CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyagniesja wrote:Ja też zrobiłam dzisiaj teściory, nawet 2 i oba bardzo pozytywne i to z wieczornego moczu
Dziwne jest tylko to, że cykl miał być bezowulacyjny... Wczoraj skończyłam brać luteinę, więc muszę jutro skombinować receptę na kolejne opakowanie. Dziewczyny, trzymajcie za mnie kciuki, plisssss
Madziara, agniesja lubią tę wiadomość
-
agniesja wrote:Ja też zrobiłam dzisiaj teściory, nawet 2 i oba bardzo pozytywne i to z wieczornego moczu
Dziwne jest tylko to, że cykl miał być bezowulacyjny... Wczoraj skończyłam brać luteinę, więc muszę jutro skombinować receptę na kolejne opakowanie. Dziewczyny, trzymajcie za mnie kciuki, plisssss
Ja trzymam bardzo mocno:) Gratulujęagniesja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
tulipanna wrote:Ja bym sprawdziła jeszcze raz na monicie czy rzeczywiście pęłkł. Za 2 dni to on będzie miał około 19 mm, więc już odpowiedni na pregnyl, ale jednak chyba mały na samoistne pękanie (chyba że Ci takie pękały) Jeśli nie bęknie, a Ty weźmiesz luteinę, to zablokujesz owulację. Radzę sprawdzić, no chyba że pregnyl zaaplikujesz
temperatura rośnie w górę więc chyba oki
teraz mnie zaniepokoiłaś więc nie iwem czy mam wziac luteine w pon
na usg ide dopiero we wtorek popołudniu
-
nat_alia wrote:
dla pewnosci mozesz poczekac do wtorku, nic to nie zmieni raczej, jezeli wezmiesz tuz przed owulacja to nic nie powinno sie stac i nie powinno zablokowac owulki. -
agniesja wrote:Ja też zrobiłam dzisiaj teściory, nawet 2 i oba bardzo pozytywne i to z wieczornego moczu
trzymam mocno
dziewczyny poradźcie,
jestem już po owulacji, a dziś mnie przeziębienie dopadło
można bezpiecznie brać leki na zbicie temperatury i na katar?agniesja lubi tę wiadomość
-
ewa84 wrote:dla pewnosci mozesz poczekac do wtorku, nic to nie zmieni raczej, jezeli wezmiesz tuz przed owulacja to nic nie powinno sie stac i nie powinno zablokowac owulki.
1 dzień mam nadzieję że nic nie zmieni...
oj... zaczełam się stresować... -
nick nieaktualny
-
agniesja wrote:Melduję wynik, beta 1300 mIU/ml
ja mam dzisiaj pierwszy w życiu pozytywny test owluacyjny:D
agniesja lubi tę wiadomość