CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Triszka, na ból brzucha magnez i buscopan lub no-spa. Poronienie to nie troche krwi... Dziewczyny, ktore opisywaly pisaly, ze to (z gory przepraszam) leciala krew jak z kranu... Widocznie potrzebujesz progestronu. Jak masz to bierz 200mg na noc i 200 rano, jak nie to szoruj na izbe, niech wypisza recepte.
-
nick nieaktualny
-
hm,ja to sie czuje jakbym dostala okres,dzis nie mam jak sie dostac do szpitala, jutro jade.. przy napinaniu wylatuje mi krew normalnego koloru.. bol brzucha tez podobny. Nie wiem czy to poronienie czy okres ale jak przy takiej becie.. jutro swieto, pytanie czy w ogole cos mi zrobia czy zostawia w szpitalu.. bardzo sie boje ,bardzo. Jest szansa ze bedzie ok? czy jak juz boli i krwawie to mozna wszystko przekreslic...czekam,czekam
-
Moja mama ze mna do 3 miesiaca normalnie krwawila co okres, takze spokojnie.Jedz najwyzej na pogotowie i do jakiejs apteki po dupka.Czasem laski przez takie krwawienia nawet nie wiedza o ciazy:)Ty gdybys sie nie starala i testow i nety nie robila tez bys pomyslala ze to okres..
-
Ale ja mam przy tym normalny bol jak na okres,
a beta by mi chyba taka nie wyszła, moze to pozamaciczna, dowiem sie za kilkanaście godzin jak pojadę do szpitala,mam nadzieje ze mimo Nowego Roku, znajdzie sie tam jakiś wyspecjalizowanych lekarz ...
czekam,czekam -
Triszkaa, beta ciążowa, al. nie chcę być złym prorokiem - to może być też ciąża biochemiczna. Sama tak miałam.Tylko poroniłam później trochę w ukończonym 6 tygodniu. Zdarza się tak - nie wiadomo dlaczego- beta rośnie. Ja miałam nawet 117 ( może i więcej ale później nie sprawdzałam).
Jak jest ciąża to lekarz i tak na USG nie zobaczy bo to za wcześnie. Co najwyżej bo endometrium pozna co i jak. Ale zażyj progesteron!!! Ja trzymam kciuki, żeby okazało się nie to co u mnie. Żeby wszystko było okej. wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!!!
Wam też dziewczyny - wszystkiego najlepszego! Nowy Rok - to Nowe szanse - czego z całego serca wam życzę -
nick nieaktualnydziewczyny jest mi bardxzo głupio to pisać ale prosze was o porade....
od 5 lat stosuje tampony różnie to bywało ale w końcu opanowałam sytuacje:P
okres dostałam przedwczoraj był dość silny wczoraj już słaby na sywlka na 95% założyłam sobie tampona pojechaliśmy o 19 wrócilismy ok 1:30 nie było tanców bo domówka ja nie piłam tylko jedno piwo o 19 bo potem o 1:30 jechałam autem
do wc chodziłam nie krwiawiłam bo przeciez mialam tampona
wrocilismy do domu
ide do wc wyciagnąc wiadomo co i sie wykąpać a tam kicha no nie ma go!!! nie ma też krwawienia plamiena od 19.... próbuje sama siegnąc nic nie czuje ani tampona ani sznureczka nic, wołam małża na pomoc szuka szuka i nic!! całą noc nie spałam bo sie boje że gdziueś mi tam uciekł no ale znam anatomię i wiem ze to raczej nie jest możliwe czy możecie pomóc doradzic?! nie wypadł mi bo bym czuła istnieje 5% szansy że zapomniałam założyć ale raczej akładałam. Boje sie infkecji, wstrząsu toksycznego itp a wstyd mi iśc do gina z tym -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amus a nie masz jakiejś fajnej lekarki pierwszego kontaktu, którą znasz? może do takiej idź...
Ale jak sprawdzone, to mało możliwe żeby gdzieś wsiąkł"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
nick nieaktualny
-
Amus jak mąż sprawdził dokladnie to z pewnosciawgo nie ma...albo nie założyłaś albo wypadł...kurczę..ja nie stosuje tamponów wiec ciężko mi tez określić czy sam może wypascw