CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
A... co prawda temat zupełnie inny, ale może któraś z Was będzie znać odpowiedź.
Nie wiecie w jakiej dawce mężczyźni przyjmują np. mucosolvan jeżeli mają zwiększoną lepkość nasienia? Dodam, że reszta parametrów OK, tylko lepkość ++ więc musiałby od jutra a może nawet od dzisiaj pić, ale nie mogę nigdzie znaleźć jak dużo.
Mam w domu ACC 200 tabletki musujące, może któraś z Was wie czy działanie mają podobne? -
tulipanna wrote:nigdy plamienia się nie liczy za 1 dc, liczy się od pojawienia żywej krwi. Do plamienia luteina, potem już przerwać i nastapi @. I od normalnej @ liczyć..
-
Picja wrote:Jesli od kolejnego cyklu czeka mnie podwojna dawka- brać dwie tabletki rano czy jedna rano a druga wieczorem? Jak bralyscie?
ja brałam 2 tabletki na raz. Nie mogłam nigdzie zanleżć jak to dawkować aż znalazłam informację w internecie,że trzeba brać jednocześnie przepisaną dawkę także jeśli ktoś ma brać 2 tabletki to jednocześnie, ale nie wiem na ile to pewne informacje. ja tak brałam. -
Paolaaa, mocno trzymam kciuki, ładnie pęcherzyk rośnie
Sama jutro idę na pierwszy monitoring w 12 dc i wiele bym dała za pęcherzyk 16 mm
Biorę 2 tabletki dziennie i lekarz kazał mi rano i wieczorem brać.
Jestem bardzo ciekawa czy da mi zastrzyk czy każe czekać.
A jak badacie śluz? Nigdy tego nie robiłam. Dzisiaj pojawił mi się taki ciągnący, to chyba dobrze, co? -
Oby owulacja była do niedzieli bo w poniedziałek rano mam ostatni monitoring. Miałam mieć więcej, ale to będzie jednak ostatni.
Lekarz powiedział, że pęcherzyk pod względem swojej budowy jest ładny. Nawet bardzo ładnyEndo póki co słabe bo 6 mm ale zauważyłam, że dopiero przy samej owulacji rośnie więc pewnie będzie tak samo. Oby.
Mój od dzisiaj pije ACC i łyka witaminkę C. Oby się w końcu udało bo to mój ostatni cykl na CLO. Lewy jajnik wygląda do dup*, jest cały w małych pęcherzykach, prawy nadrabia. Martwi mnie to, ale narazie trzeba się skupić na staraniach.
Peggy powodzenia jutroAsiasia lubi tę wiadomość
-
PeggyOlsen wrote:Uff, mój monitoring mnie zachwycił
Po dwóch bezowulacyjnych cyklach teraz mam 16mm pęcherzyk w 12 dc
W piątek idę znów - albo sam pęknie albo dostanę zastrzyk. Dzięki za kciuki, ale potrzymajcie jeszcze proszę do piątku
To SUPER !!! Będziemy mieć owulację w podobnym czasieJeżeli u mnie analogicznie wszystko zadzieje się jak w poprzednich cyklach to owu powinnam mieć między sobotą a poniedziałkiem
Fajnie, bo będziemy razem czekać, a we dwójkę zawsze raźniej heh.
Trzymam kciuki.
Ja jadę w poniedziałek rano żeby potwierdzić owu. Oby było już poAsiasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny
proszę o pomoc
mam za sobą już 6 cykli z CLO...niestety ciąży nadal nie ma.....tylko raz był pęcherzyk dominujący i była owulacja..w pozostałych cyklach albo nic albo brak pęcherzyka dominującego...
Mój lekarz proponuje zrobić 2 m-ce przerwy w stymulacji i potem wrócić albo do CLO albo ewentualnie PUREGON 50 (to już zupełnie inny kaliber)...
zapytałam lekarza czy jest jeszcze sens brania tego CLO...bo ja mam poważne wątpliwości...On twierdzi ze tak.....
z tego co czytam, większość lekarzy po pół roku bezowocnego brania CLO, odstawia ten lek na dobre
nie wiem co o tym myśleć...??? czy mój lekarz się nie myli??? czy jest sens brania tego leku dalej?
Biaziczka -
nick nieaktualnyBiaziczka wrote:Dziewczyny
proszę o pomoc
mam za sobą już 6 cykli z CLO...niestety ciąży nadal nie ma.....tylko raz był pęcherzyk dominujący i była owulacja..w pozostałych cyklach albo nic albo brak pęcherzyka dominującego...
Mój lekarz proponuje zrobić 2 m-ce przerwy w stymulacji i potem wrócić albo do CLO albo ewentualnie PUREGON 50 (to już zupełnie inny kaliber)...
zapytałam lekarza czy jest jeszcze sens brania tego CLO...bo ja mam poważne wątpliwości...On twierdzi ze tak.....
z tego co czytam, większość lekarzy po pół roku bezowocnego brania CLO, odstawia ten lek na dobre
nie wiem co o tym myśleć...??? czy mój lekarz się nie myli??? czy jest sens brania tego leku dalej? -
nie..
pcos nie mam na pewno......co do endometriozy ....to nie wiem....mam nadzieję ze nie..tzn. objawów nie mam (oprócz problemu z zajściem w ciąże...), ale laparoskopii nie miałam
ogólnie ..podstawowa diagnoza u mnie....to brak owulacji...Biaziczka -
Biaziczka wrote:Dziewczyny
proszę o pomoc
nie wiem co o tym myśleć...??? czy mój lekarz się nie myli??? czy jest sens brania tego leku dalej?
A jaka miałaś dawkę tego clo? Może za mała i dlatego nie było reakcji? -
Paolaaa wrote:To SUPER !!! Będziemy mieć owulację w podobnym czasie
Jeżeli u mnie analogicznie wszystko zadzieje się jak w poprzednich cyklach to owu powinnam mieć między sobotą a poniedziałkiem
Fajnie, bo będziemy razem czekać, a we dwójkę zawsze raźniej heh.
Trzymam kciuki.
Ja jadę w poniedziałek rano żeby potwierdzić owu. Oby było już po
No to super dziewczyny, życzę owocnej owulki -
Maialen wrote:Część dziewczynki mogę wbić na wątek?
To będzie mój pierwszy cykl z Clojestem bardzo podekscytowana co to z tego będzie
Powodzenia kochanaoby clo pomogło
masz pcos czy z jakiś innych powodów zaczynasz stymulację?
Maialen lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBiaziczka wrote:nie..
pcos nie mam na pewno......co do endometriozy ....to nie wiem....mam nadzieję ze nie..tzn. objawów nie mam (oprócz problemu z zajściem w ciąże...), ale laparoskopii nie miałam
ogólnie ..podstawowa diagnoza u mnie....to brak owulacji...