CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Triszko..historia Ambreli pokazuje ze nie wolno sie zalamywac.Zaszla w ciaze w pierwszym cyklu po poronieniu..mysle ze sama byla w szoku.A leczenie rzeczywiscie dziala, nie zawsze sie od razu udaje.Trudno wytrzymac z testowaniem ale dziewczyny maja racje, ze nie ma co testowac za wczesnie..Glowa do gory!
Amberla lubi tę wiadomość
-
szkoda ze progesteron czy luteina nie sa bez recepty..mam wizyte dopiero na 15 stycznia, wtedy mialam i zobaczyc cos na usg.. wczoraj rano po odbiorze wyniku mialam.wrazenie ze fruwam ze szczescia.. a dzis takie cos, o polnocy przy skladaniu zyczen wtulilam sie w moja mame i plakalam jak dziecko.. (nie mieszkam z mama ale spedzalysmy razem sylwestra) i nie moglam sie uspokoic,bo ja juz wczoraj wiedzialam ze to cos zlego.. mama jeszcze dzis mi napisala sms ze bede szczesliwa mama tak.jak.ona gdy urodzila mnie zdrowa i sliczna coreczke.. po prostu zly same plyna mi do oczu..
dziekuje Wam ze jestescie..
czekam,czekam -
nick nieaktualny
-
Jak takie długie mezowskie palce nic nie znalazły to tym bardziej. Boli od grzebania xd
Triszka, progesteron jest na receptę nie bez przyczyny. To jest hormon, poważny lek, nie witaminy na podtrzymanie ciąży. Poza tym w Twoim przypadku by nie pomógł, więc nie zadreczaj się. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
tulipanna wrote:Triszko..historia Ambreli pokazuje ze nie wolno sie zalamywac.Zaszla w ciaze w pierwszym cyklu po poronieniu..mysle ze sama byla w szoku.A leczenie rzeczywiscie dziala, nie zawsze sie od razu udaje.Trudno wytrzymac z testowaniem ale dziewczyny maja racje, ze nie ma co testowac za wczesnie..Glowa do gory!
Dokładnie, nie ma się co załamywaćNastępnym razem się uda!! Jestem tego przykładem. Dziecko rośnie, rozwija się. 19.01 pierwsze USG genetyczne. A zaszłam w ciążę od razu po poronieniu. Nawet pierwszego okresu nie doczekałam. Tylko owu się opóźniła, bo ciąża jest młodsza niż licząć od OM czyli w moim przypadku terminu poronienia. Tak naprawdę, ja też wtedy zrobiłam test przed terminem miesiączki. A poronienie nastąpiło w tydzień po planowanym terminie @! Po takim czymś - jak jest to całkowite i samoistne ponoć jest najłatwiej zajść bo w organizmie wszystko jest już rozhulane - hormony.
-
Dziewczyny czy któraś z Was miała USG podczas miesiączki? Ja mam mieć w 3 dc, żeby zobaczyć czy te cholerne pęcherzyki się wchłonęły:/ Tylko jak to wygląda od strony "technicznej"? Ja mam dosyć obfite miesiączki. No i co, taka zakrwawiona do gina? Chyba ze wstydu spłonę