CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga11 wrote:Hej dziewczyny...wiecie może czy jak brałam clo a teraz duphaston. To czy mogę brać REVALID takie kapsułki na włosy.Gin nie odpisuje i nie wiem czy stosować włosy mi lecą!!!
A badalas tsh? Mnie ostatnio wypadaly bardzo jak tsh poszybowalo ponad norme. Wtedy suplement nie pomoze... -
Cześć, to już mój 3 dzień z Clo. Jedyne co czuję to co jakiś czas napady gorąca. Jajników w ogóle nie czuję.. We wtorek gin, zobaczymy czy coś zobaczy
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
nick nieaktualny
-
tulipanna wrote:Ja tez dzis 3 dzien z clo i wyraznie czuje prawy jajnik tym razem.Ostatnio czulam bardziej lewy i w lewtm byly dwa prcherzyki.w sumie czulam oba ale jeden bardziej tak jak teraz
Te odczucia to chyba osobnicza sprawa.
Mnie zaczal bolec prawy jajnik ale dopiero kolo owu. Wcześniej tylko widzialam podwójnie jeden dzien, w sensie, ze nie moglam zlapac ostrości w oczach i mnie strasznie nosili, bez kija nie podchodzić. Ale to jeden dzien taki mialam, w drugim dniu brania.
Jajko bylo jedno i sie zastanawiam teraz czy brać wieksza dawke w nastepnym cyklu czy nie... -
oj, już nie mogę się doczekać wtorku i wizyty, mam nadzieję, że wrócę na skrzydłach radości, a nie w czarnej rozpaczy.
Bo bankowo jak nic nie będzie to chyba przeryczę cały tydzień"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
KathleenPL wrote:Mnie zaczal bolec prawy jajnik ale dopiero kolo owu. Wcześniej tylko widzialam podwójnie jeden dzien, w sensie, ze nie moglam zlapac ostrości w oczach i mnie strasznie nosili, bez kija nie podchodzić. Ale to jeden dzien taki mialam, w drugim dniu brania.
Jajko bylo jedno i sie zastanawiam teraz czy brać wieksza dawke w nastepnym cyklu czy nie... -
Co za dzien. Obudzilam sie z bólem gardła, tempka 36,4, co jest raczej dziwne, wiec moze to ten skok. Pojechalam do szkoly, nie poszlam na pierwsze zajecia i mnie pokaralo. Spotkalam swojego bylego dyrektora, od razu obudzily sie wspomnienia związane z mobbingiem, poniżaniem etc. Siedze teraz cala roztrzęsiona. Niby to bylo dobre 4 lata temu, ale wciąż żyje i ciezko zapomniec.
-
Hej. Ja ostatnio miałam pęcherzyk w 13 dc 15 mm i endo 3. Owulację mam 16 dc. Zawsze moje pęcherzyki byly badane w 11-12 dniu cyklu i wynosiły 16-18 mm a endo 7-8 mm. Zastanawiam się czemu tym razem nie ma tak jak zawsze. Czy któraś z Was miała podobnie i dostała clo w następnym cyklu?M&M
-
nick nieaktualny
-
Martoszka, współczuję problemów z tarczycą. Z Clo zawsze lekarz powinien decydować, zapytaj się swojego.
Kathleen, współczuję...
Ja wprawdzie nigdy na mobbing nie trafiłam, ale mam wrażenie że w pracy ostatnio presja coraz większa, ludzie zostają dłużej niż kiedyś i w ogóle mi się coraz mniej chceNo, ale teraz jest weekend, będę się tym martwić w poniedziałek. Teraz i tak siedzę i nadrabiam zaległości z pracy, ale pogoda taka piękna, że za godzinę to olewam i wychodzę na dwór.
A, tak w temacie włosy/skóra - ja u siebie zauważyłam, że po łykaniu wiesiołka mniej mi się przesusza skóra na łydkach... -
nick nieaktualny