CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypaola87 wrote:nowa praca? no najlepiej by było do gina iść zobaczyć, może potrzebne będzie coś na pęknięcie? ja biorę od jutra euthyrox 75 i modlę się żeby mi tsh spadło do nowego cyklu:) i żeby torbiele się nie porobiły, bo nie biorę nic na wyciszenie jajników w tym miesiącu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartoszka wrote:No i dupa, endo 8 mm, 1 pęcherzyk pękł, drugi pęka, trzeci się wchłonie, sotałam dupka i mój cykl będzie mega długi no i od razu clo na następny miesiąc.
Jak to dupa? Z tego co mowisz, to bedzie nawet podwojna owulacja! Czy ja czegos nie rozumiem? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyscarllet wrote:Amus pijesz lub pilas inofolic?paola87 wrote:a co Twój lekarz mówi na to, że ta owulacja się u Ciebie nie pojawia, mimo stymulacji?
i pogadane
idiota jeden
mam ich dosc wszystkich
jutro wymuszę inny lek
jak nie da to mu wjadę na ambicję i koniec !
Martoszka wrote:No i dupa, endo 8 mm, 1 pęcherzyk pękł, drugi pęka, trzeci się wchłonie, sotałam dupka i mój cykl będzie mega długi no i od razu clo na następny miesiąc.czemu dupa?!
dziewczyny bolą mnie jajniki
oba mnie bolą
ale testy negatywne
ciekawa jestem czy tam coś się dzieje czy mnei straszy
jutro o 20:15 się dowiemWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 16:33
-
Amus widzisz u mnie też nie ma podobno owulacji po clo i też nie wiem jaka przyczyna, napisałam na Naszym Bocianie do doktorka ciekawe co odpisze. U mnie 13 dc nie było pęcherzyka dominującego, w 15dc test owu pozytywny, a wczoraj (25dc) zrobiłam progesteron i 13,45, więc po progesteronie można sądzić że owu była, ja to dopiero jestem dziwny przypadek. Który jutro masz dzień cyklu?
-
nick nieaktualny
-
Obyście miały dobre przeczucia dziewczyny, tylko boję się, ze te staranka w czwartek ostatnie nic nie wniosą i te dzisiejsze też. No ale zobaczymy za parę dni.
Tak tak mana będzie teraz my we dwie brzuchate siedzieć na tych niewygodnych krzesłachmana lubi tę wiadomość
M&M -
nick nieaktualnysandra80 wrote:Amus widzisz u mnie też nie ma podobno owulacji po clo i też nie wiem jaka przyczyna, napisałam na Naszym Bocianie do doktorka ciekawe co odpisze. U mnie 13 dc nie było pęcherzyka dominującego, w 15dc test owu pozytywny, a wczoraj (25dc) zrobiłam progesteron i 13,45, więc po progesteronie można sądzić że owu była, ja to dopiero jestem dziwny przypadek. Który jutro masz dzień cyklu?
u mnie w 11 dc byly takie po 7 mm czyli moje pcos jutro bedzie 17 dc ale ja mam cykle po 40 dni gin mowil ze mam przyjsc kolo 21 dc dopiero na usg po raz drugi ale no czuje te jajcory moje ze coś sie dzieje ale test negatywne
a u ciebie owulka była:D