Czekając na styczeń ( IVF)....
-
WIADOMOŚĆ
-
margo001 wrote:IVA nie musisz być na czczo.
A ja jutro wybieram się na wizytę do nowego lekarza, ma to być konsultacja przed histero, mam nadzieję, że uda mi się też ustalić jakiś konkretny termin. A tak dobrze mi było bez lekarzy, badań, ehhhh trzeba powoli wracać do normalności...
dziewczyny robiłyście badania w kierunku immunologii jeśli tak to jakie myśle co powinnam zrobic przed 2 procedurą jeśli sie na nią załapie ...mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty 10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB 5.11 crio 4 BB luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
IVA wrote:Dziewczyny mam do Was pytanie,ide jutro rano na estradiol do ICSI 2 godz. przed wizytą,aby na wizyte miec juz wynik. Moje pytanie czy musze być na czczo?
Bo nie dopytałam, z góry dziękuję za odpowiedz;)
Miłego i optymistycznego dnia życzę -
nick nieaktualnymysza89 wrote:gdzie robisz histero długo czekałas na termin?
dziewczyny robiłyście badania w kierunku immunologii jeśli tak to jakie myśle co powinnam zrobic przed 2 procedurą jeśli sie na nią załapie ... -
Julita76 wrote:Ja po poronieniu zrobiłam tylko przeciwciała antykardiolipinowe(IgG, IgM)mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty 10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB 5.11 crio 4 BB luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
margo001 wrote:Mysza Centrum Mama i ja we Wrocławiu, histeroskopię robią na bieżąco, dzwonisz umawiasz się i robiszmysza89
2018 córeczka
2023 córeczka -
mysza89 wrote:ale na nfz ? ze zmieczuleniem czy jak shooa robiła na ketonal?
Wizyta jutro prywatnie, nie jest obowiązkowa, ale ja chciałam sprawdzić czy wszystko jest ok, pogadać z jakimś nowym lekarzem, może coś doradzi, sama nie wiem... Histero na nfz, znieczulenie prawdę mówiąc nie wiem, ale podejrzewam że tak jak Shooa co mi osobiście nawet bardziej odpowiada bo wolę wiedzieć co ze mną robią . Dowiem się wszystkiego jutro i dam znać. -
Dziewczyny bardzo proszę o zacisniecie paluszków! Dzwoniłam do Genesis! Kwalifikacje mamy 26.11!!!!!!
ewlinaaa85, Julita76, Tosia 1981, margo001, Agnieszka_A., Asiula86, józefka, sylvuś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:Pabelka to co oni już kase maja?
ewlinaaa85, Julita76, muriella lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypabelka88 wrote:Powiedzieli mi dziś że kwalifikują pojedyńcze pary tylko,ale jednak! Mam nadzieję że zakwalifikują nas...już samo to spraawi że będzie nam lżej.Napięcie zniknie
Na pewno zacisnę za ciebie paluszki
Ja mam jutro pierwszą wizytę i mam ogromną nadzieję że, zakończy się kwalifikacjąpabelka88, Agnieszka_A., Asiula86, muriella, Tosia 1981 lubią tę wiadomość
-
ewlinaaa85 wrote:Na pewno zacisnę za ciebie paluszki
Ja mam jutro pierwszą wizytę i mam ogromną nadzieję że, zakończy się kwalifikacjąWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2015, 20:58
-
Witam dziewczyny ja was podczytuje chcialam tylko powiedzieć ze chyba cos się ruszyło w temacie finansowym bo my kwalifikacje mielismy we wrześniu Invicta Wrocław mieliśmy podejść w styczniu ake zadzwonili i zaczynamy koncem listopada 1 podejście wiec zaczynamy tez ...trzymam za wszystkich kciuki bo cel jest jeden
pabelka88, ewlinaaa85, Tosia 1981, Agnieszka_A., Julita76, triss lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymuriella wrote:Witam dziewczyny ja was podczytuje chcialam tylko powiedzieć ze chyba cos się ruszyło w temacie finansowym bo my kwalifikacje mielismy we wrześniu Invicta Wrocław mieliśmy podejść w styczniu ake zadzwonili i zaczynamy koncem listopada 1 podejście wiec zaczynamy tez ...trzymam za wszystkich kciuki bo cel jest jeden
Trzymam kciuki za pozytywne efekty procedury
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 09:35
-
muriella wrote:Witam dziewczyny ja was podczytuje chcialam tylko powiedzieć ze chyba cos się ruszyło w temacie finansowym bo my kwalifikacje mielismy we wrześniu Invicta Wrocław mieliśmy podejść w styczniu ake zadzwonili i zaczynamy koncem listopada 1 podejście wiec zaczynamy tez ...trzymam za wszystkich kciuki bo cel jest jeden
No proszę jaka wiadomość, czyli teraz powinien być telefon do Ani Wychodzi na to, że w grudniu zaczniesz antyki a potem to już z górki, powodzenia -
nick nieaktualnymuriella wrote:Witam dziewczyny ja was podczytuje chcialam tylko powiedzieć ze chyba cos się ruszyło w temacie finansowym bo my kwalifikacje mielismy we wrześniu Invicta Wrocław mieliśmy podejść w styczniu ake zadzwonili i zaczynamy koncem listopada 1 podejście wiec zaczynamy tez ...trzymam za wszystkich kciuki bo cel jest jeden
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 10:57
-
Ania1986 wrote:Kochana a kiedy dzwonili? I którego września sie kwalifikowaliscie?
margo001 ciekawe kiedy ty wystartujesz:)
ja w sobote jade wupytam doktorka o to moje crio ostatnie i bede go nakłaniac na zmiane eztrofemu na plastry i skierowanie na histero bo nic od lipca nie zrobili ...mysza89
2018 córeczka
2023 córeczka -
nick nieaktualnyA wiec rozmawialam telefonicznie z koordynator i żadne rozpoczecia stymulacji nie maja miejsca w tym roku, q wiec koleżanka chyba chciała wzbudzić troche zamieszania taka info ktora sie okazala bujda na resorach nie smaczne to bylo bo i bez tego nam stresu wystarczy