CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyrenieczka wrote:Hej dziewczyny
Jakie u was wieści? Ile mamy clo dzieci? Czasami zaglądam tu na wątek żeby zerknąć co u was, ale tyle skrobiecie że w żaden sposób tego nie nadrobie.
Moja przygoda z clo właśnie się kończy. To już mój ostatni 6 cykl. Chciałabym zeby to był ten, ale czuje ze niestety gdzieś jeszcze jest problem. Nie ukrywam ze pokładałam wielkie nadzieje w stymulacji. No cóż trzeba rozglądać się za czymś innym.
Postanowiliśmy z mężem podejść do inseminacja raz czy dwa jak będzie potrzeba. A później tylko IVF nam zostaje.
Wam życzę dużo szczęścia i oby szybko każda z was doczekała się upragnionej ciążyrenieczka, mila. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaola87 wrote:A jaki pęcherzyk trzeba mieć żeby podać zastrzyk? Tak z ciekawości:) No i jak mi urósł jeden do 35 mm a drugi do 30 mm, tylko że w 27 dc dopiero, to jakby podano mi zastrzyk mogłabym mieć owulację? Czy to za późno, za długo się rozwijały? A mam jeszcze pytanie z innej beczki. Czy euthyrox trzeba brać codziennie o tej samej porze? No i wiem, że przed jedzeniem, ale musi być godzinę czy mogę zjeść też dopiero po 2 godzinach, jest to istotne? No i to samo tyczy się orgametrilu, czy muszę go brać o stałych porach? Wiecie, jak do pracy chodzę na 8 to wstaję po 6, ale jak już przychodzi sobota to nie chciałabym się zrywać z rańca:) Nigdzie nie mogę znaleźć nic na ten temat, więc pytam Was, bo po przestudiowaniu forum stwierdzam, że zagięłybyście nie jednego lekarza;) No ale co się dziwić, oni nam tylko zapisują, to my testujemy to wszystko na sobie jak króliczki;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 20:57
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagania wrote:Stwierdzam, że moja gin jest albo głupia albo nie wiem... bo ja nie mam pregnylu...
-
Natu93 wrote:Jego bo bardzo rzadko mam obu i chce zobaczyć kiedy bym miała.czy wgl cos się ruszy.
16 m-cy 15 cs 6 cykli z clo 1 IUI 04.01.20152 IUI 04.02.2015
16.06.2015 laparo 06.07.2015 beta hcg 57,4
29.03.2016 Kacperek 👶
26.06.2019 nowy początek starań 👶
11cs -
nick nieaktualny
-
nat_alia wrote:jestem po pierszwym USG
w 11 dniu wyrósł mi piekny 15mm pecherzyk w prawym jajniku
endometrium 9mm
lekarz mówi ze za 2 dni powienien pęknąc i od poniedziałku mam zacząc brac luteine
mam nadzieję że się uda -
Byłam dziś na USG tarczycy, a gość mi mówi że hashimoto, że kiepsko to wygląda, że będzie coraz gorzej, że piguły do końca życia. No qrwa, ile jeszcze przyjemności może spotkać człowieka w ciągu 3 dni???
Jak tu nie płakać? Nie tak to wszystko miało wyglądać, nie tak
-
nick nieaktualny
Cześć dziewczyny. Czy moge do Was dolaczyc? Temat z clo nie jest mi obcy, ale wiem ze warto jest poszukac kogos kto przechodzi to samo co ja-tak jest latwiej.Ja również w tym cyklu ponownie będę brać clo, w dawce 1x1. dziś mój 1dc, także clo od 4 DC(bo mam zrobić badania LH i FSH). Na monitoring ide w 11dc. W tym cyklu owu powinna być z prawego jajnika, który podobno jest dobry. Na ostatnim monitoringu gin mi policzyła ze mam tam juz 6 pecherzykow. Także clo oby podzialalo. Przed wczoraj odebralam wynik TSH 3,6-trochę za dużo,także tabletki trzeba będzie włączyć. Ponadto czekam na wynik amh.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 15:45
-
nick nieaktualny
-
No to chyba masz juz pewność?
Ja bety nie robilam drugiej, ale sobie zrobilam jeszcze jeden tescior (bo dalej nie wierze) i tym razem krechą wyszla taka gruba, dużo ciemniejsza i grubsza niż poprzednio
Za Was wszystkie trzymam kciuki, musi sie udać!Amus87, Yousee, tulipanna, justysss, ale.ale lubią tę wiadomość
-
Natu93 wrote:Jak myslicie czy endometrium 4mm w 7dc
jest dobre, i zwiastuje cos ovu?;/
Czy nie ma wytycznych na to