Fertimedica Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochani dolaczam do Was jako jedna z pacjentek Fertimediki.U Nas problem meski czekamy na nowe wyniki Meza i zobaczymy.U mnie wszystko w porzadku ogolnie trafilam na dr Szymanska ale nie podobalo mi sie Jej podejscie natomiast czy Ktos z Was mial do czynienia z dr Dziadeckim ???
betty001 lubi tę wiadomość
-
Nieznajoma87 witaj
Ja z mezem jestesmy pacjentami dr Dziadeckiego. U dr Szymanskiej mialam ostatni monitoring przed punkcja i sama punkcje, mam co do niej mieszane uczucia, tez nie do konca podoba mi sie jej podejscie. -
Nieznajoma87 wrote:Pocieszcie mnie.Dostalismy telefon z kliniki ze badanie DNA plemnikow jest nie do wykonania bo.jest bardzo slaba ruchliwosc.Czy Ktos mial ten ptoblem??
Ja też nie wiem nic na ten temat, ale może warto zapytać na jakimś bardziej uczęszczanym wątku?4 lata starań i jedna ciąża biochemiczna i jedno poronienie,
mutacja MTHFR,
niedoczynność tarczycy,
leczenie immunologiczne
IFV ICSI w Fertimedica Warszawa,
punkcja 29.08, 2 blastocysty, 2 nieudane transfery -
My tez jesteśmy pacjentami dr Dziadeckiego , jest rewelacyjny , wszystko wyjaśnia „łopatologicznie „ co do doktor Szymańskiej tez mi nie pasuje jest jakaś taka bezosobowa , wiec jak nasz doktorek ma wolne lub poranek chodzimy do doktor Gondzikowskiej
Czynnik niepłodności męski -
O, jak fajnie ze znalazlam tu kilka osob ktore leczą sie u dr.dziadeckiego. ja znam go z innej kliniki i mam pytanie czy chodzicie do niego tylko ze wzgledu na czynnik meski? Ja znalazlam go w innym miejscu ale chcialam zapytac czy czuecie sie zaopiekowane, czy wg Was dobrze prowadzi i ma pomysl? Moj maz ma dobre ogolne wyniki, za kilka dni idzie na poglebione badania test hialuronowy i fragmentacje ale u niego pewnie wszystko bedzie ok i problem ze mna. Czy dr
Dziadecki zajmuje sie tez wami kobietami z powodzeniem?Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
pap86 wrote:O, jak fajnie ze znalazlam tu kilka osob ktore leczą sie u dr.dziadeckiego. ja znam go z innej kliniki i mam pytanie czy chodzicie do niego tylko ze wzgledu na czynnik meski? Ja znalazlam go w innym miejscu ale chcialam zapytac czy czuecie sie zaopiekowane, czy wg Was dobrze prowadzi i ma pomysl? Moj maz ma dobre ogolne wyniki, za kilka dni idzie na poglebione badania test hialuronowy i fragmentacje ale u niego pewnie wszystko bedzie ok i problem ze mna. Czy dr
Dziadecki zajmuje sie tez wami kobietami z powodzeniem? -
Na słabe nasienie rady raczej nie ma oczywiście dieta sport , ale na efekty trzeba czekać . Ciesz się ze odrazu Wam polecili in vitro . Mojego męża szprycowała półtora roku lekami które nic nie dały dopiero doktor Dz. Pchnął to wszystko dalej . Jesteśmy zadowoleni ze na niego trafiliśmy
Rybitwa lubi tę wiadomość
Czynnik niepłodności męski -
Hej dziewczyny Od jutra będe nową pacjentką, pytanie do was. Na co mam się szykować przy pierwszej wizycie? W inimedzie dostalismy wczesniej ankiety z pytaniami wiec na spokojnie mogłam pomyslec w domu. A tu poprosili nas tylko o zabranie dowodu Moze wy macie jakieś złote rady5 lat starań. 4IUI, 4IVF.
❤2.02.2021 -
Hej! Przeczytałam cały wątek, bo po porannym zastrzyku już nie mogę usnąć, przeklęta ampułkostrzykawka nie ma ostrej igły, a potem jeszcze cholerstwo szczypie my nikomu, poza moją mamą, nie mówiliśmy o in bitro, więc nawet nue mam z kim pogadać, a widzę, że na firach dziewczyny się wspierają, to może i mni przygarniecieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2019, 08:59
-
Liliputkowo90 - my na pierwszą wizytę zabraliśmy wszystko co mieliśmy, wszystkie wyniki, a trochę ich już było. w związku z tym, że przeszliśmy już roczną walkę z nasieniem, niestety bezskureczną, to doktor jeszcze podjął jedną próbę pidkręcenia wyników, ale mi w międzyczasie kazał już robić brakujące badania do invitro, żeby nie teacić czasu, bo na kariotyp czeka się długo, potem wizyta kontrolna, zapisanie na wizytę, na której dostaliśmy dokumenty do zapoznania, a następna już startowa. A Wy ile się już staracie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2019, 09:04
-
Zabierz wszystko co masz , warto . Do kogo idziecie ?liliputkowo90 wrote:Hej dziewczyny Od jutra będe nową pacjentką, pytanie do was. Na co mam się szykować przy pierwszej wizycie? W inimedzie dostalismy wczesniej ankiety z pytaniami wiec na spokojnie mogłam pomyslec w domu. A tu poprosili nas tylko o zabranie dowodu Moze wy macie jakieś złote radyCzynnik niepłodności męski
-
GochaG wrote:Zabierz wszystko co masz , warto . Do kogo idziecie ?
5 lat starań. 4IUI, 4IVF.
❤2.02.2021 -
Gapcia wrote:Liliputkowo90 - my na pierwszą wizytę zabraliśmy wszystko co mieliśmy, wszystkie wyniki, a trochę ich już było. w związku z tym, że przeszliśmy już roczną walkę z nasieniem, niestety bezskureczną, to doktor jeszcze podjął jedną próbę pidkręcenia wyników, ale mi w międzyczasie kazał już robić brakujące badania do invitro, żeby nie teacić czasu, bo na kariotyp czeka się długo, potem wizyta kontrolna, zapisanie na wizytę, na której dostaliśmy dokumenty do zapoznania, a następna już startowa. A Wy ile się już staracie?5 lat starań. 4IUI, 4IVF.
❤2.02.2021