endometrioza
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kurczę, ja to twarda sztuka, nigdy nic nie drgnęło, przynajmniej ja o niczym nie wiem, Pani lek z kliniki na pierwsze podejście nie zalecała badań, ale można by cos porobić, bo mam znajomą w tym test dna i sama i zalecała, że koszty niewielkie, a można sie przygotować.👶
-
nick nieaktualny
-
Cześć,
I ja, w zasadzie za Waszą sprawą , wypełniłam formularz w Miracolo. Jutro mają się odezwać w sprawie umówienia konsultacji. Będę teraz podchodzić tez do IUI, ale pomyślałam, ze nie ma na co czekać i trzeba działać na wszystkich frontach, zwłaszcza ze zdrowie ma się tylko jedno... i jeśli je oddawać, to w ręce specjalistów!Nefre_ ms lubi tę wiadomość
1cs: Synek 07.2014, cc
Starania o rodzeństwo od 07.2015
01-05.2019 - 3x IUI
05.2019 IVF start, krótki protokół, transfer odroczony, mamy 1❄️
07.08 FET blastki 4AB 😢
04.09 CRIO-ICSI 6 komórek
09.09 ET wczesnej blastki 2 😢
Koniec walki -
nick nieaktualnyPuchatek wrote:Cześć,
I ja, w zasadzie za Waszą sprawą , wypełniłam formularz w Miracolo. Jutro mają się odezwać w sprawie umówienia konsultacji. Będę teraz podchodzić tez do IUI, ale pomyślałam, ze nie ma na co czekać i trzeba działać na wszystkich frontach, zwłaszcza ze zdrowie ma się tylko jedno... i jeśli je oddawać, to w ręce specjalistów!
Guzek w miejscu blizny po cc to jest trochę inna endometrioza. Na pewno boli jak zwykła, ale jest to najczęściej mechaniczne przeniesienie endometrium. Małe prawdopodobieństwo, że masz to gdzieś więcej, ale badaj oczywiście Życzę, żeby nic nie znaleźli Trzymaj się mocno i powodzenia. -
Nefre_ ms wrote:Guzek w miejscu blizny po cc to jest trochę inna endometrioza. Na pewno boli jak zwykła, ale jest to najczęściej mechaniczne przeniesienie endometrium. Małe prawdopodobieństwo, że masz to gdzieś więcej, ale badaj oczywiście Życzę, żeby nic nie znaleźli Trzymaj się mocno i powodzenia.
Faktycznie boli w mięśniach, tzn od 2 dni przed okresem czuje dyskomfort jak napinam mięśnie brzucha, i tak przez bity tydzień. Zanim wycięli guzek to była masakra, jakby mi ktoś nóż w brzuch wbił i przekręcał, teraz jest lepiej.1cs: Synek 07.2014, cc
01-05.2019 - 3x IUI
07.08 FET blastki 4AB 😢
Koniec walki -
nick nieaktualny
-
Mam CA125 30,25 U/ml i HE4 35,34 pmol/l wiec absolutnie w normach... to te markery? Dopiero zaczynam się rozeznawać w temacie1cs: Synek 07.2014, cc
01-05.2019 - 3x IUI
07.08 FET blastki 4AB 😢
Koniec walki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyczesc dziewczyny mozna? to moje dzisiejsze wyniki. jak na mnie ca i tak niskie kiedys mialam kolo 200. najprawdopodobniej gin potwierdzi zeby robić laparo bo zaden inny nie zlecił pomimo podwyższonego ca. martwi mnie tez ryzyko raka jajnika po menopauzie. jak odczytać marker he4? co to jest?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/94a0b3306428.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2019, 13:38
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewka1700 wrote:Dziewczyny, bierzecie Visanne? Ja na tym mam co 2 tygodnie okres i ciągłe plamienia, już mam tego dość. Też tak macie ?
Jedyny plus, że tak nie boli. -
Bella93 wrote:Ja bralam przez pol roku. Plamilam prawie non stop i bardzo zle sie czulam.
Bella93, po odstawieniu było lepiej z samopoczuciem?
Ból szybko wrócił?
endometrioza IV
starania od 2016 r.
Marzec 2019 ICSI
Marzec 2020 CP
usunięty prawy jajowód -
nick nieaktualny
-
A do mnie mieli dzwonić z Miracolo w poniedziałek a do dziś nie zadzwonili chyba maila napisze, o co chodzi. Cała historie choroby im wysłałam, wszystkie badani, hormony, usg, wypisy ze szpitala... i cisza1cs: Synek 07.2014, cc
01-05.2019 - 3x IUI
07.08 FET blastki 4AB 😢
Koniec walki -
Nefre_ ms wrote:Ewka
Tak 28 luty mam mieć Wcześniej 13 luty rezonans
W Miracolo jednak ? A rezonoznans też u nich?
U Karmowskiego są strasznie długie terminy:/
endometrioza IV
starania od 2016 r.
Marzec 2019 ICSI
Marzec 2020 CP
usunięty prawy jajowód