CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny..ale sie zle poczułam..wróciłam od rodzicow, poserduszkowalismy stesknieni, pojechalismy na cmentarz i do mcdonald i jak wrocilismy to znow
.Skonczylismy a ja do lazienki i jak mi sie niedobrze zrobilo :/Skonczylo sie nad kibelkiem..i jak mnie brzuch boli w okolicach prawego jajnoka...
-
nick nieaktualny
-
Amus87 wrote:i jak tam???????
ja w tym cyklu sobie na dużó pozwalam
a to piwko
a to coś tam
w sensie że wiem że nie będzie owulki:Pa P dzis w nocy jedzie
endometrium wzrosło do 11mm ...wiec po ptakach
-
Amus87 wrote:Tulipanna za duzo sexu:p a tak serio pewnie cos z mc ci zaszkodzilo oby szybko przeszlo
ale Amus my gdzies o 20 wrocilismy wiec reakcja moment-zezarlam 2 czisburgery i frytki..bardziej mnie nuepokoi ze z prawej strony jajnika mnie rozbolalo tylko jakbymega gleboko w....no tam, jakby kros obcegami mnie szczypal..
-
Andzia1984 wrote:Dwa pęcherzyki 21 i 24mm dalej nie pęknięte
a P dzis w nocy jedzie
endometrium wzrosło do 11mm ...wiec po ptakach
-
Tulipanna, mnie też pobolewa czasem w prawym jajniku. Mam nadzieję, że to pozytywny objaw, a nie torbielka..."I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Amus87 wrote:i jak tam???????
ja w tym cyklu sobie na dużó pozwalam
a to piwko
a to coś tam
w sensie że wiem że nie będzie owulki:P -
tulipanna wrote:Dziewczyny..ale sie zle poczułam..wróciłam od rodzicow, poserduszkowalismy stesknieni, pojechalismy na cmentarz i do mcdonald i jak wrocilismy to znow
.Skonczylismy a ja do lazienki i jak mi sie niedobrze zrobilo :/Skonczylo sie nad kibelkiem..i jak mnie brzuch boli w okolicach prawego jajnoka...
Andzia1984 lubi tę wiadomość
-
tulipanna wrote:Anka, ja nie czaje czemu skoro gin wie ze Twoj wyjezdza to ostatbio nie dal Ci pregnylu?bylaby pewnosc ze pekna i szansa na dzidziusia..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurka
ale moze pekbie lada miment plemniczki spokojnie 72 h poczekaja!
Jutro albo we wtorek ide do dr pierwszego kontaktu (znajomy) przepisac pregnyl bo gin baran mi to na 100% wypisal plus na jednej recepcie z clo a chce go pozniej kupic dziewczyny mam pytanie dac sobie wypisac 2 ampulki?? Bo wiem ze mi wypisze ale nie wiem co robic,bedzie wieksza szansa ze peknie... -
2 ovi raczej sie nie daje. Z reszta finansowo to duzo wychodzi. Podwojny pregnyl mozna dac i jest praktycznie pewne, ze pekna. Mnie ostatnio nie pekl, mimo 2 pregnyli, bo dalismy zastrzyk zbyt zalemu. Ciut mu brakowalo do 18mm. Zdecydowalismy, ze damy, bo bez na 100% nie peknie u mnie, a pozniej gin mial urlop i nie bylo jak.
-
scarllet wrote:Andzia mi tez kiedys nie pekl po ovitrelle. Nie wiem od czego to zalezy
-
Amus87 wrote:Kurka
Jutro albo we wtorek ide do dr pierwszego kontaktu (znajomy) przepisac pregnyl bo gin baran mi to na 100% wypisal plus na jednej recepcie z clo a chce go pozniej kupic dziewczyny mam pytanie dac sobie wypisac 2 ampulki?? Bo wiem ze mi wypisze ale nie wiem co robic,bedzie wieksza szansa ze peknie...o 23 zaliczone tak czy tak
-
nick nieaktualnyAmus87 wrote:Kurka
Jutro albo we wtorek ide do dr pierwszego kontaktu (znajomy) przepisac pregnyl bo gin baran mi to na 100% wypisal plus na jednej recepcie z clo a chce go pozniej kupic dziewczyny mam pytanie dac sobie wypisac 2 ampulki?? Bo wiem ze mi wypisze ale nie wiem co robic,bedzie wieksza szansa ze peknie...