pomimo tego, że zaznaczyłam krwawienie to i tak nie zaczyna mi nowego cyklu. Zirytuję się i przestanę to prowadzić. Coraz więcej błędów :/

Myślałam o Tobie wczoraj :) lutke brałaś czy cyclo?

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Another Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miło mi :)
    Lutkę, nie odważyłam się cyclo, bo przeraziła mnie ulotka. Miałam 4 dniowe plamienie, więc coś tam się zadziało. Wezmę clo od 5 do 9 dc i liczę, że na następna @ będzie już normalna.
    No szlag mnie trafi z tym ovu. Teraz zakończyło mi wykres, a nowy się nie pojawił...

"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
    bpz77ab.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To napisz do pomocy może. Ja też mam kłopoty z portalem jak wchodze przez komórkę. Ładuje mi się głowna strona, wszystko pięknie i chce kliknąc na "starajac się z pomocą medyczną" i wejść to znika mi wszytsko i jest biała plansza... muszę załadować od nowa stronę, laduje się i czasem historia powtarza się po kilka razy :/ albo wejde juz na pomoc medyczną i chce wybrac konkretny watek i tez znika :/ no szlag mnie czasem trafia jak się to powtarza po kilka razy \;/

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Another Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napisałam już. Zobaczymy czy do końca tygodnia odpiszą... Zaczynam się irytować powoli. To już drugi cykl w którym nie mogę rozpocząć nowego...

bpz77ab.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another wrote:
    Napisałam już. Zobaczymy czy do końca tygodnia odpiszą... Zaczynam się irytować powoli. To już drugi cykl w którym nie mogę rozpocząć nowego...

Chyba wiem czemu - bo masz przejście na "belly"... Oni to muszą usunąć...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 13:58

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Another Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm. Ale zakończyłam tam wszystko. Sama już nie wiem :/

bpz77ab.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another wrote:
    Hmm. Ale zakończyłam tam wszystko. Sama już nie wiem :/

Ale z pamiętnika widać przejście... Muszą to chyba całkiem oni usunąć...

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, strasznie sie boje torbieli, a pomimo iż owu już byla to strasznie mnie ciągną i kują jajniki. Nic no... W srode zrobie progesteron i pójdę z nim do lekarki, zobaczymy co mi powie...

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • Another Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    Ale z pamiętnika widać przejście... Muszą to chyba całkiem oni usunąć...
    Możliwe, że to tu tkwi problem. Czyli każda kobieta która poroni musi się prosić o zmianę? Mam nadzieję, że tylko u mnie ten problem.
    Naprawdę, aż mam ochotę przejść na inny serwis, żeby prowadzić wykres.

bpz77ab.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba każda, coś mi się wydaje, że Madziara też pisała...

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another wrote:
    Możliwe, że to tu tkwi problem. Czyli każda kobieta która poroni musi się prosić o zmianę? Mam nadzieję, że tylko u mnie ten problem.
    Naprawdę, aż mam ochotę przejść na inny serwis, żeby prowadzić wykres.
    Ja się nikogo nie prosiłam :P

<3
    7cf94ccacd07ea1bb77d5a9aa72a6f44.png
    Nawet najczarniejsza noc w twoim życiu ma swój koniec. Musisz tylko doczekać świtu.
  • Lolcia_81 Ekspertka

Wysłany: 19 października 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale tu cisza przy weekendzie :) wszystkie <3 <3 <3 czy jak? Hihi
    Mój pojechał :/ ale jakoś to przepracowalam w głowie i nawet mi jest tak bardzo źle jak myślałam :) bedzie dobrze :)
    Postanowiliśmy ze jak wróci powtorzymy badania juz z bardziej profesjonalną analiza w jakiejś klinice bezpłodności. Najbliżej mamy Wrocław ale koleżanka leczyła się tam w Invimedzie i ma bardzo zle wspomnienia.... No nic, w każdym razie naladowalam z mezem akumulatory i chociaż ten cykl spisuje na straty to mam zapał do dalszego działania :)
    Milego wieczoru dziewczyny :)

XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek :-(
    IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery :-(
    I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25% :-(
    II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 - :( ale 11 mrozaków :)
  • ale.ale Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wróciłam po grillu u znajomych, ostatni ciepły i słoneczny weekend pewnie w tym roku…
    Humor mi dopisuje, żadnych ciężarnych nie było ;/ teraz tylko bym najchętniej wzięła kąpiel i poszła spać, ale jeszcze parę rzeczy zostało do ogarnięcia przed poniedziałkiem.

A Ovu strasznie uzależnia - właśnie oglądałam różne wykresy ciążowe, i potem się wpatruję w swój i zaklinam wzrokiem. A teraz daję sobie po łapach i każę zamknąć komputer, jeszcze przynajmniej cały tydzień do wytrzymania bez urojonej ciąży.

Dobranoc dziewczyny! :*

m3sx3e3kqurga36a.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łojej, my po poprawinach..jak mnie glowa rozbolala..najpierw lekko, nie mialam co wziac przeciwbolowego i teraz to na cacy rozbolala..

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja byłam w kinie na Relidze i spoko :) polecam :)

Lolcia_81 lubi tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • _analiza Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale.ale wrote:
    Ja wróciłam po grillu u znajomych, ostatni ciepły i słoneczny weekend pewnie w tym roku…
    Humor mi dopisuje, żadnych ciężarnych nie było ;/ teraz tylko bym najchętniej wzięła kąpiel i poszła spać, ale jeszcze parę rzeczy zostało do ogarnięcia przed poniedziałkiem.

A Ovu strasznie uzależnia - właśnie oglądałam różne wykresy ciążowe, i potem się wpatruję w swój i zaklinam wzrokiem. A teraz daję sobie po łapach i każę zamknąć komputer, jeszcze przynajmniej cały tydzień do wytrzymania bez urojonej ciąży.

Dobranoc dziewczyny! :*

Hahaha
    jakbym siebie czytala:)
    Ja juz miałam pisać po jakiejś turze analiz wykresów ciazowych ze najlepiej jest <3 w dzień owu :)

Ps. Moje cycki dziś nanadzwyczaj wrażliwe, sutki tak jakby się zmieniły i brodawki nie mam pojęcia o co to chodzi. Nie chce sobie nic wkrecac ale ewidentnie je czuje jakbym cały dzień chodziła w dużo za małym staniku. Jutro z rana idę na progesteron zobaczymy czy będę w stanie wyczytać czy pękło 1 czy wszystkie 3 jajeczka? Myślicie że jakby pękły 3 to progesteron powinien być wysoko?

<3 19.07.2016 r. Aleksander <3
    dqpri09ktfkq6z2z.png

3jgxgzu3myzlo4jg.png
  • Lolcia_81 Ekspertka

Wysłany: 19 października 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    A ja byłam w kinie na Relidze i spoko :) polecam :)
    Byłam wczoraj :) tez polecam, Kot to MEGA zagrał, jakbym Relige widziała :)

IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery :-(
    II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 - :( ale 11 mrozaków :)
  • ale.ale Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _analiza wrote:
    Hahaha
    jakbym siebie czytala:)
    Ja juz miałam pisać po jakiejś turze analiz wykresów ciazowych ze najlepiej jest <3 w dzień owu :)

O, miód na moje serce, nam się w tym cyklu (chyba) tak udało. Chociaż w poprzednim niby też…

m3sx3e3kqurga36a.png
  • ale.ale Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolcia_81 wrote:
    Byłam wczoraj :) tez polecam, Kot to MEGA zagrał, jakbym Relige widziała :)

Kuuurczę, ja też chce iść, a będziemy w PL dopiero na Wszystkich Świętych i nie wiem czy w lataninie między grobami, rodziną a ginekologiem starczy czasu na takie luksusy jak kino… Ale wpisuję na listę "do obejrzenia" :)

Lolcia_81 lubi tę wiadomość

m3sx3e3kqurga36a.png
  • Lolcia_81 Ekspertka

Wysłany: 19 października 2014, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale.ale warto chwile znaleźć, fajny film :)
    A ty nie pisałaś ze z dolnego śląska jesteś? Może będziesz w moich okolicach na wszystkich swietych? Może kawka jakas? :D

‹‹ 575 576 577 578 579 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ