X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nue doradzicie??:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aszka dzieki:) ale chodzi o to,ze gin powiedzialnzr mam sptobowac z 1 ampulka a ja sie zastanawiam czy nie dac 2 od razu dla pewnosci i czy xos ryzykuje....

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ryzykujesz wieksza pewnosc, ze peknie.

tulipanna lubi tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka czyli nie zaszkodze sobie tym??? Nir lubie podejmowac sama decyzji za plecami dr no ale czasami trzeba :/

• Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:
    Ale jedno to i tak chyba mniejsza dawka niz dwa pregnyle.Czemu nie pregnyl?
    Nie wiem...przy córce miałam pregnyl i tez była loteria :-(

<3
    7cf94ccacd07ea1bb77d5a9aa72a6f44.png
    Nawet najczarniejsza noc w twoim życiu ma swój koniec. Musisz tylko doczekać świtu.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo wiecie o co chodzi jak ja mam mase pęcherzyków na jajnikach no i jak mi poda pregnyl to sie martwię czy ich więcej nie pęknie no niby wiem ze one przecież nie są dojrzałe ale jakoś mnie to martwi.

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    bo wiecie o co chodzi jak ja mam mase pęcherzyków na jajnikach no i jak mi poda pregnyl to sie martwię czy ich więcej nie pęknie no niby wiem ze one przecież nie są dojrzałe ale jakoś mnie to martwi.
    owszem istnieje taka mozliwosc ze moze peknac wiecej, ale ja bym brała jednak dwie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale nawet te moje co mają po 6mm i jest ich masa mogą pęknąć? i coś z nich sie może "wykluć"??

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    ale nawet te moje co mają po 6mm i jest ich masa mogą pęknąć? i coś z nich sie może "wykluć"??
    6 to moze peknac ale sie nie wykluje bo to nie jest dojrzały pecherzyk. Mi ostatnio ten lekarz powiedzial, ze zeby w ogole cos sie wykluło to musi byc i odpowiedniej wielkosci pecherzyk i poziom hormonow odpowiedni. Bo jak robia inseminacje to wlasnie badaja usg wielkosc pecherzyka i poziom hormonow we krwi czy jest dojrzały.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 09:17

• Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    Ja też mam pełno takich pęcherzyków...nawet jesli pękną to cialko zolte nie będzie dojrzałe

<3
    7cf94ccacd07ea1bb77d5a9aa72a6f44.png
    Nawet najczarniejsza noc w twoim życiu ma swój koniec. Musisz tylko doczekać świtu.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki dziewczyny
    jutro ide po recepte powiem by wypisał mi 2 ampułki czy skorzystam obadamy jeszcze mam czasu troszke

• KathleenPL Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak w ogóle po weekendzie dziewczynki?

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kciukam za was dziewczynki :)
    niech wasze pęcherzyki zdrowo rosną i pięknie pękają <3 oraz owoce tego efektu dają :D

Amus87 lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:

6 nie peknie. Nie peknie raczej mniejszy niz 18, wiec spokojnie. Na pewno sobie nie zaszkodzisz. W klinice od razu daja 2 pregnyle i nikt sie nie pyta czy po jednym pekaja :) bez obaw. Wzielam ze 30 pregnyli w zyciu i wsjo ok :)

Amus87 lubi tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oki dzięki dziewczyny:D

wczoraj uznałam że sama dieta nic nie da
    od dzisiaj ćwicze
    wł sobie chodakowską turbo spalanie po 20 min mialam juz zawroty głowy wiec przerwałam
    kiedyś dojde do 45 min a co!:P

pirelka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:

od dzisiaj ćwicze
    wł sobie chodakowską turbo spalanie po 20 min mialam juz zawroty głowy wiec przerwałam
    kurcze ja bym 10 minut nie przeszła :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie no też nie robiłam dokladnie jak ona bo czasami oddychac nie umialam hehe ale bede ćwiczyć dobrze sie potem czuje:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus znam to :D powoli powoli do celu. Wiem, że wiele dziewczyn kończy wcześniej bo nie daje rady, ale z czasem dochodzą do całości. Ja proponuję na początek coś lżejszego z jej ćwiczeń. Ja po długiej przerwie nawet w tych lżejszych mam zakwasy, że ho ho ;) dzisiaj sobie odpuszczam, chyba że wieczór będe miała siłę to po pracy poćwiczę.
    Początkowo nikt nie wykonuje dokładnie i w całości. Ona ma super kondycje, a początkujące jednak muszą powoli się ze wszystkim oswajać. Ale trening czyni mistrzem :* Trzymam kciuki <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 12:09

• KathleenPL Autorytet

Wysłany: 3 listopada 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Probowalam Chodakowska, ale jakoś ona mnie nie przekonuje. Ja mam swoja ulubiona Cindy Crawford.
    Ale generalnie ciezko jest mi sie w domu zmobilizować. Za to zaczelam teraz chodzic po schodach w metrze, nie podjezdzan jednego przystanku i generalnie staram sie znajdywać więcej okazji do ruchu ot tak, w codziennych czynnościach.

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 listopada 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:

od dzisiaj ćwicze

Ja polecam Tablica motywacji i ćwiczenia z mel B. :)

‹‹ 624 625 626 627 628 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ