X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną CLOSTIBEGYT jakie są wasze opinie?
Odpowiedz

CLOSTIBEGYT jakie są wasze opinie?

Oceń ten wątek:
  • motylek32 Koleżanka

Wysłany: 9 marca 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caroline, widzę, że miałaś "ciekawe" dni przed weselem. Gratuluję wytrwałości. Pokazałaś innym, że optymizm potrafi zdziałać cuda i zwycięża dołki.
    Wiem to sama po sobie.
    Moja przyjaciółka miała huczne wesele niedługo po porodzie i stwierdziła, że to optymizm i szczęście sprawiło, że do tego czasu się wykurowała :)
    Tak jak mówi _sky_ - co nas nie zabije to nas wzmocni :)

trzymajcie się :)

• motylek32 Koleżanka

Wysłany: 9 marca 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ILKA88 wrote:
    Motylek niestety 1 tabletka dziennie nie podziałała w ogóle, a po 2 w 11 dc pęcherzyk miał tylko 12 mm więc mało... dlatego teraz mam brać 3 ale też jeszcze nie słyszałam żeby ktoś tyle brał :) z tym, że ja mam pcos:/

Daj znać jak twój organizm reaguje na 3. Jestem bardzo ciekawa.

• motylek32 Koleżanka

Wysłany: 9 marca 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caroline wrote:
    _sky_ i Morela86 trzymam kciuki za te pęcherzyki. Będzie dobrze. Nawet nasz ekspert prof. Łukaszuk napisał mi, że CLO działa czasem po pewnym czasie i nie ma znaczenia tutaj dawka tego leku tylko długość stosowania, więc głowa do góry dziewczyny!!!

Caroline, od pewnego czasu czekałam, aż ktoś to napisze :) Mówcie co chcecie, ale mnie to w pewien sposób wyluzowuje i wiem, że pomoże mi to w kryzysowych sytuacjach :)

Więc dziewczyny, nie łamcie się, że po 1 cylku z CLO nic nie wyszło albo, ze drugi i trzeci zabija wasze nadzieje. Trzeba wierzyć i po to tu jesteśmy. Dowodem na to są ciąże innych forumowiczek, co tu daleko szukać, nasza Gogola :) Wszystkie za Ciebie trzymamy kciuki :)

Nam też się uda :) Musi! :)

• Morela86 Debiutantka

Wysłany: 9 marca 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    motylek32 wrote:
    Caroline, od pewnego czasu czekałam, aż ktoś to napisze :) Mówcie co chcecie, ale mnie to w pewien sposób wyluzowuje i wiem, że pomoże mi to w kryzysowych sytuacjach :)

Więc dziewczyny, nie łamcie się, że po 1 cylku z CLO nic nie wyszło albo, ze drugi i trzeci zabija wasze nadzieje. Trzeba wierzyć i po to tu jesteśmy. Dowodem na to są ciąże innych forumowiczek, co tu daleko szukać, nasza Gogola :) Wszystkie za Ciebie trzymamy kciuki :)

Nam też się uda :) Musi! :)
    Będziemy wytrwałe, w czwartek dowiem się czy coś urosło więcej.

Nam też sie uda!

Instruktorka fitness, Dwie dusze, jedno serce.
  • Gogola Przyjaciółka

Wysłany: 9 marca 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja na wolnym od dzisiaj ale do lekarza dopiero w piątek. Wykorzystalam opieki na dorka a dopoero w piątek bo w piątek bedzie ostatni moj dzien wolny i 44 dzien cyklu wiec dlatego tak zwlekam z tą wizytą zeby jak najwiecej bylo juz wiadc. Nie dam rady z informacją ze jescze nic nje widac i nic sie nie dzieje bo pamietam jak tamtym razem lekarz wbił mnie w ziemie zw ja tu z hcg do niego a in ....tu nie ma żadnej ciąży. Tym razem mam nadzieje uslyszec co innego wiec postanowilam isc jak najpozniej sie da a wlasnie w piatek to bedzie moj ostatni wolny dzień.

relgx1hplp93ekbb.png
  • Gogola Przyjaciółka

Wysłany: 9 marca 2015, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zagmatwane to co napisałam alw pisze z tel i widze trzy ekrany hahha ciezko sie tak wypowiedziec logicznie hehe

relgx1hplp93ekbb.png
  • Morela86 Debiutantka

Wysłany: 10 marca 2015, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, mam pytanie czy możliwa jest tak późna owulacja np w 20dc? Jak dojrzeją pęcherzyki?

pozdrawiam

• Bella93 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 13:44

Moja historia leczenia
    Kajetan 10tc & Eliza 11tc 🖤

Matylda 🩷11.08.2022

Twins are coming:
    preg.png
  • _sky_ Przyjaciółka

Wysłany: 10 marca 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morela - ja już nie chcę nawet słyszeć o owulacji w 13-14-15dc! To jest bzdura. Organizm kobiety to tak skomplikowana machina, że już wielu pokazała, że robi tak jak mu się zachce. Znam przypadki owulacji w 30dniu (i ciąża!) i wczoraj się dowiedziałam, że moja psiapsióła, która jest w 3 miesiącu zaszła w 8-9 dniu cyklu, więc mając wręcz nierealnie wczesną owulacje. I co? Można :) można!

• Anusi_a Koleżanka

Wysłany: 10 marca 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie test negatywny. Trochę to dziwne, ale poza pierwszym "smuteczkiem" odczułam tez ulgę :) (nie to, że się cieszę, po prostu śmieję się sama z siebie)

Bella mi przy dupku z 32-35 dniowych skróciły się do 27-28 dni... a niby ten sam lek.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 12:31

.
  • Morela86 Debiutantka

Wysłany: 10 marca 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja liczę na to że będę miała w końcu owulacje. Leki też kiedyś zaczną działać. Czekam więc.

• Caroline Ekspertka

Wysłany: 10 marca 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anusia a który dzień cyklu masz? Może jeszcze będą II

34bw6vgct4x5p7xj.png

f2wlanli70ba512s.png

05.2013 [*]
  • Caroline Ekspertka

Wysłany: 10 marca 2015, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi dzisiaj tempka spadła - wg mnie 7 dpo,wg owu 5dpo więc mam cichą nadzieje ze jutro znowu podskoczy

34bw6vgct4x5p7xj.png

f2wlanli70ba512s.png

05.2013 [*]
  • Anusi_a Koleżanka

Wysłany: 10 marca 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzisiaj 24 dc. Wiem, że jeszcze trochę wcześnie, ale od jutra czekają mnie duże stresy, więc chciałam sprawdzić przed. Poza tym jak 13 dc miałam owulację to już w piątek powinno mnie zalać. i takie buty :)

.
  • Anusi_a Koleżanka

Wysłany: 11 marca 2015, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kto może niech trzyma dzisiaj jutro i pojutrze za mnie kciuki. Czas stanąć do walki.

.
  • _sky_ Przyjaciółka

Wysłany: 11 marca 2015, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kciuki zaciśnięte! :)

Ja dziś o 19:15 pędzę na monitoring... :)

• motylek32 Koleżanka

Wysłany: 11 marca 2015, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anusia widze, ze to naprawde cos powaznego, bo juz kilka razy pisalas o tym stresie. Mam nadzieje, ze wszystko ok i trxymam monco kciuki!

Sky jak monitoring?

• motylek32 Koleżanka

Wysłany: 11 marca 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella, moge wziac tabl. Anty np. na tydzien przed slubem czy musze podczas @?

Caroline, tempka podskoczyla?

• Anusi_a Koleżanka

Wysłany: 12 marca 2015, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zdaje egzaminy zawodowe... trzy dni pisania po 6-8 godzin, ośmioosobowa komisja, a wcześniej trzy koszmarne lata aplikacji :) jest o co walczyć, co jednak nie pozostaje obojętne dla całego ciała, duszy, głowy... no i męża :) ale chyba kciuki pomagają bo wczoraj poszło całkiem nieźle, więc polecam się jeszcze na dziś i jutro. Dzięki :)

_sky_ lubi tę wiadomość

.
  • Caroline Ekspertka

Wysłany: 12 marca 2015, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    motylek32 anty powinnaś brać od @. Nie słyszałam żeby ktoś zaczynał brać w trakcie cyklu, ale lepiej mimo wszystko zapytać lekarza. A nie lepiej Ci zatrzymać @ luteiną albo duphastonem?

Anusi_a ja też trzymam kciuki za egzaminy, na pewno zaliczysz wszystko i potem no stres:)

a mi dzisiaj tempka podskoczyła z powrotem, sama już nei wiem czy jest szanasa jakaś w tym miesiącu.

34bw6vgct4x5p7xj.png

f2wlanli70ba512s.png

05.2013 [*]
‹‹ 17 18 19 20 21 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ