Fertimedica Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
liliputkowo90 wrote:Już po jestem zachwycona! Nikt nas nie pospieszał milion pytań i rzeczowe odpowiedzi. Tego włąśnie szukałam. Zaczynamy monitoring do inseminacji trzymajcie kciuki
To dobrze, że miejsce Ci odpowiada, moim zdaniem to ważne i to pierwszy krok do sukcesu. Dawaj znać, jak się sprawy mają, mam nadzieję, że będzie się dobrze układać. A ja zaraz zbieram się na monitoring, może dzisiaj będzie wiadomo coś więcejWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2019, 13:48
-
Ja dzisiaj miałam ostatni monitoring, w sobotę punkcja. Doktor powiedział, że teraz kwestia progesteronu, czy transfer nie będzie odroczony, więc znowu chwila niepewności (na poprzednim podejrzewał polipa, ale teraz go nie bylo uf), ale na szczęście wyniki są ok, więc transfer w przyszłym tygodniu. Trochę zaczynam się jednak niepokoić, ale to chyba taki pozytywny niepokój. GohaG, a dlaczego musisz czekać, aż pęknie jajeczko? Tak jest przy transferze odroczonym?
-
A widzisz, jeszcze o crio nie wiem za wiele, bo to nasze pierwsze podejście i jak dalej będzie szło ok, to pierwszy transfer (czy ostatni to się okaże) będzie świeżego zarodka. Ale jak miałam podejrzenie polipa, to doktor mówił, że są podejrzenia, że transfery mrożonych zarodków częściej kończą się sukcesem, więc nawet jak by transfer był odroczony, to nie ma się co martwić
-
nick nieaktualny
-
Witamy Nuch jutro podejscie do ineminacji zobaczymy. Doktor Jabłonka to najcudowniejsza kobieta pod słoncem. Wczoraj do 22 konsultowała moje wyniki badań z innymi lekarzami żeby tylko nie przepadł nam termin. Jestem jej strasznie wdzięczna takiej osobistej opieki w tej klinice się nie spodziewałam.5 lat starań. 4IUI, 4IVF.
❤2.02.2021 -
liliputkowo90 wrote:Witamy Nuch jutro podejscie do ineminacji zobaczymy. Doktor Jabłonka to najcudowniejsza kobieta pod słoncem. Wczoraj do 22 konsultowała moje wyniki badań z innymi lekarzami żeby tylko nie przepadł nam termin. Jestem jej strasznie wdzięczna takiej osobistej opieki w tej klinice się nie spodziewałam.
To jest ta nowa doktor? Anna Jabłonka-Cieślik? Jeśli tak to świetna ginekolog! Znam ją z innych klinik