CLOSTIBEGYT jakie są wasze opinie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Caroline, widzę, że miałaś "ciekawe" dni przed weselem. Gratuluję wytrwałości. Pokazałaś innym, że optymizm potrafi zdziałać cuda i zwycięża dołki.
Wiem to sama po sobie.
Moja przyjaciółka miała huczne wesele niedługo po porodzie i stwierdziła, że to optymizm i szczęście sprawiło, że do tego czasu się wykurowała
Tak jak mówi _sky_ - co nas nie zabije to nas wzmocni
trzymajcie się -
ILKA88 wrote:Motylek niestety 1 tabletka dziennie nie podziałała w ogóle, a po 2 w 11 dc pęcherzyk miał tylko 12 mm więc mało... dlatego teraz mam brać 3 ale też jeszcze nie słyszałam żeby ktoś tyle brał
z tym, że ja mam pcos:/
Daj znać jak twój organizm reaguje na 3. Jestem bardzo ciekawa. -
Caroline wrote:_sky_ i Morela86 trzymam kciuki za te pęcherzyki. Będzie dobrze. Nawet nasz ekspert prof. Łukaszuk napisał mi, że CLO działa czasem po pewnym czasie i nie ma znaczenia tutaj dawka tego leku tylko długość stosowania, więc głowa do góry dziewczyny!!!
Caroline, od pewnego czasu czekałam, aż ktoś to napiszeMówcie co chcecie, ale mnie to w pewien sposób wyluzowuje i wiem, że pomoże mi to w kryzysowych sytuacjach
Więc dziewczyny, nie łamcie się, że po 1 cylku z CLO nic nie wyszło albo, ze drugi i trzeci zabija wasze nadzieje. Trzeba wierzyć i po to tu jesteśmy. Dowodem na to są ciąże innych forumowiczek, co tu daleko szukać, nasza GogolaWszystkie za Ciebie trzymamy kciuki
Nam też się udaMusi!
-
motylek32 wrote:Caroline, od pewnego czasu czekałam, aż ktoś to napisze
Mówcie co chcecie, ale mnie to w pewien sposób wyluzowuje i wiem, że pomoże mi to w kryzysowych sytuacjach
Więc dziewczyny, nie łamcie się, że po 1 cylku z CLO nic nie wyszło albo, ze drugi i trzeci zabija wasze nadzieje. Trzeba wierzyć i po to tu jesteśmy. Dowodem na to są ciąże innych forumowiczek, co tu daleko szukać, nasza GogolaWszystkie za Ciebie trzymamy kciuki
Nam też się udaMusi!
Nam też sie uda!Instruktorka fitness, Dwie dusze, jedno serce. -
Dziewczyny ja na wolnym od dzisiaj ale do lekarza dopiero w piątek. Wykorzystalam opieki na dorka a dopoero w piątek bo w piątek bedzie ostatni moj dzien wolny i 44 dzien cyklu wiec dlatego tak zwlekam z tą wizytą zeby jak najwiecej bylo juz wiadc. Nie dam rady z informacją ze jescze nic nje widac i nic sie nie dzieje bo pamietam jak tamtym razem lekarz wbił mnie w ziemie zw ja tu z hcg do niego a in ....tu nie ma żadnej ciąży. Tym razem mam nadzieje uslyszec co innego wiec postanowilam isc jak najpozniej sie da a wlasnie w piatek to bedzie moj ostatni wolny dzień.
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 13:44
-
Morela - ja już nie chcę nawet słyszeć o owulacji w 13-14-15dc! To jest bzdura. Organizm kobiety to tak skomplikowana machina, że już wielu pokazała, że robi tak jak mu się zachce. Znam przypadki owulacji w 30dniu (i ciąża!) i wczoraj się dowiedziałam, że moja psiapsióła, która jest w 3 miesiącu zaszła w 8-9 dniu cyklu, więc mając wręcz nierealnie wczesną owulacje. I co? Można
można!
-
A u mnie test negatywny. Trochę to dziwne, ale poza pierwszym "smuteczkiem" odczułam tez ulgę
(nie to, że się cieszę, po prostu śmieję się sama z siebie)
Bella mi przy dupku z 32-35 dniowych skróciły się do 27-28 dni... a niby ten sam lek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 12:31
. -
zdaje egzaminy zawodowe... trzy dni pisania po 6-8 godzin, ośmioosobowa komisja, a wcześniej trzy koszmarne lata aplikacji
jest o co walczyć, co jednak nie pozostaje obojętne dla całego ciała, duszy, głowy... no i męża
ale chyba kciuki pomagają bo wczoraj poszło całkiem nieźle, więc polecam się jeszcze na dziś i jutro. Dzięki
_sky_ lubi tę wiadomość
. -
motylek32 anty powinnaś brać od @. Nie słyszałam żeby ktoś zaczynał brać w trakcie cyklu, ale lepiej mimo wszystko zapytać lekarza. A nie lepiej Ci zatrzymać @ luteiną albo duphastonem?
Anusi_a ja też trzymam kciuki za egzaminy, na pewno zaliczysz wszystko i potem no stres:)
a mi dzisiaj tempka podskoczyła z powrotem, sama już nei wiem czy jest szanasa jakaś w tym miesiącu.
05.2013 [*]