CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Amus87 wrote:Obadam i mel b i cindy a macie jakies konkretne cwiczenia?? Np link na youtubie?? Ale takie dla bardzo bardzo baaaardzo poczatkujacych =p
Podlinkuje Ci Cindy jak będę w domu. To są ćwiczenia dla kobiet po ciąży, podzielone na 3 bloki. Jeden jest super lightowy, drugi taki w miarę ok, a trzeci to juz hardcore. Ale są naprawdę fajne, robione tak, ze spokojnie za Cindy nadążasz. No i muzyka jest super, polecam. Kiedyś, przed pierwsza ciaza je cwiczylam codziennie, potem po ciąży, i teraz tez sie staram co jakiś czas. -
nick nieaktualnyAmus87 wrote:Obadam i mel b i cindy a macie jakies konkretne cwiczenia?? Np link na youtubie?? Ale takie dla bardzo bardzo baaaardzo poczatkujacych =p
http://www.bycidealna.pl/2013/07/wyzwanie-30-dni-z-mel-b-tiffany.html
polecamWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 13:43
-
KathleenPL wrote:Podlinkuje Ci Cindy jak będę w domu. To są ćwiczenia dla kobiet po ciąży, podzielone na 3 bloki. Jeden jest super lightowy, drugi taki w miarę ok, a trzeci to juz hardcore. Ale są naprawdę fajne, robione tak, ze spokojnie za Cindy nadążasz. No i muzyka jest super, polecam. Kiedyś, przed pierwsza ciaza je cwiczylam codziennie, potem po ciąży, i teraz tez sie staram co jakiś czas.
muszę się zabrać za siebie...pasuje min 5kg zrzucić..żeby 7 na przodzie było..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 13:44
-
Cześć dziewczyny
Jestem nowa więc opiszę swoją historię.
Od stycznia tego roku zaczęliśmy przytulać się bez zabezpieczeń.
W lipcu miałam ciążę biochemiczną. Trafiłam do lekarza, który z uwagi na moje PCOS postanowił wprowadzić do mojego cyklu clo.
Pierwszy cykl na clo prawdopodobnie bez owulacji.
Zwiększona dawka do 1,5 tabletki + inofolic+ gluckophage.
27.11.14 r. lekarz na monitoringu potwierdził owulację, która była prawdopodobnie 25-26 listopada( specjalnie na ten czas wyjechaliśmy w góry, aby pozbyć się stresu).
Do piątku mam brać luteinę, lekarz zalecił zrobienie testu dopiero w sobotę, jesli do tego czasu @ nie przyjdzie.
Na ten moment moje odczucia: ból piersi przy dotykaniu, kłucie jajników( oby dwóch, ale Prawy w którym była owulacja mocniej i częściej) oraz śluz. Od wczoraj wieczorem lekkie zawroty głowy mam.
Nie chcę sobie wkręcać wiem że to jeszcze bardzo wcześnie, ale same wiecie jak to jest. Za każdym razem jak mnie zakłuje to boje się, że przyjdzie @.
Yhh zastanawiam się nad zrobienie testu jutro rano, bo już chyba dłużej nie wytrzymam.
Ogólnie nie uda mi się raczej nadrobić forum od początku, ale mam nadzieję, że nie będziecie złe jak będę pytała o sprawy, które już były na forum napisane.
-
Aneta...strasznie w przyszłość wybiegasz
listopad sie dopiero zaczął.
jesli chodzi o październik to na test jeszcze za wcześnie.
KathleenPL, tulipanna lubią tę wiadomość
-
Aneta210 wrote:Cześć dziewczyny
Jestem nowa więc opiszę swoją historię.
Od stycznia tego roku zaczęliśmy przytulać się bez zabezpieczeń.
W lipcu miałam ciążę biochemiczną. Trafiłam do lekarza, który z uwagi na moje PCOS postanowił wprowadzić do mojego cyklu clo.
Pierwszy cykl na clo prawdopodobnie bez owulacji.
Zwiększona dawka do 1,5 tabletki + inofolic+ gluckophage.
27.11.14 r. lekarz na monitoringu potwierdził owulację, która była prawdopodobnie 25-26 listopada( specjalnie na ten czas wyjechaliśmy w góry, aby pozbyć się stresu).
Do piątku mam brać luteinę, lekarz zalecił zrobienie testu dopiero w sobotę, jesli do tego czasu @ nie przyjdzie.
Na ten moment moje odczucia: ból piersi przy dotykaniu, kłucie jajników( oby dwóch, ale Prawy w którym była owulacja mocniej i częściej) oraz śluz. Od wczoraj wieczorem lekkie zawroty głowy mam.
Nie chcę sobie wkręcać wiem że to jeszcze bardzo wcześnie, ale same wiecie jak to jest. Za każdym razem jak mnie zakłuje to boje się, że przyjdzie @.
Yhh zastanawiam się nad zrobienie testu jutro rano, bo już chyba dłużej nie wytrzymam.
Ogólnie nie uda mi się raczej nadrobić forum od początku, ale mam nadzieję, że nie będziecie złe jak będę pytała o sprawy, które już były na forum napisane.
Widzę z wlasnego doświadczenia, ze dziewczyny są bardzo cierpliwe o wyrozumiale wiec sie nie ma czego obawiać -
nick nieaktualnyCigaretta wrote:http://www.bycidealna.pl/2013/07/wyzwanie-30-dni-z-mel-b-tiffany.html
polecami wydają sie te cwiczenia jakieś takie bardziej ludzkie ja np u chodakowskiej nie umiem zrobić jak to się nazywa? PLANK? a ona dużo z tego korzysta;/
ja tam mam czas bo w domu ejstem także to 45 min to spokojnie o ile tyle sił będe miala wieczorami jak małż śpi i dziecię śpi zwykle 3 odcinki grimma oglądam to bede najpierw ćwiczyć potem 2 odcinki :p -
nick nieaktualnyAneta witaj!
test najlepiej beta 11-12 dpo
test z moczu najlepiej 14 dni po owulacji
no ale i tak żadna z nas tutaj tyle nie wytrzymuje :p
jak masz np test 10 tke to i 11 czy 12 dpo można zrobićWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 15:09
-
Witaj Aneta
Bardziej doświadczone dziewczyny z clo proszę o info,czy to normalne ze od soboty z małymi przerwami bardzo boli mnie brzuch jakby mi ktoś wyrywal jajniki?
Dzis jest mój 16 dc, mam dużo przezroczysto-ciągnącego ślyzu.
Czy to możliwe objawy owulacji?
dorbie lubi tę wiadomość
Marzenia to realne cele z odroczonym terminem realizacji...
-
Coś czuje, że jak zwykle zaopatrzę się w testy i będę robić co 2 dni
Też miałam ochotę zacząć ćwiczyć, ale boję się teraz. Z uwagi na ta ciążę biochemiczną, boje się, że mogłaby się powtórzyć przez ćwiczenia. Co o tym sądzicie? Może mam już paranoje...
-
Sowaa wrote:Witaj Aneta
Bardziej doświadczone dziewczyny z clo proszę o info,czy to normalne ze od soboty z małymi przerwami bardzo boli mnie brzuch jakby mi ktoś wyrywal jajniki?
Dzis jest mój 16 dc, mam dużo przezroczysto-ciągnącego ślyzu.
Czy to możliwe objawy owulacji?
Zdecydowanie tak. Pęcherzyk pewnie się rozpada.tulipanna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmus87 wrote:super!!! poprzeglądałam filmiki i będe ćwiczyć
i wydają sie te cwiczenia jakieś takie bardziej ludzkie ja np u chodakowskiej nie umiem zrobić jak to się nazywa? PLANK? a ona dużo z tego korzysta;/
ja tam mam czas bo w domu ejstem także to 45 min to spokojnie o ile tyle sił będe miala wieczorami jak małż śpi i dziecię śpi zwykle 3 odcinki grimma oglądam to bede najpierw ćwiczyć potem 2 odcinki :p
Amus ja omijałam boczki z Tiffany bo nie miałam już sił, a i tak było widać efekty, bez jakiejś mega dietytakże życzę powodzenia i wytrwałości