CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki kochane:-)
Narazie czekam do wizyty żeby potwierdzic czy maluszek ulokowal sie tam gdzie powinien jestem po cp także mam już stracha i do konca już będę miec bo poprzednia ciąża się szybko zakończyła:-(ach my staraczki wiecznie w stresie.....
-
Gdybym to wlasnie wiedziala
Nie mierze bo mam monitoring. Problem w tym, ze mi Clo zostalo podane po ca 75dc bez @ (po wczesniejszym odstawieniu tabletek anykoncepcyjnych i badaniach hormonalym) I to wlasciwie pierwszy oficjalny cykl staran, bo po odstawieniu tabletek nie dzialo sie tyle czasu nic
/
Asiasia

-
Dziś wzięłam ostatnią dawkę clo i niech się dzieje wola nieba

W czwartek idę na monit, choć w ogóle nie mam na to ochoty. Gdyby nie to, że brałam większą dawkę to chyba bym zlekceważyła ten cykl.
Czytam Was i widzę, że piszecie o TSH, aż z ciekawość zerkam na swoje badania, ale na szczęście mam tsh oki 0,70 ufffffffffffff
Gorzej, że u mnie coś z progesteronem jest nie ta ;/
Marzenia to realne cele z odroczonym terminem realizacji...

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGdzieś tam się wyrobila, nie wnikaj:-) ja wybieramy się w piątek na badanie progesteronu. Trzymaj kciuki, żebym miała podobny wynik.Amus87 wrote:no i co? i progesteron 8
czyli owulka była, ale kiedy jak w 19 dc nic nie bylo wcześniej też nie ( dzisiaj 30 dc)
a TSH 0,89
-
nick nieaktualny
-
A jaki progesteron świadczy o odbytej owulce (chodzi mi o widełki)? Myślałam że musi być większy.Amus87 wrote:no i co? i progesteron 8
czyli owulka była, ale kiedy jak w 19 dc nic nie bylo wcześniej też nie ( dzisiaj 30 dc)
a TSH 0,89
Ładne tsh, chciałabym takie:) -
nick nieaktualnyAsiasia wrote:Nie jeszcze nie....boje sie rozczarowania. Ale chyba sie zbiore i jutro zrobie rano, bo jak co to pewnie bede szla na wywolywanie
/ aby szybciutko zaczac 2 cykl.Zawsze po clo 12-14 dni? Czy zawsze u Ciebie Scarllet?
Zawsze u mnie
i to zarówno w cyklach, w których doszło do owulacji i w tych, w których pęcherzyk nie pekl
-
nick nieaktualnyno niski ten progesteron ost 7 dni po owulacji mialam wynik 18 ALE wiem kiedy mialam owulke a teraz nie wiem... moze pare dni temu?? sexik byl w pt wiec licze na CUD:P hehehe
Paola chyba powyżej 3 jak dobrze pamietam ale najlepiej jak wynik jest kolo 20 tu
scarlet kciukam
-
nick nieaktualnyAsiasia wrote:z ciekawosci (albo z pospiechu do 2 cyklu) zrobie chyba jutro rano... boje sie jakos jednak...
Nie swiruj
rob test. Albo będzie dobra wiadomość, albo tak jak mówisz, szybsza droga do kolejnego cyklu. Po co marnowac czas? Ja to zazwyczaj ledwie do 12 dpo wytrzymuje
-
Cześć kochane.
Możecie napisać po jakim czasie od ostatniej tabletki CLO miałyście owu?
Ja biorę od dzisiaj 3dni x 1 tabletka. Jestem w 62 dc
Jajeczka jakbym byłam na początky cyklu. Tylko endo urosło w ciągu miesiąca z 3 mm na 5 mm (byłam u gin w 33 dc). Jestem ciekawa dlaczego gin nie zlecił brania 5 dni tego CLO? Brała któraś z Was krócej?