CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
sylka0102 wrote:Współczuj
ja narazie wiem tylko ze chce a czy zajdę ;/ juz straciłam jaką kolwiek nadzieje
A przecież dopiero co owu ma być dzisiaj lub jutro. Ale to pewnie przez to, że pierwszy raz clo i taki duży pęcherzyk, ale boję się, że to torbiel, która urosła:(
Okaże się pewnie w walentynki co i jak wyszło.
Jak w ogóle będzie potwierdzona ta owu.
Zostaje tylko czekać każdej z Nas, może kiedyś nam się uda urodzić te maluszki, nasze całe światy.M&M -
Martoszka wrote:Ja nie wiem czemu, ale w tym cyklu teraz ciągle myślę, zę to już.
A przecież dopiero co owu ma być dzisiaj lub jutro. Ale to pewnie przez to, że pierwszy raz clo i taki duży pęcherzyk, ale boję się, że to torbiel, która urosła:(
Zostaje tylko czekać każdej z Nas, może kiedyś nam się uda urodzić te maluszki, nasze całe światy. -
Dziewczyny, nadzieja umiera ostatnia... ja jeszcze wierzę. Bo co mi innego zostało? Wierzę, że Wam i mi się uda
są tu dziewczyny, które to udowodniły
Martoszka, Miu95, agania lubią tę wiadomość
Nie ważne ile razy upadniesz. Ważne jest ile razy się podniesiesz. -
sylka0102 wrote:No własnie no to trzymam kciuki daj znać jak coś będzie:) ja narazie czekam na okres do sooboty powinnien być ale może sie przesunąć przez laparoskopie to juz całkiem chyba zwariuje bo nie bede wiedziec czy to ciąza.M&M
-
nick nieaktualnybaba_Jagna wrote:Dziewczyny, nadzieja umiera ostatnia... ja jeszcze wierzę. Bo co mi innego zostało? Wierzę, że Wam i mi się uda
są tu dziewczyny, które to udowodniły
U mnie odliczanie dni do hsg, w nastepnym tygodniu mam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 21:15
Martoszka lubi tę wiadomość
-
Triszkaaa wrote:Dziewczyny czy jesli brałam teraz 2 miesiace Clo a wczoraj caly dzien plamienie,dzis juz krew, czyli okres.. i nie zamiwrzam sie kolejny raz wybierac do lekarza, to mozliwe ze następna owulacja moze wystąpic, bez zazywania Clo? czy zawsze juz bede na to skazana?
Ostatnio mój lekarz powiedział, że bardzo często po przerwie w CLO w następnym cyklu owu się pojawia. Więc szansa jest, też na nią trochę liczę
Martoszka wrote:Ja nie wiem czemu, ale w tym cyklu teraz ciągle myślę, zę to już.
Spokojnego cyklu życzę! Ja też szalałam w moim pierwszym cyklu z CLO i oczywiście widziałam same objawy ciąży!.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 22:30
Martoszka lubi tę wiadomość
-
Miu95 wrote:Spokojnego cyklu życzę! Ja też szalałam w moim pierwszym cyklu z CLO i oczywiście widziałam same objawy ciąży!
.
M&M -
też w pierwszym cyklu z clo bylam pewna ciąży! i myśle że dlatego że tak naprawde wtedy to byl pierwszy cykl w ktorym przygladalam sie co sie ze mna dzieje, wczesniej nie zwracalam uwagi na to jak sie zachowuje moj organizm, po owulce czy przed @
heh przy trzecim cyklu z clo już troche odpuściłam analize każdego objawu który się u mnie pokazuje, chociaż nie ukrywam że nie raz sobie myśle a może to ten cykl... póki co czekam na dzień kiedy ma przyjść @
Miu a Tobie lekarz jak długo zalecił branie clo? bo widze ze masz 4 cykl z clo, mnie powiedział lek że po 3 razach z clo mam sie zglosic do niego, hmmm clo ladnie mi reguluje cykle wiec tak naprawde moglabym go brac dluzej...
tak czy siak powodzenia dziewczyny!!!Martoszka lubi tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Witam dziewczyny,
może któreś z Was będzie umiała mi pomóc, bo zaczynam trochę panikować, być może niepotrzebnie... mianowicie - jestem pierwszy cykl na stymulacji, badałam progesteron 7 dni po owulacji i wyszedł mi wynik 53 ng/ml!! przy normie 1,7-27. Podkreślam, że nie biorę żadnych wspomagaczy na progesteron, bo zawsze mam w tym okresie 20-25ng/ml, czyli prawidłowy.
Czy obecny wysoki wynik możne być efektem stymulacji, czy raczej coś zaczyna się znowu "przestawiać" w moim organizmie? Czy to powód do paniki, bo nie wiem czy alarmować lekarza, czy spokojnie czekać do kolejnej wizyty które będzie dopiero w marcu. -
Paolala wrote:też w pierwszym cyklu z clo bylam pewna ciąży! i myśle że dlatego że tak naprawde wtedy to byl pierwszy cykl w ktorym przygladalam sie co sie ze mna dzieje, wczesniej nie zwracalam uwagi na to jak sie zachowuje moj organizm, po owulce czy przed @
heh przy trzecim cyklu z clo już troche odpuściłam analize każdego objawu który się u mnie pokazuje, chociaż nie ukrywam że nie raz sobie myśle a może to ten cykl... póki co czekam na dzień kiedy ma przyjść @
Miu a Tobie lekarz jak długo zalecił branie clo? bo widze ze masz 4 cykl z clo, mnie powiedział lek że po 3 razach z clo mam sie zglosic do niego, hmmm clo ladnie mi reguluje cykle wiec tak naprawde moglabym go brac dluzej...
tak czy siak powodzenia dziewczyny!!!M&M -
nick nieaktualnyAsiak wrote:Witam dziewczyny,
może któreś z Was będzie umiała mi pomóc, bo zaczynam trochę panikować, być może niepotrzebnie... mianowicie - jestem pierwszy cykl na stymulacji, badałam progesteron 7 dni po owulacji i wyszedł mi wynik 53 ng/ml!! przy normie 1,7-27. Podkreślam, że nie biorę żadnych wspomagaczy na progesteron, bo zawsze mam w tym okresie 20-25ng/ml, czyli prawidłowy.
Czy obecny wysoki wynik możne być efektem stymulacji, czy raczej coś zaczyna się znowu "przestawiać" w moim organizmie? Czy to powód do paniki, bo nie wiem czy alarmować lekarza, czy spokojnie czekać do kolejnej wizyty które będzie dopiero w marcu.Asiak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsiak wrote:tak, wiem ale tylko czasami, a poza tym chyba jednak jest zdecydowanie za wysoki! Boje się raczej że to może jakieś torbiele albo coś jeszcze gorszego...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 11:21