CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Lolcia_81 wrote:ale.ale warto chwile znaleźć, fajny film
A ty nie pisałaś ze z dolnego śląska jesteś? Może będziesz w moich okolicach na wszystkich swietych? Może kawka jakas? -
Andzia w zasadzie mieszkam w Świdnicy ale 1go na pewno będę w Legnicy
a ty tez stąd?
XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek
IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery
I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25%
II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 -ale 11 mrozaków
-
nick nieaktualnyCo do pamiętnika to musiałam poprosić moderatora zeby mi usunal ten ciążowy zeby pisac ktos mi mowil ze wystarczy odznaczyć pozytywny test ale to nie zadzialalo...i usunęli i juz moge pisac w tym nie ciążowym...
Co do filmu tez sie wybieram...
Dzis bawilam sie w handel...hmm..i pada na ryj ...jak ktos mi powie ze to lekka praca...jednak wole swoja ale czadem trzeba cos innego zrobic ...i do tego nie wiedziałam ze jestem taka zdolna...
Jak tu wkleić zdjęcie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 23:12
-
Anatolka wrote:Moja mama ma salon z bielizna i jak czasem Ja musze zastapic to tez padam... Ciezka praca....
My mamy sklep z niestandardowym piwem, a wcześniej długo pracowałam w Empiku. Tak, sprzedaz jest ciężkim kawałkiem chleba, i, o ile nie ma sie własnego biznesu, bardzo mało płatnym -
Dzień dobry dziewczyny
Jak humorki rano ? Mój póki co dopisuje, mam nadzieję, że się to utrzyma na dłuuugo
A ja się wczoraj przypadkiem dowiedziałam, że Invicta we Wrocku zapisuje na bezpłatne konsultacje, wysłałam formularz, zobaczymy czy oddzwonią
http://www.invicta.pl/1770/promocja_invicta_wroclaw.html
Ściskam Was mocno laseczki i miłego dnia życzę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 07:44
II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 -ale 11 mrozaków
-
nick nieaktualny
-
hej Dziewczyny! mam pytanie, biorę Clostilbegyt 5-9 dc, dziś już 5 dzień z tym lekiem. Gin zapisała mi duphaston i mam go brać od 11 do 21 dc, czy tez tak macie? Kiedy powinnam zacząć współżycie? dopiero 9-10 dzień? czy kiedy? mój gin powiedział, że mamy się kochać co 2 dzień, bo tak to sperma będzie pozbawiona plemników
kiedy dokładnie powinno być jajeczkowanie przy pobieraniu tego leku? po 10 dniu, czy w czasie brania? robi lam wczoraj wieczorem test owulacyjny to totalnie negatywny
nawet cienia 2 kreski nie ma
proszę o info od doświadczonych koleżanek
))
-
VanityPlates wrote:hej Dziewczyny! mam pytanie, biorę Clostilbegyt 5-9 dc, dziś już 5 dzień z tym lekiem. Gin zapisała mi duphaston i mam go brać od 11 do 21 dc, czy tez tak macie? Kiedy powinnam zacząć współżycie? dopiero 9-10 dzień? czy kiedy? mój gin powiedział, że mamy się kochać co 2 dzień, bo tak to sperma będzie pozbawiona plemników
kiedy dokładnie powinno być jajeczkowanie przy pobieraniu tego leku? po 10 dniu, czy w czasie brania? robi lam wczoraj wieczorem test owulacyjny to totalnie negatywny
nawet cienia 2 kreski nie ma
proszę o info od doświadczonych koleżanek
))
VanityPlates, nie ma reguły kiedy jest owu po clo, może jej nie być wcale, a nie będziesz mieć monitoringu ? Mój lekarz nie daje clo bez monitoringu. A ile zwykle trwają twoje cykle ? Bo dupka sie bierze zwykle od owu, żeby brać od 11dc to byś musiała mieć cykle bardzo krótkie...
Ogólnie clo to nie jest złoty środke na wszystko i nie daje gwarancji owulacji . Tak dobrze nie maNajlepiej byłoby podejrzec na USG kolo 11-12dc co tam urosło i co ztym dalej robić. No a jeśli nie masz możliwośći, to faktycznie, starajcie sie co 2gi dzien to jesli owu bedzie to i szanse bedą
A długo już się staracie ?
PozdrawiamXII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek
-
w sumie to staramy się jakie s 1,5 roku
najpierw bez leczenia, teraz mąż jest leczony. U mnie niby wszystko było ok, sprawdzam temp, owulki mam według testów, hormony były badane, ale niestety ostatnio jak byłam u gina, to stwierdziła że da mi wspomagacze w postaci clo i dupka. Nic nie mówiła o monitoringu...
owu zwykle mam 11-13 dzień cyklu, a faza lutealna ok 15 dni, dlatego cykle średnio 27-30 dni..
-
nick nieaktualnyVanityPlates wrote:w sumie to staramy się jakie s 1,5 roku
najpierw bez leczenia, teraz mąż jest leczony. U mnie niby wszystko było ok, sprawdzam temp, owulki mam według testów, hormony były badane, ale niestety ostatnio jak byłam u gina, to stwierdziła że da mi wspomagacze w postaci clo i dupka. Nic nie mówiła o monitoringu...
owu zwykle mam 11-13 dzień cyklu, a faza lutealna ok 15 dni, dlatego cykle średnio 27-30 dni..
Amberla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLolcia_81 wrote:Dzień dobry dziewczyny
Jak humorki rano ? Mój póki co dopisuje, mam nadzieję, że się to utrzyma na dłuuugo
A ja się wczoraj przypadkiem dowiedziałam, że Invicta we Wrocku zapisuje na bezpłatne konsultacje, wysłałam formularz, zobaczymy czy oddzwonią
http://www.invicta.pl/1770/promocja_invicta_wroclaw.html
Ściskam Was mocno laseczki i miłego dnia życzęLolcia_81 lubi tę wiadomość
-
VanityPlates wrote:w sumie to staramy się jakie s 1,5 roku
Widziałam w innym watku jakie mieliście wyniki nasienia miesiąc temu, 0% prawidlowych ? Powtarzaliście może te badania ? Poprawiło się ?Lekarze dają wam szansę na naturalne poczęcie ?
PowodzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 09:55
-
Lolcia_81 wrote:Andzia w zasadzie mieszkam w Świdnicy ale 1go na pewno będę w Legnicy
a ty tez stąd?
-
nick nieaktualny