X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka a cóż sie mu podziało?? kurcze zdrówka!!!!!

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Triszka, na ból brzucha magnez i buscopan lub no-spa. Poronienie to nie troche krwi... Dziewczyny, ktore opisywaly pisaly, ze to (z gory przepraszam) leciala krew jak z kranu... Widocznie potrzebujesz progestronu. Jak masz to bierz 200mg na noc i 200 rano, jak nie to szoruj na izbe, niech wypisza recepte.

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    Anatolka a cóż sie mu podziało?? kurcze zdrówka!!!!!

Ma za swoje. Jak sie na sniadanie je orzeszki ziemne i popija cola to tak bywa...

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Triszkaaa Koleżanka

Wysłany: 31 grudnia 2014, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wlasnie chyba tak zrobie.. przeciez beta wyraznie pokazala ze cos tam sie dzieje, nie jest to chyba wynik ktory moglby byc w dniu okresu..

czekam,czekam
  • Triszkaaa Koleżanka

Wysłany: 31 grudnia 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze ale szok.. dzis takie wiesci i krwawienie,fakt jest to termin mojego krwawienia ale sprzed 2 i 3 miesiacy w zeszlym akurat opoznil mi sie o 6 dni i dostalam 5 grudnia.

czekam,czekam
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nosek do gory :) beta jest ciazowa, bez dwoch zdan, dodaj fasoli progesteronu i bedzie ok :) ja juz znikam na dzis, w razie czego wiesz co robic.

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2014, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja z zyczeniami.
    Dla zafasolkowanych spokojnej i zdrowej ciąży.
    A staraczkom spelnienia tego najgoretszego marzenia <3
    Oby nowy rok przyniósł duzo radości i miłości.

Yousee, Miu95, aszka lubią tę wiadomość

• Triszkaaa Koleżanka

Wysłany: 31 grudnia 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hm,ja to sie czuje jakbym dostala okres,dzis nie mam jak sie dostac do szpitala, jutro jade.. przy napinaniu wylatuje mi krew normalnego koloru.. bol brzucha tez podobny. Nie wiem czy to poronienie czy okres ale jak przy takiej becie.. jutro swieto, pytanie czy w ogole cos mi zrobia czy zostawia w szpitalu.. bardzo sie boje ,bardzo. Jest szansa ze bedzie ok? czy jak juz boli i krwawie to mozna wszystko przekreslic...

czekam,czekam
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 31 grudnia 2014, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja mama ze mna do 3 miesiaca normalnie krwawila co okres, takze spokojnie.Jedz najwyzej na pogotowie i do jakiejs apteki po dupka.Czasem laski przez takie krwawienia nawet nie wiedza o ciazy:)Ty gdybys sie nie starala i testow i nety nie robila tez bys pomyslala ze to okres..

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Triszkaaa Koleżanka

Wysłany: 1 stycznia 2015, 01:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ja mam przy tym normalny bol jak na okres, :/ a beta by mi chyba taka nie wyszła, moze to pozamaciczna, dowiem sie za kilkanaście godzin jak pojadę do szpitala,mam nadzieje ze mimo Nowego Roku, znajdzie sie tam jakiś wyspecjalizowanych lekarz ...

czekam,czekam
  • Amberla Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Triszkaa, beta ciążowa, al. nie chcę być złym prorokiem - to może być też ciąża biochemiczna. Sama tak miałam.Tylko poroniłam później trochę w ukończonym 6 tygodniu. Zdarza się tak - nie wiadomo dlaczego- beta rośnie. Ja miałam nawet 117 ( może i więcej ale później nie sprawdzałam).
    Jak jest ciąża to lekarz i tak na USG nie zobaczy bo to za wcześnie. Co najwyżej bo endometrium pozna co i jak. Ale zażyj progesteron!!! Ja trzymam kciuki, żeby okazało się nie to co u mnie. Żeby wszystko było okej. wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!!!

Wam też dziewczyny - wszystkiego najlepszego! Nowy Rok - to Nowe szanse - czego z całego serca wam życzę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny jest mi bardxzo głupio to pisać ale prosze was o porade....
    od 5 lat stosuje tampony różnie to bywało ale w końcu opanowałam sytuacje:P
    okres dostałam przedwczoraj był dość silny wczoraj już słaby na sywlka na 95% założyłam sobie tampona pojechaliśmy o 19 wrócilismy ok 1:30 nie było tanców bo domówka ja nie piłam tylko jedno piwo o 19 bo potem o 1:30 jechałam autem
    do wc chodziłam nie krwiawiłam bo przeciez mialam tampona
    wrocilismy do domu
    ide do wc wyciagnąc wiadomo co i sie wykąpać a tam kicha no nie ma go!!! nie ma też krwawienia plamiena od 19.... próbuje sama siegnąc nic nie czuje ani tampona ani sznureczka nic, wołam małża na pomoc szuka szuka i nic!! całą noc nie spałam bo sie boje że gdziueś mi tam uciekł no ale znam anatomię i wiem ze to raczej nie jest możliwe czy możecie pomóc doradzic?! nie wypadł mi bo bym czuła istnieje 5% szansy że zapomniałam założyć ale raczej akładałam. Boje sie infkecji, wstrząsu toksycznego itp a wstyd mi iśc do gina z tym

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus moze rzeczywiscie go tam nie ma, bo to mało realne zeby znikł.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natka no sama już nie wiem głupia sprawa mąż powiedział ze już dokladniej sprawdzić nie mógł nie wiem co myśleć

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2015, 11:33

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przeciez on nie jest malutki i nie mogl zniknac. Zapomnialas pewnie zalozyc. moze policz sztuki w pudeleczku?

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie dolicze sie mam dwa opakowania otwarte i raz z tego raz z tego itp

• Yousee Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus a nie masz jakiejś fajnej lekarki pierwszego kontaktu, którą znasz? może do takiej idź...

Ale jak sprawdzone, to mało możliwe żeby gdzieś wsiąkł :(

"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
    a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
    Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
    Księga Hioba
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze wyciagnelas jak bylas w toalecie i zapomnialas. Albo jak robilas siku to mocniej sie spielas i sam wylazl i nie zauwazylas...

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie mam niestety:( a wstyd mi na izbe przyjec jechać bo co powiem
    beda mieli ubaw przez okrągły rok

• Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus jak mąż sprawdził dokladnie to z pewnosciawgo nie ma...albo nie założyłaś albo wypadł...kurczę..ja nie stosuje tamponów wiec ciężko mi tez określić czy sam może wypascw

<3
    7cf94ccacd07ea1bb77d5a9aa72a6f44.png
    Nawet najczarniejsza noc w twoim życiu ma swój koniec. Musisz tylko doczekać świtu.
‹‹ 751 752 753 754 755 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ