CLOSTIBEGYT jakie są wasze opinie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Caroline, widzę, że miałaś "ciekawe" dni przed weselem. Gratuluję wytrwałości. Pokazałaś innym, że optymizm potrafi zdziałać cuda i zwycięża dołki.
Wiem to sama po sobie.
Moja przyjaciółka miała huczne wesele niedługo po porodzie i stwierdziła, że to optymizm i szczęście sprawiło, że do tego czasu się wykurowała
Tak jak mówi _sky_ - co nas nie zabije to nas wzmocni
trzymajcie się -
ILKA88 wrote:Motylek niestety 1 tabletka dziennie nie podziałała w ogóle, a po 2 w 11 dc pęcherzyk miał tylko 12 mm więc mało... dlatego teraz mam brać 3 ale też jeszcze nie słyszałam żeby ktoś tyle brał z tym, że ja mam pcos:/
Daj znać jak twój organizm reaguje na 3. Jestem bardzo ciekawa. -
Caroline wrote:_sky_ i Morela86 trzymam kciuki za te pęcherzyki. Będzie dobrze. Nawet nasz ekspert prof. Łukaszuk napisał mi, że CLO działa czasem po pewnym czasie i nie ma znaczenia tutaj dawka tego leku tylko długość stosowania, więc głowa do góry dziewczyny!!!
Caroline, od pewnego czasu czekałam, aż ktoś to napisze Mówcie co chcecie, ale mnie to w pewien sposób wyluzowuje i wiem, że pomoże mi to w kryzysowych sytuacjach
Więc dziewczyny, nie łamcie się, że po 1 cylku z CLO nic nie wyszło albo, ze drugi i trzeci zabija wasze nadzieje. Trzeba wierzyć i po to tu jesteśmy. Dowodem na to są ciąże innych forumowiczek, co tu daleko szukać, nasza Gogola Wszystkie za Ciebie trzymamy kciuki
Nam też się uda Musi! -
motylek32 wrote:Caroline, od pewnego czasu czekałam, aż ktoś to napisze Mówcie co chcecie, ale mnie to w pewien sposób wyluzowuje i wiem, że pomoże mi to w kryzysowych sytuacjach
Więc dziewczyny, nie łamcie się, że po 1 cylku z CLO nic nie wyszło albo, ze drugi i trzeci zabija wasze nadzieje. Trzeba wierzyć i po to tu jesteśmy. Dowodem na to są ciąże innych forumowiczek, co tu daleko szukać, nasza Gogola Wszystkie za Ciebie trzymamy kciuki
Nam też się uda Musi!
Nam też sie uda!Instruktorka fitness, Dwie dusze, jedno serce. -
Dziewczyny ja na wolnym od dzisiaj ale do lekarza dopiero w piątek. Wykorzystalam opieki na dorka a dopoero w piątek bo w piątek bedzie ostatni moj dzien wolny i 44 dzien cyklu wiec dlatego tak zwlekam z tą wizytą zeby jak najwiecej bylo juz wiadc. Nie dam rady z informacją ze jescze nic nje widac i nic sie nie dzieje bo pamietam jak tamtym razem lekarz wbił mnie w ziemie zw ja tu z hcg do niego a in ....tu nie ma żadnej ciąży. Tym razem mam nadzieje uslyszec co innego wiec postanowilam isc jak najpozniej sie da a wlasnie w piatek to bedzie moj ostatni wolny dzień.
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 13:44
-
Morela - ja już nie chcę nawet słyszeć o owulacji w 13-14-15dc! To jest bzdura. Organizm kobiety to tak skomplikowana machina, że już wielu pokazała, że robi tak jak mu się zachce. Znam przypadki owulacji w 30dniu (i ciąża!) i wczoraj się dowiedziałam, że moja psiapsióła, która jest w 3 miesiącu zaszła w 8-9 dniu cyklu, więc mając wręcz nierealnie wczesną owulacje. I co? Można można!
-
A u mnie test negatywny. Trochę to dziwne, ale poza pierwszym "smuteczkiem" odczułam tez ulgę (nie to, że się cieszę, po prostu śmieję się sama z siebie)
Bella mi przy dupku z 32-35 dniowych skróciły się do 27-28 dni... a niby ten sam lek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 12:31
. -
zdaje egzaminy zawodowe... trzy dni pisania po 6-8 godzin, ośmioosobowa komisja, a wcześniej trzy koszmarne lata aplikacji jest o co walczyć, co jednak nie pozostaje obojętne dla całego ciała, duszy, głowy... no i męża ale chyba kciuki pomagają bo wczoraj poszło całkiem nieźle, więc polecam się jeszcze na dziś i jutro. Dzięki
_sky_ lubi tę wiadomość
. -
motylek32 anty powinnaś brać od @. Nie słyszałam żeby ktoś zaczynał brać w trakcie cyklu, ale lepiej mimo wszystko zapytać lekarza. A nie lepiej Ci zatrzymać @ luteiną albo duphastonem?
Anusi_a ja też trzymam kciuki za egzaminy, na pewno zaliczysz wszystko i potem no stres:)
a mi dzisiaj tempka podskoczyła z powrotem, sama już nei wiem czy jest szanasa jakaś w tym miesiącu.
05.2013 [*]