Czekając na styczeń ( IVF)....
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Też uwielbiam horrory ale nie mam z kim oglądać, mąż jak widzi co włączam to ucieka i marudzi że normalne baby to komedie romantyczne oglądają a o horrorze w kinie to już w ogóle mogę pomarzyć mąż odpada, koleżanki też jakoś niespecjalnie lubią, pozostaje film w domu i pies do towarzystwa
Julita76 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypowiem wam numer , wczoraj kupilam pepino i mowie a osikam dla sportu, patrze a tu bladzioch wychodzi, mowie kurka co jest grane, i tak zastanawiam sie zastanawiam , juz mialam pytac Was jakie leki na przyziebienie moga falszowac wynik moze, a za chwile olsnienie -przeciez 6 dni temu bralam pregnyl
Asiula86, Nadira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:powiem wam numer , wczoraj kupilam pepino i mowie a osikam dla sportu, patrze a tu bladzioch wychodzi, mowie kurka co jest grane, i tak zastanawiam sie zastanawiam , juz mialam pytac Was jakie leki na przyziebienie moga falszowac wynik moze, a za chwile olsnienie -przeciez 6 dni temu bralam pregnyl
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymargo001 wrote:Ania może w przerwie między pobraniem krwi a wizytą u dr J. trzeba się w końcu wprawić w odpowiedni nastrój i jakiś morderczy horror będzie wtedy akurat
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 18:34
margo001 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:powiem wam numer , wczoraj kupilam pepino i mowie a osikam dla sportu, patrze a tu bladzioch wychodzi, mowie kurka co jest grane, i tak zastanawiam sie zastanawiam , juz mialam pytac Was jakie leki na przyziebienie moga falszowac wynik moze, a za chwile olsnienie -przeciez 6 dni temu bralam pregnyl
No to nie powiem, dałaś czaduurocza lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
6 cykli stymulowanych, 2 inseminacje, 5 procedur in vitro, 17 transferów, 18 zarodków
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek -
nick nieaktualny
-
Hej
W sobotni pochmurny dzień smutny mnie dopadły. Czekam do tego stycznia na rządówkę a to i tak kicha z tego być może. Pewnie kolejki mogą być tak duże że spokojnie mogę czekać sobie i do 30.06. kiedy to podziękują bo koniec programu będzie. Jak to mówią umiesz liczyć licz na siebie.