X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • Martoszka Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja dzisiaj lecę do gina zaraz zobaczyć co tam z tymi moim jajkami się zrobiło po pregnylu :)

M&M
  • paola87 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martoszka wrote:
    Hej, ja dzisiaj lecę do gina zaraz zobaczyć co tam z tymi moim jajkami się zrobiło po pregnylu :)
    trzymamy kciuki:)

Martoszka lubi tę wiadomość

• ale.ale Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też trzymam kciuki! Dziewczyny, nie traćcie nadziei, czasem jak się nawet za wiele człowiek nie spodziewa po cyklu to akurat może zaskoczyć (patrz ja). Trzymam mooocno! :)

Martoszka, scarllet, Yousee lubią tę wiadomość

m3sx3e3kqurga36a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paola87 wrote:
    nowa praca? no najlepiej by było do gina iść zobaczyć, może potrzebne będzie coś na pęknięcie? ja biorę od jutra euthyrox 75 i modlę się żeby mi tsh spadło do nowego cyklu:) i żeby torbiele się nie porobiły, bo nie biorę nic na wyciszenie jajników w tym miesiącu
    ide jutro na USG na 20:15 :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale.ale wrote:
    Ja też trzymam kciuki! Dziewczyny, nie traćcie nadziei, czasem jak się nawet za wiele człowiek nie spodziewa po cyklu to akurat może zaskoczyć (patrz ja). Trzymam mooocno! :)
    ehhh ale to trzeba miec owulacje jeszcze:(

• paola87 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    a co Twój lekarz mówi na to, że ta owulacja się u Ciebie nie pojawia, mimo stymulacji?

• Martoszka Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i dupa, endo 8 mm, 1 pęcherzyk pękł, drugi pęka, trzeci się wchłonie, sotałam dupka i mój cykl będzie mega długi no i od razu clo na następny miesiąc.

mana lubi tę wiadomość

M&M
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2015, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:

Amus pijesz lub pilas inofolic?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martoszka wrote:
    No i dupa, endo 8 mm, 1 pęcherzyk pękł, drugi pęka, trzeci się wchłonie, sotałam dupka i mój cykl będzie mega długi no i od razu clo na następny miesiąc.

Jak to dupa? Z tego co mowisz, to bedzie nawet podwojna owulacja! Czy ja czegos nie rozumiem?

• paola87 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martoszka wrote:
    No ale dlaczego? Przecież pękł jeden pęcherzyk, a drugi pęka, to źle...?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 13:31

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    scarllet wrote:
    Amus pijesz lub pilas inofolic?
    nie ja biore metformax 2 x 1000
    paola87 wrote:
    a co Twój lekarz mówi na to, że ta owulacja się u Ciebie nie pojawia, mimo stymulacji?
    różne są przyczyny
    i pogadane
    idiota jeden
    mam ich dosc wszystkich
    jutro wymuszę inny lek
    jak nie da to mu wjadę na ambicję i koniec !
    Martoszka wrote:
    ej no super wieści!!!!!!:) czemu dupa?!

dziewczyny bolą mnie jajniki
    oba mnie bolą
    ale testy negatywne
    ciekawa jestem czy tam coś się dzieje czy mnei straszy
    jutro o 20:15 się dowiem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 16:33

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus widzisz u mnie też nie ma podobno owulacji po clo i też nie wiem jaka przyczyna, napisałam na Naszym Bocianie do doktorka ciekawe co odpisze. U mnie 13 dc nie było pęcherzyka dominującego, w 15dc test owu pozytywny, a wczoraj (25dc) zrobiłam progesteron i 13,45, więc po progesteronie można sądzić że owu była, ja to dopiero jestem dziwny przypadek. Który jutro masz dzień cyklu?

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja odebralam wynik tsh. Po dwoch miesiacach brania euthyroxu 50 (sama zwiekszylam z 25), ledwie drgnelo :-( z 2,89 na 2,67. Musze sie wybrac do endokrynologa

• Martoszka Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obyście miały dobre przeczucia dziewczyny, tylko boję się, ze te staranka w czwartek ostatnie nic nie wniosą i te dzisiejsze też. No ale zobaczymy za parę dni.
    Tak tak mana będzie teraz my we dwie brzuchate siedzieć na tych niewygodnych krzesłach :P

mana lubi tę wiadomość

M&M
  • Martoszka Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przez was znowu mam nadzieję, a przez jedną to teraz myślę o tych bliźniakach wariatko :* :P

mana lubi tę wiadomość

M&M
  • Martoszka Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczekamy, zobaczymy co przysienie czas :)

M&M
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    Amus widzisz u mnie też nie ma podobno owulacji po clo i też nie wiem jaka przyczyna, napisałam na Naszym Bocianie do doktorka ciekawe co odpisze. U mnie 13 dc nie było pęcherzyka dominującego, w 15dc test owu pozytywny, a wczoraj (25dc) zrobiłam progesteron i 13,45, więc po progesteronie można sądzić że owu była, ja to dopiero jestem dziwny przypadek. Który jutro masz dzień cyklu?
    wow dajesz kobieto nadzieje:D
    u mnie w 11 dc byly takie po 7 mm czyli moje pcos jutro bedzie 17 dc ale ja mam cykle po 40 dni gin mowil ze mam przyjsc kolo 21 dc dopiero na usg po raz drugi ale no czuje te jajcory moje ze coś sie dzieje ale test negatywne

a u ciebie owulka była :D:D

• paola87 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a czy jeśli badałam już prolaktynę w 3 dc i była w normie, to znaczy że z prolaktyną jest u mnie ok czy w innych fazach cyklu może być nieprawidłowy poziom i nie można wykluczyć jeszcze problemu?

• Martoszka Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi prof. endo powiedziałam, że obojętnie w którym dniu badamy. Więc wychodzi, że jak jest ok w 3dc to jest ogólnie ok.

M&M
‹‹ 802 803 804 805 806 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ