CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
ja ide na monitoring dzisiaj czyli w 12 dc, bylam w 8 dc i nic nie bylo...dzisiaj sie okaze czy jest jakas szansa bo cos powinno urosnac,przynajmniej mam taka nadziejeAniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Hej dziewczyny słyszałyście kiedyś o czymś takim Test ciążowy pozytywny a lekarz nie widzi na USG ciąży w 34 dc (mówił tylko że w prawym jajniku są jakieś pęcherzyki ale jeszcze nie może potwierdzić ciąży) kazał mi przyjść ponownie 27 na usg dowcipne. Owulacja był w 18 dc
-
aszka wrote:a pierwszy, a jakos myslalam ze drugi to próbuj...moze zaskoczy
Pierwszy, pierwszy. Zobaczymy
Jeśli się nie uda to będziemy szukać przyczyn.
Oby zaskoczyło...
Zacznę pić od nowego cyklu ziółka ojca sroki nr 3, nie powinny zaszkodzić chyba przy CLO... jak myślicie? -
izaboo wrote:Hej dziewczyny słyszałyście kiedyś o czymś takim Test ciążowy pozytywny a lekarz nie widzi na USG ciąży w 34 dc (mówił tylko że w prawym jajniku są jakieś pęcherzyki ale jeszcze nie może potwierdzić ciąży) kazał mi przyjść ponownie 27 na usg dowcipne. Owulacja był w 18 dc
Byłaś zrobić betę? -
Może Wam się przyda
Beta HCG:
kobiety nie będące w ciąży: < 5,0 mIU/ml
3 - 4 tydzień: 9 - 130 mIU/ml
4 - 5 tydzień: 75 - 2 600 mIU/ml
5 - 6 tydzień: 850 - 20 800 mIU/ml
6 - 7 tydzień: 4 000 - 100 200 mIU/ml
7 - 12 tydzień: 11 500 - 289 000 mIU/mlWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 11:40
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyizaboo wrote:Hej dziewczyny słyszałyście kiedyś o czymś takim Test ciążowy pozytywny a lekarz nie widzi na USG ciąży w 34 dc (mówił tylko że w prawym jajniku są jakieś pęcherzyki ale jeszcze nie może potwierdzić ciąży) kazał mi przyjść ponownie 27 na usg dowcipne. Owulacja był w 18 dc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 11:58
-
nick nieaktualnyagania wrote:Pierwszy, pierwszy. Zobaczymy
Jeśli się nie uda to będziemy szukać przyczyn.
Oby zaskoczyło...
Zacznę pić od nowego cyklu ziółka ojca sroki nr 3, nie powinny zaszkodzić chyba przy CLO... jak myślicie? -
nick nieaktualny
-
Hej!można dołączyć?też jestem problemowa staraczka....
Izaboo koniecznie powtarzaj betę bo dzięki niej będziesz wiedziała czy wszystko jest ok ja jestem po ciąży pozamacicznej a w niej beta wzrasta minimalnie a zarodka nie ma:-(ale moze byc jeszcze za wcześnie żeby było cokolwiek widać trzymam kciuki:-) -
Szukałam informacji na temat clo i wpadłam na wasze forum dzieki czemu naprawde wiele do mnie dotarło dzięki waszym postom...
Moj gin tez mi przepisał clo bez monitoringu a chęć posiadania dzidziusia była większa tym bardziej że kilka miesięcy temu poroniłam więc wzięłam bez oporu ale czuje ze i tak nic z tego....ale dopiero do mnie dotarło jak bardzo mogłam sobie zaszkodzić. -
agania31 wrote:Hej!można dołączyć?też jestem problemowa staraczka....
Izaboo koniecznie powtarzaj betę bo dzięki niej będziesz wiedziała czy wszystko jest ok ja jestem po ciąży pozamacicznej a w niej beta wzrasta minimalnie a zarodka nie ma:-(ale moze byc jeszcze za wcześnie żeby było cokolwiek widać trzymam kciuki:-)
-
agania31 wrote:Szukałam informacji na temat clo i wpadłam na wasze forum dzieki czemu naprawde wiele do mnie dotarło dzięki waszym postom...
Moj gin tez mi przepisał clo bez monitoringu a chęć posiadania dzidziusia była większa tym bardziej że kilka miesięcy temu poroniłam więc wzięłam bez oporu ale czuje ze i tak nic z tego....ale dopiero do mnie dotarło jak bardzo mogłam sobie zaszkodzić.