Czekając na styczeń ( IVF)....
-
WIADOMOŚĆ
-
Abianka wrote:Witaj Agnieszko,
ja też ostatnio mam nienajlepszy czas, co chwila stres więc współczuje Ci
Może to plamienie to owulacja?
Sama nie wiem, ale nic w tym miesiącu w jajnikach nie czułam.
Dziś znowu plamienie mam. Nigdy tak nie miałam w środku cyklu. -
DziewcZyny trzymajcie kciuki,bo w poniedziałek będę dzwoniła do kliniki tak jak kazali! Mam nadzieję że rozmowa pójdzie w odpowiednim kierunku!
Reni, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
Agnieszka_A. wrote:Sama nie wiem, ale nic w tym miesiącu w jajnikach nie czułam.
Dziś znowu plamienie mam. Nigdy tak nie miałam w środku cyklu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pabelka trzymam kciuki
Agnieszko, przyczyny plamienia mogą być rózne: owulacja, implantacja zarodka, kłopoty z progesteronem, a nawet torbiel, endometrium czy schorzenia narządów rodnych dlatego dziewczyny mają rację najlepiej pomoze ci lekarz. Może uda ci się jednak umówić na wizytę i rozwiejesz swoje wątpliwościWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 12:39
ewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane! Jak to dobrze ze juz piątek ja jestem w 2dpo przed ostatniego cyklu staraniowego naturalne a @ ma sie pojawic w moje urodziny a wiec jak na złość pewnie będzie punktualna ale co tam przynajmniej sobie popije na imprezie urodzinowej
Odliczamy kochane,odliczamy jeszcze 1,5 miesiaca !!!! -
nick nieaktualny
-
Abianka wrote:Pabelka trzymam kciuki
Agnieszko, przyczyny plamienia mogą być rózne: owulacja, implantacja zarodka, kłopoty z progesteronem, a nawet torbiel, endometrium czy schorzenia narządów rodnych dlatego dziewczyny mają rację najlepiej pomoze ci lekarz. Może uda ci się jednak umówić na wizytę i rozwiejesz swoje wątpliwości
Teraz już nic nie ma. Może uda mi się przed miesiączką zapisać. Zobaczę.
Póki co już jest ok i nic nie boli. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjestem na stronie mz i dane na 3 listopada sa takie ze w programie zostało puki co wykorzystane 150 mln zł a ogolnie cała pula to 247mln zł czyli te 97 mln jest na ostatnie transze , w porownaniu do poprzednich transz to chyba ta jest najwieksza nie? czy sie myle?
-
Ania1986 wrote:jestem na stronie mz i dane na 3 listopada sa takie ze w programie zostało puki co wykorzystane 150 mln zł a ogolnie cała pula to 247mln zł czyli te 97 mln jest na ostatnie transze , w porownaniu do poprzednich transz to chyba ta jest najwieksza nie? czy sie myle?
-
Agnieszko cieszę się, że już lepiej ale przy najbliższej wizycie u lekarza zasięgnij informacji
Ja łykam kwas foliowy, wit.A+E, femibion-1, WitD3, tran, matformax i magnez.
Ania1986, chyba dobrze myślisz teraz na koniec będzie największa transza tez tak kiedyś czytałamWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 08:33
-
Abianka wrote:Agnieszko cieszę się, że już lepiej ale przy najbliższej wizycie u lekarza zasięgnij informacji
Ja łykam kwas foliowy, wit.A+E, femibion-1, WitD3, tran, matformax i magnez.
Ania1986, chyba dobrze myślisz teraz na koniec będzie największa transza tez tak kiedyś czytałam
Zasięgnę na pewno, bo okazało się, że to jednak okres w 18 dc nadszedł.
-
IVA nie musisz być na czczo.
A ja jutro wybieram się na wizytę do nowego lekarza, ma to być konsultacja przed histero, mam nadzieję, że uda mi się też ustalić jakiś konkretny termin. A tak dobrze mi było bez lekarzy, badań, ehhhh trzeba powoli wracać do normalności...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 10:18