Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agania31, Gratuluję i życzę zdrówka Wam :D

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • Asiasia Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka! Czy mozecie mi powiedziec ile dni po owu (z Clo) dostalyscie @? Z gory dziekuje za odpowiedz :)

adrenalina lubi tę wiadomość

Asiasia
    p19us65gzsjdhk9r.png
  • agania31 Koleżanka

Wysłany: 24 lutego 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki kochane:-)

Narazie czekam do wizyty żeby potwierdzic czy maluszek ulokowal sie tam gdzie powinien jestem po cp także mam już stracha i do konca już będę miec bo poprzednia ciąża się szybko zakończyła:-(ach my staraczki wiecznie w stresie.....

• adrenalina Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiasia wrote:
    Hejka! Czy mozecie mi powiedziec ile dni po owu (z Clo) dostalyscie @? Z gory dziekuje za odpowiedz :)
    Równo 14 dni po. Ale nie wiem czy to przez clo luteinę czy moze dupka.

• Asiasia Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje za odpowiedz. Ja bralam tylko Clo a dzis mija 15 dzien po domniemanej owu wiec sie zastanawiam...

Asiasia
    p19us65gzsjdhk9r.png
  • ara Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiasia a jakiej długości normalnie masz cykle? nie mierzysz temp więc bez danych nic powiedzieć nie umiem, fl 15 dni to już ładny wynik ;)

• Asiasia Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdybym to wlasnie wiedziala :/ Nie mierze bo mam monitoring. Problem w tym, ze mi Clo zostalo podane po ca 75dc bez @ (po wczesniejszym odstawieniu tabletek anykoncepcyjnych i badaniach hormonalym) I to wlasciwie pierwszy oficjalny cykl staran, bo po odstawieniu tabletek nie dzialo sie tyle czasu nic ://

Asiasia
    p19us65gzsjdhk9r.png
  • Sowaa Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś wzięłam ostatnią dawkę clo i niech się dzieje wola nieba :P
    W czwartek idę na monit, choć w ogóle nie mam na to ochoty. Gdyby nie to, że brałam większą dawkę to chyba bym zlekceważyła ten cykl.

Czytam Was i widzę, że piszecie o TSH, aż z ciekawość zerkam na swoje badania, ale na szczęście mam tsh oki 0,70 ufffffffffffff
    Gorzej, że u mnie coś z progesteronem jest nie ta ;/

Marzenia to realne cele z odroczonym terminem realizacji...

34bwyx8dfkd7ouw5.png
  • Martoszka Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj 1 dzień w 2 cyklu z clo. Biorę to by tylko jakoś nie zrobić źle mojemu organizmowi. my teraz czekamy do konca marca, poczatku kwietnia i lecimy do androloga, bo wiemy, ze się bez tej wizyty nie uda nam na pewno:)

M&M
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i co? i progesteron 8
    czyli owulka była, ale kiedy jak w 19 dc nic nie bylo wcześniej też nie ( dzisiaj 30 dc)

a TSH 0,89 :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 20:21

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    no i co? i progesteron 8
    czyli owulka była, ale kiedy jak w 19 dc nic nie bylo wcześniej też nie ( dzisiaj 30 dc)

Gdzieś tam się wyrobila, nie wnikaj:-) ja wybieramy się w piątek na badanie progesteronu. Trzymaj kciuki, żebym miała podobny wynik.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiasia wrote:
    Zawsze 12-14. Robilas test?

• Asiasia Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie jeszcze nie....boje sie rozczarowania. Ale chyba sie zbiore i jutro zrobie rano, bo jak co to pewnie bede szla na wywolywanie :// aby szybciutko zaczac 2 cykl.Zawsze po clo 12-14 dni? Czy zawsze u Ciebie Scarllet?

Asiasia
    p19us65gzsjdhk9r.png
  • paola87 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    no i co? i progesteron 8

A jaki progesteron świadczy o odbytej owulce (chodzi mi o widełki)? Myślałam że musi być większy.
    Ładne tsh, chciałabym takie:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiasia wrote:
    Nie jeszcze nie....boje sie rozczarowania. Ale chyba sie zbiore i jutro zrobie rano, bo jak co to pewnie bede szla na wywolywanie :// aby szybciutko zaczac 2 cykl.Zawsze po clo 12-14 dni? Czy zawsze u Ciebie Scarllet?

Zawsze u mnie :-) i to zarówno w cyklach, w których doszło do owulacji i w tych, w których pęcherzyk nie pekl

• Asiasia Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z ciekawosci (albo z pospiechu do 2 cyklu) zrobie chyba jutro rano... boje sie jakos jednak...

Asiasia
    p19us65gzsjdhk9r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no niski ten progesteron ost 7 dni po owulacji mialam wynik 18 ALE wiem kiedy mialam owulke a teraz nie wiem... moze pare dni temu?? sexik byl w pt wiec licze na CUD:P hehehe

Paola chyba powyżej 3 jak dobrze pamietam ale najlepiej jak wynik jest kolo 20 tu

scarlet kciukam :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiasia wrote:
    z ciekawosci (albo z pospiechu do 2 cyklu) zrobie chyba jutro rano... boje sie jakos jednak...

Nie swiruj :-) rob test. Albo będzie dobra wiadomość, albo tak jak mówisz, szybsza droga do kolejnego cyklu. Po co marnowac czas? Ja to zazwyczaj ledwie do 12 dpo wytrzymuje :-P

• Asiasia Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje za otuche! Zrobie jutro...a jak bedzie @ to zadzwonie do gin ze cos nie hallo po tym clo :/

Asiasia
    p19us65gzsjdhk9r.png
  • Paolaaa Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kochane.
    Możecie napisać po jakim czasie od ostatniej tabletki CLO miałyście owu?
    Ja biorę od dzisiaj 3dni x 1 tabletka. Jestem w 62 dc :( Jajeczka jakbym byłam na początky cyklu. Tylko endo urosło w ciągu miesiąca z 3 mm na 5 mm (byłam u gin w 33 dc). Jestem ciekawa dlaczego gin nie zlecił brania 5 dni tego CLO? Brała któraś z Was krócej?

4c3t9n73nr884ilb.png
    01.03.2016- test HARMONY- zdrowa dziewucha :*
    15.08.2016- WITAJ KSIĘŻNICZKO :-)
‹‹ 817 818 819 820 821 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ