X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • Aga11 Przyjaciółka

Wysłany: 17 października 2014, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam ulotkę i nie ma takiej wzmianki, tylko że trzeba konsultować się z lekarzem jeśli się coś przyjmuje
    łączy się tylko jeden składnik, jakaś krzemionka

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 23:29

• ale.ale Autorytet

Wysłany: 17 października 2014, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co, jak Cię to niepokoi, to ja bym zaczekała i się zapytała w przyszłym tygodniu lekarza - na efekty na włosach i tak trzeba czekać kilka tygodni, to te trzy dni nie powinny robić różnicy...

m3sx3e3kqurga36a.png
  • Aga11 Przyjaciółka

Wysłany: 17 października 2014, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale.ale wrote:
    Wiesz co, jak Cię to niepokoi, to ja bym zaczekała i się zapytała w przyszłym tygodniu lekarza - na efekty na włosach i tak trzeba czekać kilka tygodni, to te trzy dni nie powinny robić różnicy...
    może masz i rację

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 06:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga11 wrote:
    Hej dziewczyny...wiecie może czy jak brałam clo a teraz duphaston. To czy mogę brać REVALID takie kapsułki na włosy.Gin nie odpisuje i nie wiem czy stosować włosy mi lecą!!!

A badalas tsh? Mnie ostatnio wypadaly bardzo jak tsh poszybowalo ponad norme. Wtedy suplement nie pomoze...

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie lecialy bo za malo wit.D mialam i za wysoki kortyzol (hormon stresu).Biore Merz Special- bez problemu gin nic nie mowil.i dopiero teraz widzie efekty, po jakis 4 tyg

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    A badalas tsh? Mnie ostatnio wypadaly bardzo jak tsh poszybowalo ponad norme. Wtedy suplement nie pomoze...
    Mi leca ze względu na za duży poziom testosteronu. Zrob hormony najpierw IMO

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • Yousee Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, to już mój 3 dzień z Clo. Jedyne co czuję to co jakiś czas napady gorąca. Jajników w ogóle nie czuję.. We wtorek gin, zobaczymy czy coś zobaczy ;)

"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
    a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
    Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
    Księga Hioba
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yousee ja tez nigdy nie czulam zadnych rewelacji w jajnikach, o ktorych pisaly dziewczyny, a mimo to zawsze bylo jajeczko :-)

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez dzis 3 dzien z clo i wyraznie czuje prawy jajnik tym razem.Ostatnio czulam bardziej lewy i w lewtm byly dwa prcherzyki.w sumie czulam oba ale jeden bardziej tak jak teraz
    Te odczucia to chyba osobnicza sprawa.

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:
    Ja tez dzis 3 dzien z clo i wyraznie czuje prawy jajnik tym razem.Ostatnio czulam bardziej lewy i w lewtm byly dwa prcherzyki.w sumie czulam oba ale jeden bardziej tak jak teraz
    Te odczucia to chyba osobnicza sprawa.

Mnie zaczal bolec prawy jajnik ale dopiero kolo owu. Wcześniej tylko widzialam podwójnie jeden dzien, w sensie, ze nie moglam zlapac ostrości w oczach i mnie strasznie nosili, bez kija nie podchodzić. Ale to jeden dzien taki mialam, w drugim dniu brania.
    Jajko bylo jedno i sie zastanawiam teraz czy brać wieksza dawke w nastepnym cyklu czy nie...

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • Yousee Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj, już nie mogę się doczekać wtorku i wizyty, mam nadzieję, że wrócę na skrzydłach radości, a nie w czarnej rozpaczy.
    Bo bankowo jak nic nie będzie to chyba przeryczę cały tydzień :(

"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
    a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
    Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
    Księga Hioba
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL wrote:
    Mnie zaczal bolec prawy jajnik ale dopiero kolo owu. Wcześniej tylko widzialam podwójnie jeden dzien, w sensie, ze nie moglam zlapac ostrości w oczach i mnie strasznie nosili, bez kija nie podchodzić. Ale to jeden dzien taki mialam, w drugim dniu brania.
    Jajko bylo jedno i sie zastanawiam teraz czy brać wieksza dawke w nastepnym cyklu czy nie...
    A to zalezy ule bierzesz i jak na Ciebue dziala.Ja biore pół tabletki i dziala znakomicie (odpukac).Ale przed braniem clo tez mialam pecherzyki po jednym ale zawsze wiec chyba chodzi tylko o zwiekszenie szabsy u mnie.

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobie badanie progesteronu, pójdę do giną i zobaczymy co powie...

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co za dzien. Obudzilam sie z bólem gardła, tempka 36,4, co jest raczej dziwne, wiec moze to ten skok. Pojechalam do szkoly, nie poszlam na pierwsze zajecia i mnie pokaralo. Spotkalam swojego bylego dyrektora, od razu obudzily sie wspomnienia związane z mobbingiem, poniżaniem etc. Siedze teraz cala roztrzęsiona. Niby to bylo dobre 4 lata temu, ale wciąż żyje i ciezko zapomniec.

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • Martoszka Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Ja ostatnio miałam pęcherzyk w 13 dc 15 mm i endo 3. Owulację mam 16 dc. Zawsze moje pęcherzyki byly badane w 11-12 dniu cyklu i wynosiły 16-18 mm a endo 7-8 mm. Zastanawiam się czemu tym razem nie ma tak jak zawsze. Czy któraś z Was miała podobnie i dostała clo w następnym cyklu?

M&M
  • Martoszka Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie musicie już odpisywać. Przeczytałam, ze przy chorobach tarczycy nie można tego brać. Jestem załamana.....

M&M
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na wlosy sa bardzo dobre ampulki np z czarnej rzepy z joanny. Wcierasz w glowe.

• ale.ale Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martoszka, współczuję problemów z tarczycą. Z Clo zawsze lekarz powinien decydować, zapytaj się swojego.

Kathleen, współczuję...
    Ja wprawdzie nigdy na mobbing nie trafiłam, ale mam wrażenie że w pracy ostatnio presja coraz większa, ludzie zostają dłużej niż kiedyś i w ogóle mi się coraz mniej chce :/ No, ale teraz jest weekend, będę się tym martwić w poniedziałek. Teraz i tak siedzę i nadrabiam zaległości z pracy, ale pogoda taka piękna, że za godzinę to olewam i wychodzę na dwór.

A, tak w temacie włosy/skóra - ja u siebie zauważyłam, że po łykaniu wiesiołka mniej mi się przesusza skóra na łydkach...

m3sx3e3kqurga36a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moje TSh po CLo wariuje dlatego zwuększyłam sobie dawke przed zapodaniem CLo zobaczymy

• Honik Koleżanka

Wysłany: 18 października 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie dziś coś dziwnego i zaskakującego 22dc a ja okres dostałam. Zawsze miałam 28-30 dni a tutaj takie zaskoczenie. To ciekawe kiedy owu była w 8 dniu? to coś nienormalnego. Nie wiem co się dzieje. Coś mi się pokręciło.

‹‹ 572 573 574 575 576 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ