CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
sylka0102 wrote:sprawdzali drożność jajowodów, czy nie ma jakiś zrostów itd i po nakłuwali jajniki ponieważ mam PCO ma mi to ułatwić zajśc w ciążę.
Rozumiemz tym nakluwaniem przy pco to juz sie roznie mowi. W klinikach czesto juz kreca nosem, ze to przestarzala metoda... Ja tez mialam, ale gin w klinice nie byl specjalnie uradowany... Mowil, ze coraz rzadziej sie to stosuje i tylko jak pacjentki maja AMH powyzej 20, bo to zmniejsza rezerwe jajeczkek...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 19:06
-
sylka0102 wrote:no właśnie ja mam AMH strasznie niskie niewiem czy cos z tego bedzie juz straciłam jakiekolwiek nadzieje no zobaczymy mam 6 miesięcy do zajscia a potem wszystko wraca do normy tak jak przed zabiegiem. A Tobie nakłuwali?
To czemu sie zgodzilas na ingerencje w jajnik skoro masz niska rezerwe? Mialam, ale ja mam amh po laparo i wycinaniu torbieli 3.66 przy normach 1-3. -
myssss wrote:Dzięki Dziewczyny! To może żeby nie przeginac wezmę od 4-8, bo poprzednio brałam 5dc wieczorem, to jak wezmę 4dc rano to powiedzmy że zyskam prawie dwa dni...?
-
nick nieaktualny
-
paola87 wrote:Ja bym tak nie kombinowała bez konsultacji z lekarzem. Może spróbuj się z nim skontaktować..?
Ulotka opisuje ogolne zasady kiedy sie bierze 3-7 a kiedy 5-9. To nie jest zadna tajemna wiedzaja probowalam kazdej z kombinacji i nic sie nie stalo
-
sylka0102 wrote:Lekarz powiedział ze innego wyjścia nie widzi;((
NIe ma co plakac nad rozlanym mlekiem. Gin do zmiany. Zaden rozsadny babka z niska rezerwa takiego czegos nie zleci. Zobacz na watku endometrioza co dzis pisalam dziewczynie. Ja mialam jedna laparo, ale mam wysokie AMH, a drugiej mi gin nie proponowal nawet. Wymyslil inne rozwiazanie. Spojrz tam, bo nie bede pisac drugi raz. -
Hej dziewczyny, mam pytanie takie ogolne, czy ktoras miala jakies plamienia/uplawy w okolicach terminu miesiączki i zbadała wtedy moze szyjke? Ja w zeszlym cyklu jak mialam biochemiczną dostałam gwałtownie krwawienie od razu czerwien wyleciało przy kazdym napięciu i od razu skrzepy, a teraz od godziny 14 tej mam tylko taki brąz/lekki różyc a teraz to jakby chwilowo zaniklo, takie żółto/pomaranczowe, brzuch mnie szczegolnie nie boli, ani nie bolał ale ta szyjka lekko otwarta, a nigdzie na internecie nie moge znalesc nic o tym jaką kto miał szyjke jesli byl w ewentualnej ciązy, nie chce się znowu napalac, jest to dla mnie zastanawiające.. tonący brzytwy sie chwyta, :)buziakiczekam,czekam
-
Anatolka wrote:9.0 czy 0.9? Jesli 9.0 to jest to wysokie AMH. Cos poplatalas kobito
no właśnie myślę ze jakbym miała niskie AMH to by mnie nie kierowała na laparoskopie zreszta nie powiedziala czy to niskie czy wysokie AMH tylko ze kiedys trzeba powtórzyć a w którym cyklu mialaś robione AMH?
-
PG 25, 15,14mm. Pregnyl podany, kolejn a wizyta za tydzien. zobaczymy czy z ta plodnoscia w miesiacu urodzin to prawda, a u mnie to jeszcze w dzien urodzin. te pecherzyki to najpiekniejszy prezent urodzinowy. A na imieniny poprosze piekne serduszko, albo. Chociaz betęM&M
-
sylka0102 wrote:9,0 bez okularów nie widzę
no właśnie myślę ze jakbym miała niskie AMH to by mnie nie kierowała na laparoskopie zreszta nie powiedziala czy to niskie czy wysokie AMH tylko ze kiedys trzeba powtórzyć a w którym cyklu mialaś robione AMH?
Sama kobito na gorze napisalas, ze masz strasznie niskieamh obojetnie, w ktorym dniu cyklu. Ono sie nie zmienia raczej. Nie ma wahan.
-
Anatolka wrote:Sama kobito na gorze napisalas, ze masz strasznie niskie
amh obojetnie, w ktorym dniu cyklu. Ono sie nie zmienia raczej. Nie ma wahan.