CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Sowaa wrote:ehhhh jak tu się nie załamać. Amus dzięki za info. Tak też myślę po tym badaniu.
Badanie progesteronu powinno sie wykonać 7 dni po owulacji
Ja miałam wykonać dziś swoje, ale u mnie na bank dziś nie jest 7 dni po owu.
Max to dzisiaj by wychodził 5 dpo.
Myślicie, że ma to znaczenie i powinnam powtórzyć badanie np w poniedziałek ?
czy to wogole sie mija z celem ?
Mija sie z celem. Jak ginowie chca dokladnia badac to zlecaja 5-7-9 dpo progesteron. Taki potrojny pakiecik. Nie sadze, ze kolejne badanie cos zmieni niestety. -
nick nieaktualny
-
ale.ale niestety o płynie w zatoce nic nie mówiła. Nawet nie pomyslałam o tym by ja podpytać.
Podły mam nastrój, bo nie wiem co o tym wszystkim myślec. Wysłałam do dr email z wynikiem, tak sie umówiłyśmy...moze mi cos odpisze. Ogólnie tak sobie myśle, ze niby wszystko fajnie bo 4 cykle z clo monity nie monity i owu niby była, a tu jedno badanie i wychodzi inaczej.
Żyć sie odechciewa ;-(
Marzenia to realne cele z odroczonym terminem realizacji...
-
Anatolka tez pomyslałam, ze to moze jakiś błąd w laboratorium. Koleżanka ostatnio robiła badanie w luxiei dzis odebrała wyniki i wszystkie złe z powodu zabrudzonych probówek.
Czy u mnie mógł być błąd, sama nie wiem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 22:33
Marzenia to realne cele z odroczonym terminem realizacji...
-
Amus87 wrote:paola dobrze ze zdzwoniłaś
teraz z taką dawka powinno ładnie zejsc
ja mam nadal 150/125 ale juz za pare dni zejde do mojej 100
Clo mi strasznie wode zatrzymuje
po pierwszym dniu mialam 2,5 kg na plusie
wczoraj chyba wszystko zeszło bo chodziłam caaaały dzień siku -
paola87 wrote:hmm, no tak, my najlepiej wiemy że to nic trudnego:( bo większość kobiet na ten temat ma tylko taką wiedzę, że żeby mieć dziecko wystarczy iść z facetem do łóżka;) nas życie zmusiło do zdobycia nieco szerszej wiedzy na ten temat...
-
Brak małych dzieci w otoczeniu nie pomaga wyluzować. Ja wtedy szukam dzieci i ciąż w necie, a tam zawsze są -___-
Sowaa, zrób jeszcze raz, szkoda Twojego stresu... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySowaa wrote:Powtórzyłam badanie progesteronu i wynik nie jest zadawalajacy 0,70
ciekawe czym to jest spowodowane ? ;-(
-
nick nieaktualny
-
nowa praca? no najlepiej by było do gina iść zobaczyć, może potrzebne będzie coś na pęknięcie? ja biorę od jutra euthyrox 75 i modlę się żeby mi tsh spadło do nowego cyklu:) i żeby torbiele się nie porobiły, bo nie biorę nic na wyciszenie jajników w tym miesiącu