Fertimedica Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
Malica wrote:Dziewczyny jest pęcherzyk 4,5mm ❤️🙏🙈 dziś 5t2d
Pięknie! Gratulacje ❤️
Ja zaraz zeświruje, bo nie dzwonią..Malica lubi tę wiadomość
-
Dwie komórki prawidłowo się zapłodniły! ❤️
Pani powiedziała, że w takim razie zapraszają na transfer we wtorek jednej z nich.
Czy coś może jeszcze się wydarzyć złego na dalszym etapie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2020, 11:30
Malica, Bardotka#, Domassek1991, Aleczemutek, Krąsi lubią tę wiadomość
-
Aneta8 wrote:Dwie komórki prawidłowo się zapłodniły! ❤️
Pani powiedziała, że w takim razie zapraszają na transfer we wtorek jednego z nich.
Czy coś może jeszcze się wydarzyć złego na dalszym etapie?36 lat, amh 2, slabe nasienie.
1 IUI 10.02.2020 😒
2 IUI 7.03.2020 😒
In vitro:
1 procedura Maj 2020
ET 05.2020 8A 😒
FET 26.06. 4BA 😞
FET 24.07 3BB 😞
2 procedura wrzesien 2020
ET 14.10.2020 4AA 🍀💝
5dpt beta 21
7dpt beta 92
9dpt beta 255
12dpt beta 913
15dpt beta 2924
21dpt beta >10000 pęcherzyk na usg
27 dpt jest serduszko❤️
7.12.2020 test genetyczny Sanco 🍀
zdrowy chłopiec🌲💙👶
❄❄4BA i 3BB
23.06.2021 synek na świecie ❤️ -
CinniMinni wrote:Niestety moze. Nie wszystkie zarodki sa silne na tyle by dotrwac do 3 lub 5 dnia. Trzeba trzymać kciuki i czekac. 🍀
Ech niech walczą i z nami zostaną! 🙏🏻
Mieliśmy tylko 4 komórki, na każdym etapie po jednej odpada..Evie lubi tę wiadomość
-
Malica wrote:@Aneta super wieści❤️ kto będzie transferowal ?
Hm w sumie to nie wiem, chyba dr G. skoro nas prowadzi? 🤔Malica lubi tę wiadomość
-
Ooo Malica tak się cieszę 😊😊
Malica lubi tę wiadomość
Starania od 04.2018.
Hiperinsulinemia, Endometrioza. Lekka adenomioza.
AMH 4,4.
03.2019- Poronienie samoistne 7tc. [*]
07.2019- HyCosy- oba drożne.
02.2020 1 ICSI krótki- punkcja. Transfer odroczony- ryzyko hiperstymulacji. Mamy ❄️❄️❄️❄️
03.2020- 1 transfer 5.3.1 🙏🏻🙏🏻 7dpt- II ; 24dpt-
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalica wrote:@Mnsk Dziś 17dpt, miałam transfer 21.10.
wiadomo do kiedy będziesz w szpitalu ? Coś lekarze mówią ?
W szpitalu będę do poniedziałku ale miałam robione masę usg i nikt nic nie widział ale może dlatego że nie tego szukali?
W piątek 13go mam wizytę u doktora Dz, mam nadzieję że coś znajdzie!
Płyn w brzuchu ciągle jest, jajniki nienacznie się wciąż zwiększają i są wypełnione torbielamj z gęsta zawartością.
Mam obserwować co dalej. -
nick nieaktualnyMalica wrote:Mi dziś lekarz powiedział ze zaczyna być widać dopiero od bety powyżej 2500tys i ze u każdego inaczej.to do poniedziałku już niedługo oby szybko się wchłaniała zdrówka !
Dziękuję bardzo:) w takim razie powinno być widać od dziś
Wiem że coś się tam dzieje bo czuje takie bole jak miesiaczkowe - ponoć to macica pracuje. No i ciągle spie ale może to szpitalna atmosfera:)Malica lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny!
Chciałam się przywitać, w stopce kilka słów o mojej historii.
Obecnie po dwóch latach starań jestem w trakcie pierwszego IVF, czekam na transfer mrożonego zarodka ❄️, który powinien odbyć się w listopadzie.
Mam nadzieje, że to forum i Wasze wsparcie pomoże mi przez to przejść. Może moja historia też komuś pomoże, tak jak mi pomaga czytanie o zmaganiach innych.
🍀Bardotka#, Fiore lubią tę wiadomość
endometrioza, czynnik męski
starania od 2018
V-IX 2020 - 3 x IUI ☹️
IVF
X.2020 stymulacja długi protokół
Punkcja: z 8 pęcherzyków uzyskano 4 komórki
ICSI: 4 blastocysty 💚5.1.1 💚5.1.1 💚5.1.2 💚5.1.2
Wszystkie zamrożono, transfer odroczony.
28.11 - FET 5.1.1
bhcg 6 dpt - 41,35
bhcg 9 dpt - 251
bhcg 11 dpt - 458
bhcg 13 dpt - 809
bhcg 16 dpt - 2677
USG 23 dpt - ❤️
11 tc - Sanco - zdrowa dziewczyna 👧 -
nick nieaktualnyMary Lou wrote:Cześć dziewczyny!
Obecnie po dwóch latach starań jestem w trakcie pierwszego IVF, czekam na transfer mrożonego zarodka ❄️, który powinien odbyć się w listopadzie.
Mam nadzieje, że to forum i Wasze wsparcie pomoże mi przez to przejść. Może moja historia też komuś pomoże, tak jak mi pomaga czytanie o zmaganiach innych.
🍀
Powodzenia, trzymamy kciuki!!
Mary Lou lubi tę wiadomość
-
Witaj Mary Lou! Trzymamy kciuki za transfer! Piękny wynik zamrożonych zarodków 🧡
Mary Lou lubi tę wiadomość
-
Mary Lou wrote:Cześć dziewczyny!
🍀Mary Lou lubi tę wiadomość
-
Mary Lou wrote:Cześć dziewczyny!
🍀
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2020, 18:23