CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmus87 wrote:bo wiecie o co chodzi jak ja mam mase pęcherzyków na jajnikach no i jak mi poda pregnyl to sie martwię czy ich więcej nie pęknie no niby wiem ze one przecież nie są dojrzałe ale jakoś mnie to martwi.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmus87 wrote:ale nawet te moje co mają po 6mm i jest ich masa mogą pęknąć? i coś z nich sie może "wykluć"??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 09:17
-
Amus87 wrote:ale nawet te moje co mają po 6mm i jest ich masa mogą pęknąć? i coś z nich sie może "wykluć"??
-
nick nieaktualny
-
Amus87 wrote:bo wiecie o co chodzi jak ja mam mase pęcherzyków na jajnikach no i jak mi poda pregnyl to sie martwię czy ich więcej nie pęknie no niby wiem ze one przecież nie są dojrzałe ale jakoś mnie to martwi.
6 nie peknie. Nie peknie raczej mniejszy niz 18, wiec spokojnie. Na pewno sobie nie zaszkodzisz. W klinice od razu daja 2 pregnyle i nikt sie nie pyta czy po jednym pekajabez obaw. Wzielam ze 30 pregnyli w zyciu i wsjo ok
Amus87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmus87 wrote:oki dzięki dziewczyny:D
wczoraj uznałam że sama dieta nic nie da
od dzisiaj ćwicze
wł sobie chodakowską turbo spalanie po 20 min mialam juz zawroty głowy wiec przerwałam
kiedyś dojde do 45 min a co! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmus znam to
powoli powoli do celu. Wiem, że wiele dziewczyn kończy wcześniej bo nie daje rady, ale z czasem dochodzą do całości. Ja proponuję na początek coś lżejszego z jej ćwiczeń. Ja po długiej przerwie nawet w tych lżejszych mam zakwasy, że ho ho
dzisiaj sobie odpuszczam, chyba że wieczór będe miała siłę to po pracy poćwiczę.
Początkowo nikt nie wykonuje dokładnie i w całości. Ona ma super kondycje, a początkujące jednak muszą powoli się ze wszystkim oswajać. Ale trening czyni mistrzem :* Trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 12:09
-
Probowalam Chodakowska, ale jakoś ona mnie nie przekonuje. Ja mam swoja ulubiona Cindy Crawford.
Ale generalnie ciezko jest mi sie w domu zmobilizować. Za to zaczelam teraz chodzic po schodach w metrze, nie podjezdzan jednego przystanku i generalnie staram sie znajdywać więcej okazji do ruchu ot tak, w codziennych czynnościach. -
nick nieaktualnyAmus87 wrote:oki dzięki dziewczyny:D
wczoraj uznałam że sama dieta nic nie da
od dzisiaj ćwicze
wł sobie chodakowską turbo spalanie po 20 min mialam juz zawroty głowy wiec przerwałam
kiedyś dojde do 45 min a co!
Ja polecam Tablica motywacji i ćwiczenia z mel B.