CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
agania wrote:też chcę pozytwyny owulacyjny! ale jeszcze cierpliwie czekam, bo to dopiero 10 dc.
trzymam kciuki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaszka wrote:mozna, nie przesadzaj, w ciazy tez jak trzeba to sie bierze antybiotyk.
ale tutaj mówimy o ciąży a nie o okresie po owulacji wiec różnica jest;)
ale starajac się o dziecko najlepiej rodzinnemu powiedziec nim wypisze recepte.aszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmus87 wrote:ale bierze się inne antybiotyki wiem bo moja mama nie wiedziala jeszcze ze jest ze mną w ciaży i brała antybiotyk jak wyszły mi pierwsze ząbki to były całe czarne zdaniem lekarza to z powodu antybiotyku
ale tutaj mówimy o ciąży a nie o okresie po owulacji wiec różnica jest;)
ale starajac się o dziecko najlepiej rodzinnemu powiedziec nim wypisze recepte. -
nick nieaktualny
-
justysss wrote:A ja mam jakieś dziwne odczucia w zoladku takie stresowe jak przed egzaminem...masakra jakas nie mogę sie tego pozbyc...moze cos poradzicie???
Może wypij sobie meliskę. Mięta też nieraz działa uspokajająco i dodatkowo pomaga na dolegliwości żołądkowe, jeśli okazałoby się, że to coś z żołądkiem po prostu. A musztarda rozgrzewa żołądek, bo ma gorczycę, to też można zjeść łyżeczkę. -
justysss wrote:Wczoraj pilam melisę taka slaba:) trochę dziala ale czy mogę ja pic codziennie???
Poczytałam w internecie i znalazłam:
"Melisa w ciąży, pita w postaci herbaty, jest całkowicie bezpieczna. Pomaga zmniejszyć poranne mdłości oraz działa uspokajająco. Jeśli jesteś w ciąży bardzo zestresowana, rozdrażniona i pobudzona nerwowo, napar z melisy może pomóc ci się wyciszyć. Herbata z melisy pita przed snem pomaga również przy trudnościach z zasypianiem. "
Nie powinna zaszkodzić.
Kup sobie herbatę bez kofeiny też.justysss lubi tę wiadomość
-
agania wrote:Poczytałam w internecie i znalazłam:
"Melisa w ciąży, pita w postaci herbaty, jest całkowicie bezpieczna. Pomaga zmniejszyć poranne mdłości oraz działa uspokajająco. Jeśli jesteś w ciąży bardzo zestresowana, rozdrażniona i pobudzona nerwowo, napar z melisy może pomóc ci się wyciszyć. Herbata z melisy pita przed snem pomaga również przy trudnościach z zasypianiem. "
Nie powinna zaszkodzić.
Kup sobie herbatę bez kofeiny też.
dziekuje:) wlasnie wrocilam z zajęć i popijam meliske:) do tego rosol i salatka z brokułami i kurczakiem mniamm...