CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Anatolka wrote:Rosna i pekaja jesli sa stymulowane. Bez tego w kratke, jak im sie zachce. Zaraz zaczynam podejscie do dwugiego ivf.
No to ANATOLKA powodzenia daj znać jak poszło
-
Dzwoniłam wczoraj do swojej endokrynolog ze swoimi wynikami, no i kazała mi przez tydzień brać Euthyrox 50, a potem już Euthyrox 75. Zobaczymy jaki wynik będzie za miesiąc... No i muszę iść ok 20 dc na USG do gina zobaczyć czy jakieś nowe pęcherzyki mi nie zalegają, bo moja gin prowadząca stwierdziła że na tabletki anty już za późno, to mój 4 dc, a nie chce mnie znowu faszerować przez cały cykl Orgametrilem, bo on wątrobę mocno obciąża:/ No i jeśli będą jakieś pęcherze na USG, to od 20 dc do 30 dc mam brać ten Orgametril, powinno pomóc. Tylko że cykl mi się wydłuży:/ Jak nie urok to sraczka:/
-
nick nieaktualnypaola dobrze ze zdzwoniłaś
teraz z taką dawka powinno ładnie zejsc
ja mam nadal 150/125 ale juz za pare dni zejde do mojej 100
Clo mi strasznie wode zatrzymuje
po pierwszym dniu mialam 2,5 kg na plusie
wczoraj chyba wszystko zeszło bo chodziłam caaaały dzień siku -
Amus87 wrote:Clo mi strasznie wode zatrzymuje
po pierwszym dniu mialam 2,5 kg na plusie
wczoraj chyba wszystko zeszło bo chodziłam caaaały dzień siku
Ja nie wiem czy po Clo, czy w ogóle po całym leczeniu hormonalnym w tym duphastonie czuje się ociężała, nic mi się nie chce, no oczywiście oprócz jedzenia... Eh!
A wczoraj żona mojego kolegi na facebooku dodała zdjęcie z brzuszkiem (ślub mieli w sierpniu) i tam komentarze "gratulujemy, ślicznie, itp." a jedna z koleżanek pyta
- "czy już wiadomo co i jak ci się to udało?"
na co ciężarna
- "synuś, przyjdź to Ci powiem, to naprawdę nic trudnego"
Nawet mi się zdenerwować już nie chciało ...Staraj się dojrzeć promyk światła tam, gdzie inni widzą tylko ciemności. -
nick nieaktualnymagdab wrote:Ja nie wiem czy po Clo, czy w ogóle po całym leczeniu hormonalnym w tym duphastonie czuje się ociężała, nic mi się nie chce, no oczywiście oprócz jedzenia... Eh!
A wczoraj żona mojego kolegi na facebooku dodała zdjęcie z brzuszkiem (ślub mieli w sierpniu) i tam komentarze "gratulujemy, ślicznie, itp." a jedna z koleżanek pyta
na co ciężarna
Nawet mi się zdenerwować już nie chciało ...
-
magdab wrote:Ja nie wiem czy po Clo, czy w ogóle po całym leczeniu hormonalnym w tym duphastonie czuje się ociężała, nic mi się nie chce, no oczywiście oprócz jedzenia... Eh!
na co ciężarna
Nawet mi się zdenerwować już nie chciało ... -
paola87 wrote:nie masz się co smucić póki co:) jak Ci nie rosną i nie pękają, to pół biedy, na to są tabletki:)
byłam juz stymulowana CLO 4 cykle raz tylko urósł pęcherzyk i była potem histerolaparskopia i INOFOLIC w chwili obecnej. Mam nadzieje ze mi sie uda po tym okresie mam chodzic na monitoring.
-
Dziewczyny czy jesli brałam teraz 2 miesiace Clo a wczoraj caly dzien plamienie,dzis juz krew, czyli okres.. i nie zamiwrzam sie kolejny raz wybierac do lekarza, to mozliwe ze następna owulacja moze wystąpic, bez zazywania Clo? czy zawsze juz bede na to skazana?czekam,czekam
-
Triszkaaa wrote:Dziewczyny czy jesli brałam teraz 2 miesiace Clo a wczoraj caly dzien plamienie,dzis juz krew, czyli okres.. i nie zamiwrzam sie kolejny raz wybierac do lekarza, to mozliwe ze następna owulacja moze wystąpic, bez zazywania Clo? czy zawsze juz bede na to skazana?
każdy okres po CLO był dla mnie cieżki do przeżycia bo zawsze bylam myśli a moze sie wkońcu udało a tu zawsze ten okres. Podobno jeśli jajniki dostaną jakiegoś popędu czyli CLO to potem bez zażywania może być owulacja
ja tez myslałam ze bedę skazana na CLO całe życie ale lekarz zakończył na 4 cyklach i zabieg....