CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHonik wrote:a u mnie dziś coś dziwnego i zaskakującego 22dc a ja okres dostałam. Zawsze miałam 28-30 dni a tutaj takie zaskoczenie. To ciekawe kiedy owu była w 8 dniu? to coś nienormalnego. Nie wiem co się dzieje. Coś mi się pokręciło.
-
Andzia dużo zdrowka dla was
Udanego wieczoru dziewczynyide się z mężem żegnać powoli, jutro jedzie
Andzia1984 lubi tę wiadomość
XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek
IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery
I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25%
II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 -ale 11 mrozaków
-
Znajomy wrzuca fotę testu ciazowego na fejsa i pyta, czy to znaczy, ze będzie po raz trzeci ojcem. No nie wytrzymam!!!
kurcze.. poryczalam sie... Walczę ze swoimi paranojami (tak, dwa dni po owu juz mam objawy ciąży, ot co!), czeka mnie zapewne, po raz kolejny, wielki zawod, a tu takie niespodzianki...
W pracy, w piątek, robiliśmy tez znajomemu niespodzianke z okazji urodzin drugiego dziecka. Skladalismy sie na prezent, oczywiście ja musialam isc go kupić bo nikt inny nie mial czasu. Stalam przy półkach z pieluchami w Rossmanie i sie ledwo powstrzymywalam...
Dobranoc dziewczyny, kolorowych snów chociaz Wam... Dobrze, ze caly weekend w szkole, nie mam czasu na myslenie... -
nick nieaktualny
-
KathleenPL wrote:Uła, żadko w soboty wypuszczają
Ale to świetnie!! Zdrowka!
Obok mieliśmy sale za szyba gdzie maluszki..takie po 3,4 misia w z zapaleniem płuc -
Amus87 wrote:Kathleen serio?! Fotke testu?! Nie moge.... Kochana 3 maj sie jakos wiem, ze to nie latwe:(
Andzia super zr juz w domky,duzo zdrowka!
Lolcia maz dopiero na wszystkich swietych przyjezdza?? -
Amus87 wrote:
Lolcia maz dopiero na wszystkich swietych przyjezdza??
Amus takzapewne w czwartek albo piątek, zależy jak ładunki będą.
dużo o tym rozmawialiśmy w ten weekend i jest chęć z jego strony to zmienić tylko póki co możliwości nie ma...
Tymczasem mam plan myśleć pozytywnie i przepracować troche swoje emocje bo ta strefa u mnie mocno kuleje i przez to lada moment może zacząć kulec mój zwiazek... Wiem ze potrafię, przynajmniej spróbuje sama sobie w głowie poukładać, a jak nie dam rady to chyba odwiedzę psychologa.
Kathleen tuleja mam nie mniejsze paranoje, zapewne nawet w tym cyklu chociaż wiem ze owu może być pewnie kolo środy najwcześniej i
dziś rano przy tak kiepskim nasienia szans nie daje, mimo ze z zelem
to i tak będę schizowac i szukać objawów aż do @
Ehhhhh.
Ściskam was dziewczynki mocno i życzę miłej niedzieli.
XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek
IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery
I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25%
II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 -ale 11 mrozaków
-
Lolcia, ja jakis czas temu mialam mega zalamke, lazilam po domu i ryczalam, nie rozumiejac sama siebie. Sama stwierdzilam, ze musze isc do psychologa. Skierowanie dal mi gin bez mrugniecia okiem jak poprosilam. Nawet sie ucieszyl, ze wpadlam na ten pomysl i doroslam do takiej pomocy
pozniejsie okazalo, ze ryczenie bylo spowodowane tsh na poziomie ponad 6 i jak spadlo do normalnego poziomu to wszystko wrocilo do normy, ale w miedzyczasie juz poszlam do psychologa i spoko, nie zaluje, nawet polecam
pierwsze 2 wizyty przeplakalam opowiadajac o leczeniu, 3 juz byla ok, teraz bede miala 4. Mojemu malzenstwu do zrobilo dobrze. Mnie z reszta tez, bo przestalam sie obwiniac...
-
Anatolka wrote:Lolcia, ja jakis czas temu mialam mega zalamke, lazilam po domu i ryczalam, nie rozumiejac sama siebie. Sama stwierdzilam, ze musze isc do psychologa. Skierowanie dal mi gin bez mrugniecia okiem jak poprosilam. Nawet sie ucieszyl, ze wpadlam na ten pomysl i doroslam do takiej pomocy
pozniejsie okazalo, ze ryczenie bylo spowodowane tsh na poziomie ponad 6 i jak spadlo do normalnego poziomu to wszystko wrocilo do normy, ale w miedzyczasie juz poszlam do psychologa i spoko, nie zaluje, nawet polecam
pierwsze 2 wizyty przeplakalam opowiadajac o leczeniu, 3 juz byla ok, teraz bede miala 4. Mojemu malzenstwu do zrobilo dobrze. Mnie z reszta tez, bo przestalam sie obwiniac...
Dobrze, ze u Ciebie lepiej :-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 09:41
-
Kathleen, współczuję! Ja nie rozumiem takiego ekshibicjonizmu, usg, testy ciążowe tak wrzucane bezmyślnie w świat, żeby lajka mieć
Ja dzisiaj idę na grilla do znajomych, mam nadzieję, że nie będzie akcji w stylu "w sumie nie planowaliśmy, ale jesteśmy w ciąży!" - tzn. staram się cieszyć czyimś szczęściem, ale już i tak wystarczy mi to, że będzie znajoma z 8-miesięcznym brzuchem, której tak normalnie po ludzku zazdroszczę. Nawet jak opowiada, że musi co chwilę latać siku
Lolcia, bije dzisiaj od Ciebie pozytywną energiąNie daj się, daj odpocząć głowie, a jak coś się będzie działo, to będziemy Cię podtrzymywać na duchu
Anatolka, jak po skierowaniu, to jest na NFZ? Długo trzeba czekać? Nie to, żebym już się przymierzała, ale jak po 6 cyklach z Clo nic nie wyjdzie, to coś się obawiam, że dużo z mojej równowagi wewnętrznej nie zostanie…
Amus, Andzia - pozdrawiam niedzielniea gdzie nam sie Tulipanna zgubiła?
Andzia1984 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja zwariuje.dzis moj 29dc na 27.jesli przeciagnie sie śpuznienie malpy do wtorku,to laparo przeniosa na nastepny miesiac...nieee.kur...caly czas pod gorke!!!!!
-
Ze skierowaniem od lekarza czyli na nfz czyli bezplatnie
Wizyta trwa 45minut u tego psychologa, ktorego znalazlam. W klinice tez mamy psychologa, ale oczywiscie platnie, wiec nie chodze tam, bo i tak wystarczajaco duzo kasy im zostawiamy.... Ja poszukalam poradni psychologicznej na kolejki.nfz.gov.pl i popatrzylam gdzie mam w miare blisko i gdzie dlugo sie nie czeka. Nie mialam tak, ze u nas sie cos psulo, ale czulam, ze moje humory mecza mnie i mojego meza tez... Znosil to dzielnie, ale nie chcialam doczekac momentu, ze przestanie....
-
nick nieaktualnyDziewczyny bo trzeba dac troche na wstrzymanie, inaczej chlop tez zacznie sobie szukac na boku babki ktora nie marudzi. Ja tez przezywam, ale dołujac sie tylko pogarszamy sprawę. U mnie w pracy juz trzy dziewczyny sa w ciazy po 2 miesiach staran i to tez wkurzajace, ale to co zastrzelic sie mam ze sie nie udaje.
-
nick nieaktualnykurcze gdzie XmoniaX miala powtórke bety robić w sb o ile dobrze pamiętam i się nie odzywa:(
co do płaczu u mnie z kolei gin gada ze jak jest bardzo niski prgesteron to tez tak działa. Wbrew pozorom hormony bardzo na nas oddziałują
pabelka kurcze;/ a ciązy na bank brak???
Lolcia ważne że chęci są, możliwosći się znajdą -
nick nieaktualnyMysle, ze to nie tyle hormony co w ogole zyjemy w stresie. Ciagle slychac wyluzuj sie dasz rade, a ja np stykam sie babkami ktore sa mocno chore itd i zachodza, wiec gdzie tu logika? Dlatego placz,jakies zmienne nastroje sa normalne. Tyle, ze trzeba sie starac zachowac rownowage...
Ja czekam na @,oczywiscie tempka niska cały czas, ale mysle, ze tez od stresu i pomimo tego ze juz kilka dni temu odstawilam dupka to @ brak, wlasnie od stresu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 10:14
-
Amus niestety na 100% brak.
W 27dc test - ,poza tym progesteron 14,2.lipa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 10:17