X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Triszko..historia Ambreli pokazuje ze nie wolno sie zalamywac.Zaszla w ciaze w pierwszym cyklu po poronieniu..mysle ze sama byla w szoku.A leczenie rzeczywiscie dziala, nie zawsze sie od razu udaje.Trudno wytrzymac z testowaniem ale dziewczyny maja racje, ze nie ma co testowac za wczesnie..Glowa do gory!

Amberla lubi tę wiadomość

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Triszkaaa Koleżanka

Wysłany: 1 stycznia 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szkoda ze progesteron czy luteina nie sa bez recepty..mam wizyte dopiero na 15 stycznia, wtedy mialam i zobaczyc cos na usg.. wczoraj rano po odbiorze wyniku mialam.wrazenie ze fruwam ze szczescia.. a dzis takie cos, o polnocy przy skladaniu zyczen wtulilam sie w moja mame i plakalam jak dziecko.. (nie mieszkam z mama ale spedzalysmy razem sylwestra) i nie moglam sie uspokoic,bo ja juz wczoraj wiedzialam ze to cos zlego.. mama jeszcze dzis mi napisala sms ze bede szczesliwa mama tak.jak.ona gdy urodzila mnie zdrowa i sliczna coreczke.. po prostu zly same plyna mi do oczu.. :( dziekuje Wam ze jestescie..

czekam,czekam
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2015, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    triszka bardzo mi przykro:(

Jagoda na stresa troche mam bo boli mnie tam wszystko czuje ucisk ale to przez to że mi mąż wczoraj tam przekopał maskarycznie no i dzisiaj ano znowu mu kazałam ;/ czuje sie jak idiotka

• Sowaa Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Triszka przykro mi bardzo -ściskam ;-(

Marzenia to realne cele z odroczonym terminem realizacji...

34bwyx8dfkd7ouw5.png
  • JagodaP Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak takie długie mezowskie palce nic nie znalazły to tym bardziej. Boli od grzebania xd

Triszka, progesteron jest na receptę nie bez przyczyny. To jest hormon, poważny lek, nie witaminy na podtrzymanie ciąży. Poza tym w Twoim przypadku by nie pomógł, więc nie zadreczaj się.

YCC3p2.png
    Z PCOS & Prl udało się! 24 miesiące, 19 cykl, 10 owulacyjny, 4 z Clo <3
    mLMjp2.png
    Przypadeczek, 2 cykl po powrocie miesiączek...
  • agania Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam pytanie. Od jutra mam zacząć brać CLO, ale nie wiem czy lepiej brać ją rano czy wieczorem... Pomożecie?

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agania wrote:
    Dziewczyny mam pytanie. Od jutra mam zacząć brać CLO, ale nie wiem czy lepiej brać ją rano czy wieczorem... Pomożecie?
    obojetnie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agania wrote:
    Nie ma to znaczenia ja brałam wieczorem :)

• agania Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mila. wrote:
    Nie ma to znaczenia ja brałam wieczorem :)

dzięki :)
    z tym, że wieczorem mam brać BROMERGON i w związku z tym nie wiem czy jedno z drugim nie koliduje... i dlatego myślałam, że będę brała rano...

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 stycznia 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agania wrote:
    dzięki :)
    z tym, że wieczorem mam brać BROMERGON i w związku z tym nie wiem czy jedno z drugim nie koliduje... i dlatego myślałam, że będę brała rano...
    No to clo bierz rano:)

• agania Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mila. wrote:
    No to clo bierz rano:)

Tak zrobię. ;) Jeśli nie ma to różnicy kiedy brać, to wezmę rano, a BRO wieczorem.
    dzięki!

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agania wrote:
    Tak zrobię. ;) Jeśli nie ma to różnicy kiedy brać, to wezmę rano, a BRO wieczorem.
    dzięki!
    Mi gin wyraznie kazal rano, miedzy 6 a 10.

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Yousee Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czytałam że hormony lepiej brać rano, lepiej działają przez dzień.

"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
    a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
    Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
    Księga Hioba
  • agania Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny :) :) :)
    na pewno w takim razie zacznę brać od jutra rana.
    Co do bromergonu mam brać wieczorem żeby nie odczuwać tak skutków ubocznych.

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2015, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak mają zadziałać to zadziałają czy się bierze rano czy wieczorem

Anatolka, tulipanna lubią tę wiadomość

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi znow gin w klinice kazal brac stymulacje wieczorem i te do IUI i te do IVF. Poprzedni lekarz nie znanzaczal specjalnie godziny, wiec bralam roznie. Dzialalo niezaleznie od pory ;)

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka a Wy będziecie podchodzić drugi raz? Jakie teraz plany macie?

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bedziemy, od lutego zaczniemy znow.

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Amberla Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:
    Triszko..historia Ambreli pokazuje ze nie wolno sie zalamywac.Zaszla w ciaze w pierwszym cyklu po poronieniu..mysle ze sama byla w szoku.A leczenie rzeczywiscie dziala, nie zawsze sie od razu udaje.Trudno wytrzymac z testowaniem ale dziewczyny maja racje, ze nie ma co testowac za wczesnie..Glowa do gory!

Dokładnie, nie ma się co załamywać :) Następnym razem się uda!! Jestem tego przykładem. Dziecko rośnie, rozwija się. 19.01 pierwsze USG genetyczne. A zaszłam w ciążę od razu po poronieniu. Nawet pierwszego okresu nie doczekałam. Tylko owu się opóźniła, bo ciąża jest młodsza niż licząć od OM czyli w moim przypadku terminu poronienia. Tak naprawdę, ja też wtedy zrobiłam test przed terminem miesiączki. A poronienie nastąpiło w tydzień po planowanym terminie @! Po takim czymś - jak jest to całkowite i samoistne ponoć jest najłatwiej zajść bo w organizmie wszystko jest już rozhulane - hormony. :)

• paola87 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy któraś z Was miała USG podczas miesiączki? Ja mam mieć w 3 dc, żeby zobaczyć czy te cholerne pęcherzyki się wchłonęły:/ Tylko jak to wygląda od strony "technicznej"? Ja mam dosyć obfite miesiączki. No i co, taka zakrwawiona do gina? Chyba ze wstydu spłonę:(

‹‹ 753 754 755 756 757 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ