X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolcia_81 wrote:
    ale.ale warto chwile znaleźć, fajny film :)
    A ty nie pisałaś ze z dolnego śląska jesteś? Może będziesz w moich okolicach na wszystkich swietych? Może kawka jakas? :D
    Skąd dokładnie jesteś? :-)

<3
    7cf94ccacd07ea1bb77d5a9aa72a6f44.png
    Nawet najczarniejsza noc w twoim życiu ma swój koniec. Musisz tylko doczekać świtu.
  • Lolcia_81 Ekspertka

Wysłany: 19 października 2014, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia w zasadzie mieszkam w Świdnicy ale 1go na pewno będę w Legnicy :) a ty tez stąd? :)

XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek :-(
    IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery :-(
    I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25% :-(
    II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 - :( ale 11 mrozaków :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do pamiętnika to musiałam poprosić moderatora zeby mi usunal ten ciążowy zeby pisac ktos mi mowil ze wystarczy odznaczyć pozytywny test ale to nie zadzialalo...i usunęli i juz moge pisac w tym nie ciążowym...

Co do filmu tez sie wybieram...;)

Dzis bawilam sie w handel...hmm..i pada na ryj ...jak ktos mi powie ze to lekka praca...jednak wole swoja ale czadem trzeba cos innego zrobic ...i do tego nie wiedziałam ze jestem taka zdolna...

Jak tu wkleić zdjęcie!;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 23:12

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na zapodaj.net wsadz zdjecie a pozniej tu link. Ja inaczej nie umiem ;)

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja mama ma salon z bielizna i jak czasem Ja musze zastapic to tez padam... Ciezka praca....

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 06:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    Moja mama ma salon z bielizna i jak czasem Ja musze zastapic to tez padam... Ciezka praca....

My mamy sklep z niestandardowym piwem, a wcześniej długo pracowałam w Empiku. Tak, sprzedaz jest ciężkim kawałkiem chleba, i, o ile nie ma sie własnego biznesu, bardzo mało płatnym :(

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • Lolcia_81 Ekspertka

Wysłany: 20 października 2014, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny :)

Jak humorki rano ? Mój póki co dopisuje, mam nadzieję, że się to utrzyma na dłuuugo :)

A ja się wczoraj przypadkiem dowiedziałam, że Invicta we Wrocku zapisuje na bezpłatne konsultacje, wysłałam formularz, zobaczymy czy oddzwonią :)
    http://www.invicta.pl/1770/promocja_invicta_wroclaw.html

Ściskam Was mocno laseczki i miłego dnia życzę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 07:44

IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery :-(
    II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 - :( ale 11 mrozaków :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam
    ja dzisiaj ost dzień CLo bo dzisiaj juz 8dc w piątek wizyta u gina
    zobaczymy czy coś urosło.
    Szkoda ze mam dlaeko do wrocka bo też bym wypełniła moze bym sie załapała :)
    XmoniaX 3mam kciuki za wyniki bety!!

• VanityPlates Znajoma

Wysłany: 20 października 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Dziewczyny! mam pytanie, biorę Clostilbegyt 5-9 dc, dziś już 5 dzień z tym lekiem. Gin zapisała mi duphaston i mam go brać od 11 do 21 dc, czy tez tak macie? Kiedy powinnam zacząć współżycie? dopiero 9-10 dzień? czy kiedy? mój gin powiedział, że mamy się kochać co 2 dzień, bo tak to sperma będzie pozbawiona plemników :/ kiedy dokładnie powinno być jajeczkowanie przy pobieraniu tego leku? po 10 dniu, czy w czasie brania? robi lam wczoraj wieczorem test owulacyjny to totalnie negatywny :-( nawet cienia 2 kreski nie ma :/ proszę o info od doświadczonych koleżanek :)))

• Lolcia_81 Ekspertka

Wysłany: 20 października 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    VanityPlates wrote:
    hej Dziewczyny! mam pytanie, biorę Clostilbegyt 5-9 dc, dziś już 5 dzień z tym lekiem. Gin zapisała mi duphaston i mam go brać od 11 do 21 dc, czy tez tak macie? Kiedy powinnam zacząć współżycie? dopiero 9-10 dzień? czy kiedy? mój gin powiedział, że mamy się kochać co 2 dzień, bo tak to sperma będzie pozbawiona plemników :/ kiedy dokładnie powinno być jajeczkowanie przy pobieraniu tego leku? po 10 dniu, czy w czasie brania? robi lam wczoraj wieczorem test owulacyjny to totalnie negatywny :-( nawet cienia 2 kreski nie ma :/ proszę o info od doświadczonych koleżanek :)))

VanityPlates, nie ma reguły kiedy jest owu po clo, może jej nie być wcale, a nie będziesz mieć monitoringu ? Mój lekarz nie daje clo bez monitoringu. A ile zwykle trwają twoje cykle ? Bo dupka sie bierze zwykle od owu, żeby brać od 11dc to byś musiała mieć cykle bardzo krótkie...
    Ogólnie clo to nie jest złoty środke na wszystko i nie daje gwarancji owulacji . Tak dobrze nie ma :) Najlepiej byłoby podejrzec na USG kolo 11-12dc co tam urosło i co ztym dalej robić. No a jeśli nie masz możliwośći, to faktycznie, starajcie sie co 2gi dzien to jesli owu bedzie to i szanse bedą :) A długo już się staracie ?
    Pozdrawiam :)

• VanityPlates Znajoma

Wysłany: 20 października 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w sumie to staramy się jakie s 1,5 roku :( najpierw bez leczenia, teraz mąż jest leczony. U mnie niby wszystko było ok, sprawdzam temp, owulki mam według testów, hormony były badane, ale niestety ostatnio jak byłam u gina, to stwierdziła że da mi wspomagacze w postaci clo i dupka. Nic nie mówiła o monitoringu... :-( owu zwykle mam 11-13 dzień cyklu, a faza lutealna ok 15 dni, dlatego cykle średnio 27-30 dni..

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    VanityPlates wrote:
    w sumie to staramy się jakie s 1,5 roku :( najpierw bez leczenia, teraz mąż jest leczony. U mnie niby wszystko było ok, sprawdzam temp, owulki mam według testów, hormony były badane, ale niestety ostatnio jak byłam u gina, to stwierdziła że da mi wspomagacze w postaci clo i dupka. Nic nie mówiła o monitoringu... :-( owu zwykle mam 11-13 dzień cyklu, a faza lutealna ok 15 dni, dlatego cykle średnio 27-30 dni..
    juz odpisalam w innym temacie ze moze byc i owu do 10 dni po clo w zaleznosci jakie masz cykle, na pewno dupek od 11 d.c jest za wczesnie, trzeba po temperaturze np sprawdzic czy jest owu i dopiero po 3 dniach wziac dupka.

Amberla lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie głowa boli z rana, bo jestem przed @.

• VanityPlates Znajoma

Wysłany: 20 października 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki za info, muszę się doedukować w kwestii tych wspomagaczy ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolcia_81 wrote:
    Dzień dobry dziewczyny :)

Jak humorki rano ? Mój póki co dopisuje, mam nadzieję, że się to utrzyma na dłuuugo :)

A ja się wczoraj przypadkiem dowiedziałam, że Invicta we Wrocku zapisuje na bezpłatne konsultacje, wysłałam formularz, zobaczymy czy oddzwonią :)
    http://www.invicta.pl/1770/promocja_invicta_wroclaw.html

Ściskam Was mocno laseczki i miłego dnia życzę :)
    powodzenia :)

Lolcia_81 lubi tę wiadomość

• KathleenPL Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jest ktoras z Warszawy? Gdzie najlepiej zbadać nasienie?

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • Lolcia_81 Ekspertka

Wysłany: 20 października 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    VanityPlates wrote:

Widziałam w innym watku jakie mieliście wyniki nasienia miesiąc temu, 0% prawidlowych ? Powtarzaliście może te badania ? Poprawiło się ? :) Lekarze dają wam szansę na naturalne poczęcie ?

Powodzenia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 09:55

• Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolcia_81 wrote:
    Andzia w zasadzie mieszkam w Świdnicy ale 1go na pewno będę w Legnicy :) a ty tez stąd? :)
    Ja z Małopolski, ale pytam bo moja mama mieszka w Jaworze :)

<3
    7cf94ccacd07ea1bb77d5a9aa72a6f44.png
    Nawet najczarniejsza noc w twoim życiu ma swój koniec. Musisz tylko doczekać świtu.
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AMUS :)

odpowiadam:) nie nie dostawałam prenygylu bo miałam pęcherzyki zawsze duże ok 28 mm i pękały same :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia aa ok to super:))))

‹‹ 576 577 578 579 580 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ