CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymagdab wrote:Amus, czyli idziesz w sobotę jeszcze? A była mowa coś o progesteronie (duphaston albo luteina) w Twoim przypadku?
A bo ten miesiąc zakochanych to do bani jest
Mi teraz dr zmienił na Clarzole - letryzol. Bo skoro przy 2 cyklu mój organizm nie zareagował, to znaczy że jest za słaby jak dla mnie.
U Ciebie widzę, że z grubej rury poleciał z 4
to bedzie chyba 19 dc
dupka mi przepisal bo chcial luteine ale po luteinie to prawie 3tyg na okres czekałam
boje sie tej dawki 4 tabletkibrał ktoś??
-
nick nieaktualnyaszka wrote:Amus niech Ci zmieni na Letrozol podobno jest lepszy, w takim sensie ze mniej ciaz blizniaczych a te osoby ktore nie reagowały reaguja
Asiak moze to wczesna ciaza, odczekaj 2 dni i idz na bete. -
nick nieaktualnyAnatolka wrote:Amus, a nie wolałabyś poprosić o zmianę na Letrozol albo Gonal f? Trochę mam wrażenie, że ten lekarz nie ma pomysłu na to co zrobić z tym Twoim brakiem owulacji, a CLO ewidentnie nie skutkuje...
-
Amus87 wrote:gadał ze silniejsze leki to już niestety dopiero w klinice niepłodności:(
To może warto się wybrać w takie miejsce. Nikt Was do inseminacji nie zmusi czy do in vitro jak nie bedziecie chcieli. Koszty są porownywalne jak przy wizytach prywatnych u zwyklego gina. Te leki nawet nie chodzi o to, ze są silniejsze, po prostu mają inny mechanizm działaniaa nuż ładnie by zadziałały
czas ucieka bezproduktywnie przy tym CLO... A do kliniki masz ze 40 minut pewnie, nie więcej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 15:47
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnatolka wrote:To może warto się wybrać w takie miejsce. Nikt Was do inseminacji nie zmusi czy do in vitro jak nie bedziecie chcieli. Koszty są porownywalne jak przy wizytach prywatnych u zwyklego gina. Te leki nawet nie chodzi o to, ze są silniejsze, po prostu mają inny mechanizm działania
a nuż ładnie by zadziałały
czas ucieka bezproduktywnie przy tym CLO...
tylko te ceny...
ta kobita do której mialam isc bierze za wizyte z USG 350 zł ;/ ceny straszne dla mnie -
Provita:
Wstępna konsultacja w niepłodności – 170 zł
Konsultacja w niepłodności - wizyta – 160 zł
Konsultacja w niepłodności - krótka wizyta
(monitorowanie cyklu, stymulacja hormonalna) – 80 zł
ja płace po 80zł. Tylko pierwszą partnerską miałam drogą. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amus87 wrote:Anatolka a w jakim dc najlepiej udac sie?
Wiesz co, w którym byś nie pojechała to zawsze będzie co sprawdzać. Na początku cyklu czy nie ma torbieli ze strarego pecherzyka, w srodku cyklu czy coś rośnie, pod koniec czy była owulacja czy nie. Czas zawsze jest dobry -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amus87 wrote:13 tego lutego źle napisałam
to bedzie chyba 19 dc
dupka mi przepisal bo chcial luteine ale po luteinie to prawie 3tyg na okres czekałam
A od którego dc masz zacząć duphaston brać?
Staraj się dojrzeć promyk światła tam, gdzie inni widzą tylko ciemności. -
nick nieaktualny