CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pisałam w sobote maila do mojej lekarki - dziś oddzwoniła i powiedziała że absolutnie nie mam brać luteiny - jutro zobaczy co i jak, a skoki temp są normalne
ufff.... ulżyło mi... -
nick nieaktualnynat_alia wrote:pisałam w sobote maila do mojej lekarki - dziś oddzwoniła i powiedziała że absolutnie nie mam brać luteiny - jutro zobaczy co i jak, a skoki temp są normalne
ufff.... ulżyło mi...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 14:06
tulipanna lubi tę wiadomość
-
dzisiaj byłam na pierwszym usg w tym cyklu (8dc), clo biore jeszcze jutro, dzisiaj zadnego pecherzyka dominujacego nie widac, ale mam nadzieje ze sie to zmieni ide w pt nastepnym razem...dwa cykle temu pierwszy raz na monitoringu bylam 13dc i juz byl spory pecherzyk
czy pecherzyki nie powinny zaczac rosnac juz w trakcie brania clo?Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Dziewczyny mam zaczac brac CLO pierwszy raz w tym miesiacu, przez piec dni, ale zgubilam kartke gdzie lekarz mi napisal w ktorym dniu mam zaczac brac. Mam miesiaczki rowno jak z zegarkiem w ręku 26-dniowe. To ktorego dnia powinnam zacząć? Mi sie wydaje ze lekarz mówił mi że albo czwartego dnia albo piątego . Teraz mam dzien 1.Eden, urodzona 26.06.21 , 3270 kg szczescia ❤️
6.2017 Pierwsza IUI *6tc
8. 2017 Druga IUI
1.2018 Pierwsze IVF, ciaza biochemiczna
4. 2018 start druga IVF
8. 2018 Dlugi protokol IVF, ciaza biochemiczna
1. 2019 Kolejna procedura, nowa klinika. Transfer swiezy
2. 2019 Ciaza naturalna, *5tc
9.2019 Transfer Crio, ciaza biochemiczna
9.2020 Ciaza naturalna, naturalny cud
10.2020 siódmy tydzień, jest serduszko ♥️ -
Hej dziewczyny. Proszę was o pomoc bo już chyba zaraz zacznę wariować.. otóż tak.. z mężem staramy się o dziecko od ok 2 lat z pomocą medyczną mam już za sobą menopur gonal 4 cykle z clo i 1 nieudaną inseminację.. W tym cyklu znowu dostałam clo 3-9 dc i luteinę 19-23dc.. po luteinie lub duphastonie dostawałam okres po ok 3 dniach od odstawienia..Ale niestety nie w tym cyklu.. Na 3 dzień po odstawieniu zmierzyłam temp -26dc-36,6 potem miałam:
27dc-36,7
28dc-36,9
29dc-36,8
i dziś 30dc- 36,8
Jestem 7 dni po odstawieniu luteiny i okresu nie widać... Miała może któraś z was tak? -
Dani wrote:Dziewczyny mam zaczac brac CLO pierwszy raz w tym miesiacu, przez piec dni, ale zgubilam kartke gdzie lekarz mi napisal w ktorym dniu mam zaczac brac. Mam miesiaczki rowno jak z zegarkiem w ręku 26-dniowe. To ktorego dnia powinnam zacząć? Mi sie wydaje ze lekarz mówił mi że albo czwartego dnia albo piątego . Teraz mam dzien 1.[/QUr
roznie dziewczyny zaczynaja i w 2 iw 3 i w 4 i w 5 dniu wiec ciezko Ci cos doradzicDani lubi tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Editt93 wrote:Hej dziewczyny. Proszę was o pomoc bo już chyba zaraz zacznę wariować.. otóż tak.. z mężem staramy się o dziecko od ok 2 lat z pomocą medyczną mam już za sobą menopur gonal 4 cykle z clo i 1 nieudaną inseminację.. W tym cyklu znowu dostałam clo 3-9 dc i luteinę 19-23dc.. po luteinie lub duphastonie dostawałam okres po ok 3 dniach od odstawienia..Ale niestety nie w tym cyklu.. Na 3 dzień po odstawieniu zmierzyłam temp -26dc-36,6 potem miałam:
27dc-36,7
28dc-36,9
29dc-36,8
i dziś 30dc- 36,8
Jestem 7 dni po odstawieniu luteiny i okresu nie widać... Miała może któraś z was tak? -
nick nieaktualny